Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2014

WW - Azan

Imej

Car Boot Sales

Imej
Bila berkawan dengan orang yang kaki meniaga secara tak langsung kita yang tak minat meniaga pun jadi minat. Aktiviti hujung minggu sekarang nie dengan join "Car Boot Sales" di Kota Damansara. Biasanya setiap hari Ahad aku dengan kawan-kawan akan berada di sana. Aku ikut pun hanya nak memeriahkan susana dekat lokasi kejadian tapi lepastu jadi seronok pulak. Baru 3 kali pun kami join. Macam-macam barang yang ada dijual tapi semuanya terpakai. 
Walaupun yang dapat taklah seberapa tapi yang paling berharga adalah pengalaman yang aku dapat. Dapat jumpa kenalan baru, dapat tengok macam-macam ragam manusia. Dan yang paling penting ikatan persahabatan antara aku dengan kawan-kawan semakin erat terjalin. 
Oklah dah takde idea nak dicoretkan kat sini..hihihi.... Layankan jelah gambar nie ya. Kami yang suka bergambar dan kami jugalah yang paling riuh kat situ..uhuhuh....




p/s : pada sesiapa yang nak join Car Boot Sales di Kota Damansara boleh tengok di sini

I'm back... :)

As salam semua dan selamat pagi.. Lamanya dah tak update blog aku yang satu nie. Hmmm...sejak kebelakangan nie ada benda lain yang aku fokuskan tapi sekarang semua tu dah aku tolak tepi. Nak rajin kembali menulis blog dan jenguk blog kawan-kawan. Banyak sangat cerita yang aku nak kongsikan dekat blog nie. Dari kisah sendiri sampailah ke  kisah anak-anak...uhuhuh.. Takpelah pelan-pelan aku update nanti. Harap-harap mood tak ke laut la..hihihi....