Chicken Chop

Anak-anak aku memang minat dengan makanan western. Bagi jelah apa jenis pun mesti dia makan dan yang paling dia suka chicken chop. Selalunya kalau makan dekat luar itulah yang diorder. Jadi semalam aku pun buatlah dengan tangan aku sendiri chicken chop nie. Simple aje gunakan tepung KFC yang aku beli di NSK. Inilah hasil air tangan aku tu... Sorang sekeping ayam kenyang buat makan malam semalam.. Alhamdulillah... :D


Ulasan

  1. sedap je tgk..
    puas hati kan klu dpt buat sendiri dan di nikmati anak2 & suami..:)

    BalasPadam
  2. kak ade resepi , fara suke makan checken chop ,. hehhe

    BalasPadam
  3. air tangan ibu lebih lazat...
    simple2 pun, hebat tiada tandingan..kualiti, kebersihan pun terjamin :)
    Ayam goreng chicken chop tu sangat crunchy nampaknye..terliur gak ni.. :p

    BalasPadam
  4. pandai nye. sos CC tu buat mcm mana. boleh kongsi tak?

    BalasPadam
  5. sedapnya! lagi jimat buat di umah kan..

    BalasPadam
  6. bagusnya..siap buat sendiri chix chop tu..buleh jimat camtu..sos tu buat sendiri ke?

    BalasPadam
  7. Salam kak...
    wah...pandai akak buat chic chop..seronokla anak2 dpt mkn mknn kegemaran hasil air tgn mama sendiri... hihi.. ")

    BalasPadam
  8. heheh mesti sedap jek anak2 tu makan kan air tgn mama dia =)

    BalasPadam
  9. Air tangan Ibu ni Walaupun simple tp pasti sedap

    BalasPadam
  10. taufu sumbat dah jadi chicken chop ke? ;p

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak, sedapnya! arghhhhh

    BalasPadam
  12. macam teringin pulak nak goreng ayam!he..he..

    BalasPadam
  13. rajin akak..mesti sedapkan?akak,gravynya tu bolehla sharekan resipi skit,eheheh!!

    BalasPadam
  14. rajin akak..mesti sedapkan?akak,gravynya tu bolehla sharekan resipi skit,eheheh!!

    BalasPadam
  15. bagusnya..wat sendiri puas mkn kan..

    BalasPadam
  16. sedap tu..mesti anak2 suka makan masakan mak diorg

    BalasPadam
  17. saya baru pas makan gak chicken chop...tp mkn kat kedai haha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..