Baru ku tahu.....

Hahaha...bukan senang rupanya nak jadi seorang blogger....hari-hari nak kena pikir apa yang nak aku kongsikan. Memang lah kadang-kadang tu ada idea yang datang tapi ada masa otak aku nie jem... Takut nanti entry yang aku buat orang x suka..melalut ke laut.. Memang tabik la aku pada otai-otai blogger sebab kehebatan dorang untuk menulis sampai lebih dari 2 tau 3 kali setiap hari. Aku sebagai orang baru nak kena belajar banyak lagi nie. Korang mcmana... sama x masalah ngan aku? hihihi....

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak, takyah fikir sangat. tepek satu gambar menarik pun org akan komen. no worries. sheila dulu pun camni juga. last2 be myself je senang. ada je org sudi jengah blog kita :)

    BalasPadam
  2. wahahaha elly pun ngah pikir ape nak update blog nie..baru 1 entry arini...xda idea la

    elly..
    http://putryellymarrisya.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. sy xkisah pon org xsuka..sbb blog sy ne umpama diari sy..hal kita sendiri jer pon..kadang xsempat pon nak tulis diari hari2 sbb kita bekerja dan ada tugas hakiki yg perlu dilaksanakan..pada yg folo,tima kasih sbb folo dgn ikhlas..tima kasih ratu hatiku sbb sudi folo sy..:)

    BalasPadam
  4. Blog mamavogue memang byk cerita psl anak je :)
    Betullah kata EYEYOU, taip psl hal sendiri je.. Hal keja, life & family :)

    BalasPadam
  5. Kekadang terbiar jg blog akak bila ketandusan idea..hehe..acaner tu..

    BalasPadam
  6. hihi samalah ayu pn bru belajar jgk..br sthun lbih merangkak lg..hihi

    BalasPadam
  7. sama juga. kadang2 angin malas tu dtg time nak update. btw, salam kenal.

    BalasPadam
  8. dulu masa mula2 ada blog..semangat nak update!!!teruja!!jadi smuanya keluar mencurah2...haha...its ok..take ur time to update..

    BalasPadam
  9. Kakak buat N3 dari apa yg kakak lakukan/nampak aje. Kalau tak ada isu kakak diam ajelah..

    BalasPadam
  10. tak perlu nak ikut style dorang sangat.. masing2 ade cara tersendiri kan.. so blogger guna care sendiri lebih baik.. 1 or 2 entri sehari dah cukup.. yang penting berkualiti.. =)

    BalasPadam
  11. hmm... kalau nak bandingkan dengan si otai otai semua tu jenuh la. tak terkejor.

    tu la kekadang idea banyak. bila nak type terus lost!

    BalasPadam
  12. salam kak...
    hehehe.. cma dulu mcm ni jgk..
    lg 1kan, bila dah dok depan laptop, satu idea pun x kluar,padahal sblm tu kemain ligat idea dtg.. hihihih.. :p

    BalasPadam
  13. kalau dah namanya blogger tegar, apa isu pun boleh jadi entry...

    BalasPadam
  14. Sama la saya.mati kutu bila tak da idea.sbb tu blog saya byk mkanan..

    padahal byk lg blog msak yg otai..huhu
    nak citer bab anak..ank takda.

    BalasPadam
  15. Balas Kunjungan dan follow sini...Salam Perkenalan.. Happy blogging

    BalasPadam
  16. sy dulu xda idea gak tp skrg dah byk idea cuma timbul pulak sfat malas... ahhahh

    BalasPadam
  17. Sama la macam saya..nasib busy keja..hehe..tapi x update x syok pulak kan..:)

    BalasPadam
  18. samala cm CK..susah nk wat entry hari2..hehehe..masih merangkak2 lagi..maklumlaa newbie..

    jom laa sape2 yg baca..follow blog CK yer (^_^)
    http://cintaitupasti.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Blog sis mcm personal diary, my sincere expression, and what I want to share! So xde pening2

    BalasPadam
  20. tabik jugak dgn org yg boleh update blog beberapa kali dalam sehari... saya kalau dapat update dua kali seminggu pun dah rasa bagus, ekekekek

    BalasPadam
  21. pada saya, blog saya... suka saya la nak tulis apa pun. muahaha...

    BalasPadam
  22. kalau xder idea tu plg tensen sekali hehehe

    BalasPadam
  23. Sama la kita..akak satu hari satu entri,kdg2 je terlebih sikit

    BalasPadam
  24. haha jue mcm2 je nak share..tapi binggung nak tulis..hahah

    BalasPadam
  25. Sama je Ratu Hati....sampsi pening nak cati ideakan!

    BalasPadam
  26. Sama je Ratu Hati....sampsi pening nak cati ideakan!

    BalasPadam
  27. a'ah..betul tu..tak payah stress2..jadikan blogging ni cuma mngisi masa lapang :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..