Aku hado......ko? :-)


Haritu bro BEN ASHAARI ada bagitau pasal sape-sape yang nak tempah baju kelab blogger BA kat SINI. Aku pun order la jugak baju tu warna merah lagi..hehehe. Sepatutnya barang aku tu sampai hari Selasa tapi oleh sebab mungkin kemalasan posmen yang hantar barang aku tu nak naik rumah aku dia cuma tinggalkan note dekat peti surat suruh aku collect barang tu di pejabat pos Bt Caves walhal ada orang kat rumah aku tu. So semalam lepas maghrib ajak la hubby pegi amik barang aku tu. Aku ingat aku sorang je yang dapat note tu rupa-rupanya lebih dari 10 orang yang dapat note yang sama dengan aku. Aku pikir mungkin posmen nie malas jadi dia tinggalkan note jerk. Aku pun tanyalah dekat kaunter tu kenapa ada orang kat rumah pun tapi boleh tinggalkan note yang kata xde orang dekat rumah dan jawapan yang aku dengar bila dia cakap biasanya panggil dalam seminit dua kalau xde orang terus dia pergi. Oo aloh...boleh pulak lagu tu...alahai posmen cubalah laksanakan tugas dengan sebaik mungkin. Itukan amanah yang dipertanggungjawabkan. Aku dah banyak kali dengar orang bercerita pasal posmen itu posmen ini. Yalah kerana sikap sesetengah dari mereka yang x bertanggungjawab orang lain jugak yang kena tempiasnya. Xpelah nasib baik sampai jugak ke tangan aku kan.. Alhamdulillah... 

Sampai rumah aku pun bukak la bungkusan tu. Dan perkara pertama yang anak aku cakap.. Mama cantiklah baju tu.. Kakak nak boleh x? Aku pun cakaplah xpelah kakak pakailah. Pastu dia cakap warna apa ada lagi ma... Aku cakap macam-macam warna ada. Seperti biasa dia mesti nak warna biru sebab rumah sukan dia biru...uhuhu...alahai anak...semangat kesukanan betullah.. Jadi hari ini aku kenalah order sehelai lagi buat puteri kesayangan aku tu. Memandangkan masih lagi di buka untuk tempahan. Korang ada order x? :P

Ulasan

  1. erm..
    ntah lah posmen skrg ramai mcm tu..
    klu kami kt Lahad Datu ni lagi lah..semua brg kena ambil sendiri kt pej pos.. depa mmg hanya akan tinggalkan note kecik tu..huhu..tensen!
    cantik baju tu...merah you :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, boleh order macam2 warna ek? sheila dgn geng blogger lain ada juga buat t-shirt macam ni untuk charity event tahun depan. kalau berminat bagitau sheila ye :)

    BalasPadam
  3. nak ordr gak

    tiranaaduka@gmail.com
    Per:order t-shirt.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..