Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2016

Pulau Tioman

Imej
Amik mood nak bersnorkel esok hari.. Inshaa Allah kalau ikut perancangan esok aku dengan 2 orang lagi BFF akan berangkat ke Pulau Tioman. Percutian kali nie tak cukup lagi sorang geng tapi sebab dah excited teruskan jugaklah seperti yang dirancang memandangkan geng yang sorang lagi tu busy bawak orang melancong ke obersi.. 
Korang penah pegi Tioman tak? Aku nie nama je orang Johor tapi rasanya sekali je aku penah sampai sana itu pun seingat aku umur 7 tahun kot rasanya. Yang buat tak seronok nak ke sana tu bukan apa jalan yang macam ular kena palu kan, itu dulu la masa aku pegi kecik-kecik dulu tak tau pulak keadaan jalan sekarang nie. Tapi yang pasti memang confirm aku kena makan pil mabuk..uhuhuh.. Fuhhhh... dalam cuaca yang panas membahang nie aku boleh plan nak ke pulau erk... mau rentung kulit 2x ganda nie.. Sesekali takpe kot..agak-agak rentung QuPuteh kan ada..kihkihkih...
Korang doakan perjalanan aku dengan kawan-kawan selamat ya. Nanti aku kongsikan kisah sepanjang berada di Ti…

WW - Beregu Anak Beranak

Imej

Blog bersawang

Imej