Jumaat, 2 November 2012

Yang mana satu....



Uhuhu..xtau nak beli yang mana satu... Agak-agak yang mana lebih menarik jalan ceritanya... :P

13 ulasan:

SoffySyahmi berkata...

dua2 best

Ratu Hatiku berkata...

O ya ke dua2 best... :D

Kesuma Angsana berkata...

cam best jer dua2 ni

Jue Jaynee berkata...

yang ada kaler pink kot

Wak Gelas™ berkata...

beli dua dua je makkk.. ehhEe

Bui Junaidi berkata...

7 HARI MENCINTAIKU TU ORG CAKAP BEST

Just berkata...

i nak pinjam.. lps u habis bace.. hehehe

Ratu Hatiku berkata...

Oklah dah decide nak amik yang pink tu...hehe...esok nak beli target baca 3-4hari sbb novel tu tebal...

Ok Just nnt i pass bg u :D

wantie berkata...

maaf lah ye.. akak memang bukak kaki novel. beli la mana yg berkenan.

QA's ~ mamapapa berkata...

klau saya sy beli dua2,ehehe!!!salam kenal,jmputla follow kmbali :)

nur berkata...

beli jer dua2...
huhuhu, dah lama tak layan novel :p

~Cik Viva~ berkata...

member rumah saya ade 2 novel ni, dia baca sampai nangis2..memang hantu novel sungguh..saya penah baca tapi tak sempat habis..heheh

p/s: rasenya yang kaler hijau tu best kot..

Ratu Hatiku berkata...

hehe o ya ke...kwn pun ckp dua-dua best..uhuhu tapi blm berkesempatan lagi nk pegi beli..esk rasanya nak pegi... :D

Catat Ulasan