Rabu, 19 Disember 2012

Hulurkan tangan, ringankan beban...

Haritu aku ada cakap pasal aku nak join satu event kat SINI. Dan Alhamdulillah...menurut NADIA penyertaan amatlah menggalakkan dan seramai 40 orang akan menyertai event ini.   Aku tau ramai kat luar sana yang nak join tapi x dapat sebab jauh dan sebagainya. Jadi aku menyeru dekat sini sebagai rakyat Malaysia yang prihatin untuk sama-sama kita membantu hulurkan sedikit sumbangan bagi membantu anak-anak yatim ini. Sumbangan korang tu walaupun hanya seringgit amat besar maknanya bagi anak-anak yatim ini disamping dapat jugak kita menambah pahala. Besar pahalanya jika kita dapat mengembirakan orang lain lebih-lebih lagi anak-anak yatim ini. Jadi jika ada sesiapa yang ingin menderma bolehlah terjah SINI untuk maklumat lanjut mengenainya. 

22 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. alhamdullilah diharap penyebaran melalui entri sebegini dapat menarik perhatian org yang sudi membantu anak2 yatim ni. akak pergi? jumpa di sana ya :)

intanfirdaus247 berkata...

tahniah yang sebab menyertai aktiviti amal....

Kakzakie berkata...

Aktiviti amal blogger begini sangat kakak hormati.

mamaellycollection berkata...

elly join!!!! leh jumpa nnt

Si Matatajam berkata...

Moga segalanya diberkati Allah dan dipermudahkan. Aaminn

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bagus sgt xtvt amal mcm ni

Cheq Kaq berkata...

bagus nye akak..join aktiviti ni..besar pahala..

bunga_rose berkata...

bagusnya join aktiviti macam ni.. respek abis pada semua yg join

TiranaAduka berkata...

salam sis Thanks info

wantie berkata...

thanks for the info. satu amalan yang mulia

izan mama mia berkata...

teruskan usaha murni itu..

nadia berkata...

salam kak bella! :)
thank you soooooo much untuk entry yang sangat bermakna and membantu kita semua ni. semoga makin ramai yang sudi membantu kita.
hanya Allah dapat balas jasa baik semua.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

alhamdulillah..semoga semakin ramai yg mmbantu..tq for sharing kak :)

lyza berkata...

salam sis
terima kasih atas info n sharing..

hazwan hairy berkata...

wah bgus la wat aktiviti cmni...good2..

adza irdawati berkata...

sangat sangat bagus.. Mak Dara sendiri pun teringin nak join sama

fieda berkata...

aktiviti yg bagus..

nadia berkata...

kak bella, ikhlas dari hati nadia. terima kasih yang tak terhingga sebab sudi membantu nadia mencari sumbangan sebanyak mungkin. #speechless. :')

Marya Yusof berkata...

As salam bella,

Program ape ni ye? Nak pi terjah jap :)

sal ya berkata...

insyaAllah.

aTieYusof Family berkata...

InsyaAllah :)
moga semua nya di permudah kan ya..
sama2 kita membantu..

QA's ~ mamapapa berkata...

inshaaAllah.jom sama2 kita :)

Catat Ulasan