Yang mana satu....



Uhuhu..xtau nak beli yang mana satu... Agak-agak yang mana lebih menarik jalan ceritanya... :P

Ulasan

  1. 7 HARI MENCINTAIKU TU ORG CAKAP BEST

    BalasPadam
  2. i nak pinjam.. lps u habis bace.. hehehe

    BalasPadam
  3. Oklah dah decide nak amik yang pink tu...hehe...esok nak beli target baca 3-4hari sbb novel tu tebal...

    Ok Just nnt i pass bg u :D

    BalasPadam
  4. maaf lah ye.. akak memang bukak kaki novel. beli la mana yg berkenan.

    BalasPadam
  5. klau saya sy beli dua2,ehehe!!!salam kenal,jmputla follow kmbali :)

    BalasPadam
  6. beli jer dua2...
    huhuhu, dah lama tak layan novel :p

    BalasPadam
  7. member rumah saya ade 2 novel ni, dia baca sampai nangis2..memang hantu novel sungguh..saya penah baca tapi tak sempat habis..heheh

    p/s: rasenya yang kaler hijau tu best kot..

    BalasPadam
  8. hehe o ya ke...kwn pun ckp dua-dua best..uhuhu tapi blm berkesempatan lagi nk pegi beli..esk rasanya nak pegi... :D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..