Sape pernah main nie?

Google

Ha siapa pernah main kad-kad nie angkat tangan.... aku kalau xde keje bila cuti selalu jugak main kad nie. Ajak anak-anak ngan hubby main sekali. Aku rasa kad nie masa aku kecik-kecik dulu dah ada. Sekarang anak-anak aku pulak yang main. Seronok, tapi dalam banyak-banyak tu yang paling aku suka main Donkey. Kadang-kadang kalau balik kampung, pakcik makcik aku pun main sekali. Tiap kali main kad nie kecoh satu rumah hehehe... Disamping tu dapat jugak merapatkan lagi hubungan kekeluargaan yang adakan. 

Ulasan

  1. ala kak. xpernah main pun ni..

    BalasPadam
  2. saya saya!!tengok laa cheqkaq angkat tangan ni!hehe..sronok main ni..:)

    BalasPadam
  3. aku pun pernah main.. belikan donkey ngan old maid tu bg anak aku main.. :D

    BalasPadam
  4. wak X penah, anak2 wak pon maen kad laen jugakkk.. ehHHee

    BalasPadam
  5. pernah dikkk
    kenangan lama nie ...
    bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  6. Buat kakak sengih melihat ini. Siap boleh menangis bila ada budak lelaki nakal curi dari dalam pencil box.

    BalasPadam
  7. salam kak..
    hihi..yeap! pernah main mase zaman sekolah dulu..seronok!

    BalasPadam
  8. saya tak penah..kesian dak ? :)

    BalasPadam
  9. heheheheh...ni mainan kite ms kecik2....sgp kumpul duit banje, semata nak beli kad ni. sy mmg ade kesemua yg dlm gamba tu.

    =D

    BalasPadam
  10. Yelah...donkey tu yg 2 kad sama kan Ratu...

    BalasPadam
  11. penah jgk main masa kecik2 dulu

    BalasPadam
  12. skan ni dh ssh nk cri kt mne da jual kad tu kn??

    BalasPadam
  13. pernah..siap wat koleksi kad lagi..

    BalasPadam
  14. ehehe!!!selalu confiscate yg budak2 bwk dtg sekolah,ahaha!!!

    BalasPadam
  15. Dh tua2 ni pun aku masih men lg kad ni hihihihi

    BalasPadam
  16. haha masa kecik2 selalu main ni...pastu bila dah besar sikit tukar kepada kad yg ada raja dan permaisuri tu...huhu

    BalasPadam
  17. xpena plak main benda ni hmmm :P

    BalasPadam
  18. ada lagi ye kad ni? memang faveret nih masa kecik2 dulu. kalau ada belikan utk saya. nak buat kenangan la. kat sini tak pernah jmp pulak.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..