Isnin, 17 Disember 2012

Bola Kertas











Ha.. nilah rupanya bola kertas yang anak aku buat. Dekat rumah tu ada 4-5 biji bola yang aku beli untuk diorang main tapi bola kertas ni jugaklah yang diorang main setiap hari. Bila dah hancur diorang kerjakan buat lagi yang lain. Habis surat khabar lama kat rumah tu. Alahai anak...ada jerk akal nak dibuat hari-hari. 

31 ulasan:

Just berkata...

hahahha... comei je bola tu.. :D

NM03 berkata...

jimat duit sbb boleh buat sendiri

Kesuma Angsana berkata...

he he KA pun pernah buat

Wak Gelas™ berkata...

bukanke budak2 sekang men pc games ke ipad ke dlm rumah jee.. uuuHHuu

aTieYusof Family berkata...

terigat masa kecil2 dulu..sllu juga buat bola mcm ni dan main dgn adik2..hihi:)

hainom OKje berkata...

OKje selalu buat benda ni masa main rounders kecik2 dulu tau he..he..

Kakzakie berkata...

Heee... lagi hebat dan bijak. tak perlu keluar duit, kreatif dan happy itu dah cukup buat mereka.

QA's ~ mamapapa berkata...

okla tu,kak..dorg tgh guna daya kreativiti tu :)

TiranaAduka berkata...

salam rh
Samalai dgn anak ta
2x5 je>

Mia Kassim berkata...

kreatif....jimat belanja tak payah beli bola betul...

Mimie berkata...

kraetif diorg nih

yan's cottage berkata...

ingat masa kecik2 dulu....nielah bolanya....

mama_yayang berkata...

fateh ade bola jgk..nak pinjam x?hehehe..blog dah berwajah baru yer..cantikkk.. =)

Cheq Kaq berkata...

same laa ngn adik2 cheqkaq kat kampung..suke sgt main bola kertas cmtu..tp yg tak tahannya, kena kepala sakit gak tu..hehehe

NoEn berkata...

creative nya

Riedaffya ibrahim berkata...

tapi kreatif le bile anak2 pandai buat kan..

fieda berkata...

sama la dgn anak2 saya...takder bola dorang reka bola kertas gini la..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh boleh jimat lah akk =D

mama aryan berkata...

bagus tu..kretif budak2 tu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam kak..hihih..kreatif nye anak2 akak ni... okey la tu.. :)

Jue Jaynee berkata...

hihii jimat la kak..hiihihi
budak-budak mesti nak pelik2.


ps:hihihihi siapa ka yang akak nak rekamen ni?
berdebar-debar..hhiiihii *malu

mama_saly berkata...

hihihi.... anak2 sy baru je start main bola kertas ni 2 mggu lepas.. abis surat khabar jd mangsanya.. teringat zaman kt kecik2 kn..hik

mama_saly berkata...

opp sorry, sy follow sini 154 #

elly nadyra berkata...

Yg buat sendiri tu gak best dan thrill

Tukang Karut berkata...

ok la tuh... ini namannya perkembangan otak kreatif anak...huhu...

maya amir berkata...

kreatif ni.. bagus!:))

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehe bola kertas tu dulu kecik2 saya pon selalu main haha

izan mama mia berkata...

hahahahha..masa masih anak kecil dedulu,..selalu juga main bola kertas ini

Ema Blog berkata...

teringat dulu ada member OT sehingga lewat malam menunggu bos buat erja..dia buat bola kertas dan main dalam bilik urusetia..

Hatimi Tahirruddin berkata...

ohh...biarkan mereka...sel-sel otak diorg tgh berhubung lah tu...

sal ya berkata...

budak2.

Catat Ulasan