Selasa, 20 November 2012

Penangan Adam & Hawa


Google
Sekarang nie kan tengah maletop citer Adam Hawa nie dekat tv. Aku adalah salah sorang peminat fanatik cter nie hehe.. Walaupun aku dah baca novelnya tapi adalah lebih puas bila dapat tengok citer nie dekat tv kan. Tapi masalahnya aku x dapat tengok dekat rumah so aku akan layan cerita nie dekat opis aje. Aku sanggup x keluar makan untuk tengok cter nie. Biasanya aku akan tapau breakfast pagi tu lebih skit so lunch aku x perlu keluar. Dapatlah aku layan citer nie dengan penuh emosi..hehehe...


18 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak baca novel ajelah. Baru beli tau sebab nak tahu ending cepat sikit.

Ratu Hatiku berkata...

Hehe...best ending dia kakak.. hepi ending :D

mamaelly berkata...

hehe kan kan..elly siap makan depan pc lagi..

LydSunshine berkata...

Saya pun layan gak citer ni. Tapi kan... masa awal2 tu byk yg rasa geram je kat Ain Hawani. Skrg ni je dah okay2 skit. Sbb hbgn dia dgn Am dah makin stabil.

Bui Junaidi berkata...

NOVEL BEST LAGI..TP DRAMA SUPER BEST..HEHE

Just berkata...

kan kan kan... nasib baek leh tgk online! hihihhi

eyeyou berkata...

..kat opis ne pon sume pakat2 tgk berjemaah..tp x teringin nk nonton sama..mungkin kalu da tgk sekali, tu yg nak tgk lg..

Fauziah Mohamad berkata...

gie dah terjebak,suwit sangat part diorang berlakon

salam kenal.

mama_yayang berkata...

tak penah tgk sbb tak dek astro kat umah..hiii.. =p

Kesuma Angsana berkata...

x sempat nk follow citer ni hehe

Wak Gelas™ berkata...

untungla mak leh tengok muvie online kat opis tuuu.. ehhHHhee

Tukang Karut berkata...

tumpang layan dengan mak mertua... huhu...

Ema Blog berkata...

tak pernah tgk lagi..ketinggalan kan..rasanya nk tgk bila dah habis semua episod..baru best nak layan...hehehe

hainom OKje berkata...

Sana sini pasal Adam hawa tapi OKje tak pernah layan pun... nantilah ada kelapangan boleh jugak layan!

C'Jai berkata...

akak ketinggalan lagi.... tak penah tengok..ngeee

Nur-nba berkata...

Nur dah khatam novel dia sebab tak sanggup tunggu 80 episod.. :)

~Cik Viva~ berkata...

sy tengok cite ni sampai episod 5 je kot..tak larat nak follow sebb intenet slow.. umah takde mustika HD..huhu

Adriana berkata...

suka tgk kesetiaan Adam Mukhriz

Catat Ulasan