Jumaat, 14 Disember 2012

Jom kita join nak??

As salam semua...sekejap betul masa berlalu dah pun hari Jumaat kan. Dah nak hampir ke penghujung Disember pun. Aku busy sebab adik ipar aku nak kahwin pada 5 Januari 2013. Tengah pikir baju apa yang aku nak pakai masa kenduri tu nanti. Ada idea x? hehehe...

Aku bukan nak cerita pasal tu sebenarnya, aku nak citer pasal ada seorang blogger Nadia nak anjurkan satu event untuk bantu anak-anak yatim di rumah amal Kasih Bestari dekat Kampung Melayu Subang, Shah Alam. Satu usaha yang sangat murni yang harus dipuji. Aku sebenarnya dah lama jugak teringin nak join event2 yang macam nie cuma xtau dekat mana nak di tuju. So bila dah jumpa nie aku pun berbesar hati untuk ikut serta event ini. Jadi sape-sape yang ingin atau berminat nak join bolehlah klik SINI


23 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Bagus nya ada event mcm ni...
sy ni jauh plak nk join.. :(

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. hehehe boleh jumpa kat sana nanti :)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

jauh pulak nk join,,
mulianya niat mcmni,, alhamdulilah moga dipermudahkan usehe tu

Nazayiena berkata...

Bagusnya buat event camni tlg anak2 yatim.

Abil Fikri Ahmad berkata...

Rasa di hati tu ada nak join sama, but buat masa sekarang ni tak dapat lagi ler...

are_lin@yu berkata...

selamat menjoinkan dri ;-)

Kesuma Angsana berkata...

bagusnyer usaha mcm ni

Mimie berkata...

sy pun join jugak

intanfirdaus247 berkata...

Usaha yg murni

mama_yayang berkata...

teringin jgk...sye suke event..yg baju tu, cer tengok butik Peace..banyak pilihan..hrga pon berpatutan.. =)

sal ya berkata...

yang duduk area sana boleh la join.

Tihara berkata...

as salam

terigin jugak tapi akak jauh, moga semuanya berjalan lancar..in shaa Allah

hainom OKje berkata...

Yelah... bagus jugak sebenarnyakan....
tapi...banyaklah pulak tapinya OKje ni!!

mama aryan berkata...

bagus event nih

QA's ~ mamapapa berkata...

macammna nak join ni?dekat sgt ngan rumah sy ni :)

adyna berkata...

tak dapat join..semoga majlis berjalan lancar..amin

maya amir berkata...

alaa.. jauh.. kalau dekat, nak jugak join..moga semuanya berjalan lancar..amin!:)salam perkenalan..

-simply moi-

NoEn berkata...

jauh...semoga semuanya berjalan dgn lancar

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak.. huhu,.,.semoga majlis tu nnti berjalan lancar ye..

tq for sharing..

Si Matatajam berkata...

Kalau dekat mesti M dah join..

nadia berkata...

kak bella, thank you sooooo much for the entry! terharuuuuuu T__T

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

moga semua berjalan lancar...best tu

Ema Blog berkata...

mcm mana nak join?

Catat Ulasan