Hulurkan tangan, ringankan beban...

Haritu aku ada cakap pasal aku nak join satu event kat SINI. Dan Alhamdulillah...menurut NADIA penyertaan amatlah menggalakkan dan seramai 40 orang akan menyertai event ini.   Aku tau ramai kat luar sana yang nak join tapi x dapat sebab jauh dan sebagainya. Jadi aku menyeru dekat sini sebagai rakyat Malaysia yang prihatin untuk sama-sama kita membantu hulurkan sedikit sumbangan bagi membantu anak-anak yatim ini. Sumbangan korang tu walaupun hanya seringgit amat besar maknanya bagi anak-anak yatim ini disamping dapat jugak kita menambah pahala. Besar pahalanya jika kita dapat mengembirakan orang lain lebih-lebih lagi anak-anak yatim ini. Jadi jika ada sesiapa yang ingin menderma bolehlah terjah SINI untuk maklumat lanjut mengenainya. 

Ulasan

  1. Assalamualaikum. alhamdullilah diharap penyebaran melalui entri sebegini dapat menarik perhatian org yang sudi membantu anak2 yatim ni. akak pergi? jumpa di sana ya :)

    BalasPadam
  2. tahniah yang sebab menyertai aktiviti amal....

    BalasPadam
  3. Aktiviti amal blogger begini sangat kakak hormati.

    BalasPadam
  4. Moga segalanya diberkati Allah dan dipermudahkan. Aaminn

    BalasPadam
  5. bagus nye akak..join aktiviti ni..besar pahala..

    BalasPadam
  6. bagusnya join aktiviti macam ni.. respek abis pada semua yg join

    BalasPadam
  7. thanks for the info. satu amalan yang mulia

    BalasPadam
  8. salam kak bella! :)
    thank you soooooo much untuk entry yang sangat bermakna and membantu kita semua ni. semoga makin ramai yang sudi membantu kita.
    hanya Allah dapat balas jasa baik semua.

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..semoga semakin ramai yg mmbantu..tq for sharing kak :)

    BalasPadam
  10. salam sis
    terima kasih atas info n sharing..

    BalasPadam
  11. wah bgus la wat aktiviti cmni...good2..

    BalasPadam
  12. sangat sangat bagus.. Mak Dara sendiri pun teringin nak join sama

    BalasPadam
  13. kak bella, ikhlas dari hati nadia. terima kasih yang tak terhingga sebab sudi membantu nadia mencari sumbangan sebanyak mungkin. #speechless. :')

    BalasPadam
  14. As salam bella,

    Program ape ni ye? Nak pi terjah jap :)

    BalasPadam
  15. InsyaAllah :)
    moga semua nya di permudah kan ya..
    sama2 kita membantu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..