Jom kita join nak??

As salam semua...sekejap betul masa berlalu dah pun hari Jumaat kan. Dah nak hampir ke penghujung Disember pun. Aku busy sebab adik ipar aku nak kahwin pada 5 Januari 2013. Tengah pikir baju apa yang aku nak pakai masa kenduri tu nanti. Ada idea x? hehehe...

Aku bukan nak cerita pasal tu sebenarnya, aku nak citer pasal ada seorang blogger Nadia nak anjurkan satu event untuk bantu anak-anak yatim di rumah amal Kasih Bestari dekat Kampung Melayu Subang, Shah Alam. Satu usaha yang sangat murni yang harus dipuji. Aku sebenarnya dah lama jugak teringin nak join event2 yang macam nie cuma xtau dekat mana nak di tuju. So bila dah jumpa nie aku pun berbesar hati untuk ikut serta event ini. Jadi sape-sape yang ingin atau berminat nak join bolehlah klik SINI


Ulasan

  1. Bagus nya ada event mcm ni...
    sy ni jauh plak nk join.. :(

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. hehehe boleh jumpa kat sana nanti :)

    BalasPadam
  3. jauh pulak nk join,,
    mulianya niat mcmni,, alhamdulilah moga dipermudahkan usehe tu

    BalasPadam
  4. Bagusnya buat event camni tlg anak2 yatim.

    BalasPadam
  5. Rasa di hati tu ada nak join sama, but buat masa sekarang ni tak dapat lagi ler...

    BalasPadam
  6. teringin jgk...sye suke event..yg baju tu, cer tengok butik Peace..banyak pilihan..hrga pon berpatutan.. =)

    BalasPadam
  7. yang duduk area sana boleh la join.

    BalasPadam
  8. as salam

    terigin jugak tapi akak jauh, moga semuanya berjalan lancar..in shaa Allah

    BalasPadam
  9. Yelah... bagus jugak sebenarnyakan....
    tapi...banyaklah pulak tapinya OKje ni!!

    BalasPadam
  10. macammna nak join ni?dekat sgt ngan rumah sy ni :)

    BalasPadam
  11. tak dapat join..semoga majlis berjalan lancar..amin

    BalasPadam
  12. alaa.. jauh.. kalau dekat, nak jugak join..moga semuanya berjalan lancar..amin!:)salam perkenalan..

    -simply moi-

    BalasPadam
  13. jauh...semoga semuanya berjalan dgn lancar

    BalasPadam
  14. salam kak.. huhu,.,.semoga majlis tu nnti berjalan lancar ye..

    tq for sharing..

    BalasPadam
  15. kak bella, thank you sooooo much for the entry! terharuuuuuu T__T

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..