Rabu, 28 November 2012

Wordless Wednesday - Telur Pindang


Aku suka telur pindang. Sape suka makan telur pindang nie angkat tangan :D

21 ulasan:

mamaellycollection berkata...

angkat ketiak...suka suka suka jugak...

susah dapat ni...

http://mamaellytwo.blogspot.com/

Jue Jaynee berkata...

ala..xpernah makan la..iiihhh

Just berkata...

ermmmm... mcm telur merah ke?? heheheheh

Mimie Najib berkata...

sedapnya..suka3..tapi susah nak jmpa.. :(

IntaNBerliaN berkata...

mak saya suka sangat telur pindang ni :-)

KesumaMaruku SueQistina berkata...

terima kasih follow saya. done follow u

Mrs Velentine berkata...

Mv x pandai makan telur pindang

aTieYusof Family berkata...

alamak..tak pernah makan lah telur ni..hehe..

Kakzakie berkata...

Kalau di JB ni banyak warung sediakan telur pindang atas meja sebagai pilihan siapa yg hendak.

NoEn berkata...

saya pernah rasa masa belajar dulu...lect dari indon buat open house..dah lupa dh rasa dia mcm mana..hehe

Wak Gelas™ berkata...

wak orang johor pon sukakk...,, ehhheee

yan's cottage berkata...

belum pernah cuba.....

TiranaAduka berkata...

salam
Serius kata kt sini.....memeng dah lama sangat tirana aduka tsk mkn telur pidang ni.....thanks sis post tajuk ni.....nampaknya ada la plan tirana aduka sabtu ni.....hehehe..bersama org tersayang....
Kesihatan NurQaliseh pun dsh bertambsh baik....alhamdulillah...syukur tirana aduka....
Terima kasih sis sudi lapangkan masa ke blog tirana aduka....

saya gemuk saya comel..^^ berkata...

saya taknak angkat tgn..hihi..lame da tak jupe telor neh=)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

teloq pindang...
hehe.. cma xmkn telur ni... rase die x sedap! hehe.. :)

Shalee Abdul berkata...

hmm kite mkn gak tp takde la masuk dlm kategori fav food wakaka!

IDAZS berkata...

selalu dapat masa kenduri. malangnya saya bukan penggemar telur ni. huhuhu..

salam knal :)

eyeyou berkata...

huby kita suka sgt..

hainom OKje berkata...

Biasa-biasa aje.... kalau ada habis jugak!!!he..he..

~aYu~ berkata...

ayu xleh masuk telur pindang ni...

QasehnyaRania berkata...

saya wakil en suami, boleh.suami suka sangat..hihi

Catat Ulasan