Wordless Wednesday - Telur Pindang


Aku suka telur pindang. Sape suka makan telur pindang nie angkat tangan :D

Ulasan

  1. angkat ketiak...suka suka suka jugak...

    susah dapat ni...

    http://mamaellytwo.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. ermmmm... mcm telur merah ke?? heheheheh

    BalasPadam
  3. sedapnya..suka3..tapi susah nak jmpa.. :(

    BalasPadam
  4. mak saya suka sangat telur pindang ni :-)

    BalasPadam
  5. terima kasih follow saya. done follow u

    BalasPadam
  6. alamak..tak pernah makan lah telur ni..hehe..

    BalasPadam
  7. Kalau di JB ni banyak warung sediakan telur pindang atas meja sebagai pilihan siapa yg hendak.

    BalasPadam
  8. saya pernah rasa masa belajar dulu...lect dari indon buat open house..dah lupa dh rasa dia mcm mana..hehe

    BalasPadam
  9. wak orang johor pon sukakk...,, ehhheee

    BalasPadam
  10. salam
    Serius kata kt sini.....memeng dah lama sangat tirana aduka tsk mkn telur pidang ni.....thanks sis post tajuk ni.....nampaknya ada la plan tirana aduka sabtu ni.....hehehe..bersama org tersayang....
    Kesihatan NurQaliseh pun dsh bertambsh baik....alhamdulillah...syukur tirana aduka....
    Terima kasih sis sudi lapangkan masa ke blog tirana aduka....

    BalasPadam
  11. saya taknak angkat tgn..hihi..lame da tak jupe telor neh=)

    BalasPadam
  12. teloq pindang...
    hehe.. cma xmkn telur ni... rase die x sedap! hehe.. :)

    BalasPadam
  13. hmm kite mkn gak tp takde la masuk dlm kategori fav food wakaka!

    BalasPadam
  14. selalu dapat masa kenduri. malangnya saya bukan penggemar telur ni. huhuhu..

    salam knal :)

    BalasPadam
  15. Biasa-biasa aje.... kalau ada habis jugak!!!he..he..

    BalasPadam
  16. ayu xleh masuk telur pindang ni...

    BalasPadam
  17. saya wakil en suami, boleh.suami suka sangat..hihi

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..