Khamis, 6 Disember 2012

Baru ku tahu.....

Hahaha...bukan senang rupanya nak jadi seorang blogger....hari-hari nak kena pikir apa yang nak aku kongsikan. Memang lah kadang-kadang tu ada idea yang datang tapi ada masa otak aku nie jem... Takut nanti entry yang aku buat orang x suka..melalut ke laut.. Memang tabik la aku pada otai-otai blogger sebab kehebatan dorang untuk menulis sampai lebih dari 2 tau 3 kali setiap hari. Aku sebagai orang baru nak kena belajar banyak lagi nie. Korang mcmana... sama x masalah ngan aku? hihihi....

29 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, takyah fikir sangat. tepek satu gambar menarik pun org akan komen. no worries. sheila dulu pun camni juga. last2 be myself je senang. ada je org sudi jengah blog kita :)

mamaellycollection berkata...

wahahaha elly pun ngah pikir ape nak update blog nie..baru 1 entry arini...xda idea la

elly..
http://putryellymarrisya.blogspot.com/

eyeyou berkata...

sy xkisah pon org xsuka..sbb blog sy ne umpama diari sy..hal kita sendiri jer pon..kadang xsempat pon nak tulis diari hari2 sbb kita bekerja dan ada tugas hakiki yg perlu dilaksanakan..pada yg folo,tima kasih sbb folo dgn ikhlas..tima kasih ratu hatiku sbb sudi folo sy..:)

Mama Vogue berkata...

Blog mamavogue memang byk cerita psl anak je :)
Betullah kata EYEYOU, taip psl hal sendiri je.. Hal keja, life & family :)

C'Jai berkata...

Kekadang terbiar jg blog akak bila ketandusan idea..hehe..acaner tu..

are_lin@yu berkata...

hihi samalah ayu pn bru belajar jgk..br sthun lbih merangkak lg..hihi

محمد رازيق berkata...

sama juga. kadang2 angin malas tu dtg time nak update. btw, salam kenal.

neesa_jun berkata...

dulu masa mula2 ada blog..semangat nak update!!!teruja!!jadi smuanya keluar mencurah2...haha...its ok..take ur time to update..

Riedaffya ibrahim berkata...

sama mcm aku....

Kakzakie berkata...

Kakak buat N3 dari apa yg kakak lakukan/nampak aje. Kalau tak ada isu kakak diam ajelah..

kay_are berkata...

tak perlu nak ikut style dorang sangat.. masing2 ade cara tersendiri kan.. so blogger guna care sendiri lebih baik.. 1 or 2 entri sehari dah cukup.. yang penting berkualiti.. =)

siti fatimah berkata...

hmm... kalau nak bandingkan dengan si otai otai semua tu jenuh la. tak terkejor.

tu la kekadang idea banyak. bila nak type terus lost!

siti fatimah berkata...

follow kamu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak...
hehehe.. cma dulu mcm ni jgk..
lg 1kan, bila dah dok depan laptop, satu idea pun x kluar,padahal sblm tu kemain ligat idea dtg.. hihihih.. :p

Tukang Karut berkata...

kalau dah namanya blogger tegar, apa isu pun boleh jadi entry...

QasehnyaRania berkata...

Sama la saya.mati kutu bila tak da idea.sbb tu blog saya byk mkanan..

padahal byk lg blog msak yg otai..huhu
nak citer bab anak..ank takda.

Si Matatajam berkata...

Balas Kunjungan dan follow sini...Salam Perkenalan.. Happy blogging

IntaNBerliaN berkata...

sy dulu xda idea gak tp skrg dah byk idea cuma timbul pulak sfat malas... ahhahh

intanfirdaus247 berkata...

Sama la macam saya..nasib busy keja..hehe..tapi x update x syok pulak kan..:)

Selendang cinta berkata...

samala cm CK..susah nk wat entry hari2..hehehe..masih merangkak2 lagi..maklumlaa newbie..

jom laa sape2 yg baca..follow blog CK yer (^_^)
http://cintaitupasti.blogspot.com

elly nadyra berkata...

Blog sis mcm personal diary, my sincere expression, and what I want to share! So xde pening2

nur berkata...

tabik jugak dgn org yg boleh update blog beberapa kali dalam sehari... saya kalau dapat update dua kali seminggu pun dah rasa bagus, ekekekek

sal ya berkata...

pada saya, blog saya... suka saya la nak tulis apa pun. muahaha...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kalau xder idea tu plg tensen sekali hehehe

mama aryan berkata...

Sama la kita..akak satu hari satu entri,kdg2 je terlebih sikit

Jue Jaynee berkata...

haha jue mcm2 je nak share..tapi binggung nak tulis..hahah

hainom OKje berkata...

Sama je Ratu Hati....sampsi pening nak cati ideakan!

hainom OKje berkata...

Sama je Ratu Hati....sampsi pening nak cati ideakan!

QA's ~ mamapapa berkata...

a'ah..betul tu..tak payah stress2..jadikan blogging ni cuma mngisi masa lapang :)

Catat Ulasan