Sabtu, 15 Disember 2012

Chicken Chop

Anak-anak aku memang minat dengan makanan western. Bagi jelah apa jenis pun mesti dia makan dan yang paling dia suka chicken chop. Selalunya kalau makan dekat luar itulah yang diorder. Jadi semalam aku pun buatlah dengan tangan aku sendiri chicken chop nie. Simple aje gunakan tepung KFC yang aku beli di NSK. Inilah hasil air tangan aku tu... Sorang sekeping ayam kenyang buat makan malam semalam.. Alhamdulillah... :D


21 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

sedap je tgk..
puas hati kan klu dpt buat sendiri dan di nikmati anak2 & suami..:)

Nur farahiza berkata...

kak ade resepi , fara suke makan checken chop ,. hehhe

Mummy GreenyHouse berkata...

air tangan ibu lebih lazat...
simple2 pun, hebat tiada tandingan..kualiti, kebersihan pun terjamin :)
Ayam goreng chicken chop tu sangat crunchy nampaknye..terliur gak ni.. :p

wantie berkata...

pandai nye. sos CC tu buat mcm mana. boleh kongsi tak?

intanfirdaus247 berkata...

sedapnya! lagi jimat buat di umah kan..

NoEn berkata...

sedapnya

~Cik Viva~ berkata...

bagusnya..siap buat sendiri chix chop tu..buleh jimat camtu..sos tu buat sendiri ke?

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam kak...
wah...pandai akak buat chic chop..seronokla anak2 dpt mkn mknn kegemaran hasil air tgn mama sendiri... hihi.. ")

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh mesti sedap jek anak2 tu makan kan air tgn mama dia =)

Riedaffya ibrahim berkata...

sedap tuh...

Si Matatajam berkata...

Air tangan Ibu ni Walaupun simple tp pasti sedap

Just berkata...

taufu sumbat dah jadi chicken chop ke? ;p

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, sedapnya! arghhhhh

hainom OKje berkata...

macam teringin pulak nak goreng ayam!he..he..

QA's ~ mamapapa berkata...

rajin akak..mesti sedapkan?akak,gravynya tu bolehla sharekan resipi skit,eheheh!!

IDAZS berkata...

sedapnya!

QA's ~ mamapapa berkata...

rajin akak..mesti sedapkan?akak,gravynya tu bolehla sharekan resipi skit,eheheh!!

fieda berkata...

bagusnya..wat sendiri puas mkn kan..

mama aryan berkata...

sedap tu..mesti anak2 suka makan masakan mak diorg

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

saya baru pas makan gak chicken chop...tp mkn kat kedai haha

Ema Blog berkata...

puas hati buat sendiri kan

Catat Ulasan