Penangan Adam & Hawa


Google
Sekarang nie kan tengah maletop citer Adam Hawa nie dekat tv. Aku adalah salah sorang peminat fanatik cter nie hehe.. Walaupun aku dah baca novelnya tapi adalah lebih puas bila dapat tengok citer nie dekat tv kan. Tapi masalahnya aku x dapat tengok dekat rumah so aku akan layan cerita nie dekat opis aje. Aku sanggup x keluar makan untuk tengok cter nie. Biasanya aku akan tapau breakfast pagi tu lebih skit so lunch aku x perlu keluar. Dapatlah aku layan citer nie dengan penuh emosi..hehehe...


Ulasan

  1. Kakak baca novel ajelah. Baru beli tau sebab nak tahu ending cepat sikit.

    BalasPadam
  2. Hehe...best ending dia kakak.. hepi ending :D

    BalasPadam
  3. hehe kan kan..elly siap makan depan pc lagi..

    BalasPadam
  4. Saya pun layan gak citer ni. Tapi kan... masa awal2 tu byk yg rasa geram je kat Ain Hawani. Skrg ni je dah okay2 skit. Sbb hbgn dia dgn Am dah makin stabil.

    BalasPadam
  5. NOVEL BEST LAGI..TP DRAMA SUPER BEST..HEHE

    BalasPadam
  6. kan kan kan... nasib baek leh tgk online! hihihhi

    BalasPadam
  7. ..kat opis ne pon sume pakat2 tgk berjemaah..tp x teringin nk nonton sama..mungkin kalu da tgk sekali, tu yg nak tgk lg..

    BalasPadam
  8. gie dah terjebak,suwit sangat part diorang berlakon

    salam kenal.

    BalasPadam
  9. tak penah tgk sbb tak dek astro kat umah..hiii.. =p

    BalasPadam
  10. untungla mak leh tengok muvie online kat opis tuuu.. ehhHHhee

    BalasPadam
  11. tumpang layan dengan mak mertua... huhu...

    BalasPadam
  12. tak pernah tgk lagi..ketinggalan kan..rasanya nk tgk bila dah habis semua episod..baru best nak layan...hehehe

    BalasPadam
  13. Sana sini pasal Adam hawa tapi OKje tak pernah layan pun... nantilah ada kelapangan boleh jugak layan!

    BalasPadam
  14. akak ketinggalan lagi.... tak penah tengok..ngeee

    BalasPadam
  15. Nur dah khatam novel dia sebab tak sanggup tunggu 80 episod.. :)

    BalasPadam
  16. sy tengok cite ni sampai episod 5 je kot..tak larat nak follow sebb intenet slow.. umah takde mustika HD..huhu

    BalasPadam
  17. suka tgk kesetiaan Adam Mukhriz

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..