Selasa, 27 November 2012

Kasut Idaman

Semalam aku ada post pasal hubby dapat surat layang kat SINISo harini aku nak tunjuk kat korang kasut idaman anak aku tu macam mana rupanya. Aku dapat tengok betapa sukanya dia bila dapat kasut idamannya tu. Anak aku nie seorang yang pandai jaga barang. Jadi kalau beli apa pun untuk dia aku puas hati sebab dia seorang yang cermat. 


p/s : menghitung hari..x sabar nak balik kampung :D

21 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

comei...patut le dia nak sangat..

Kesuma Angsana berkata...

hehe pandai dia pilih ye

IntaNBerliaN berkata...

cantik.... suka warna dia ;-)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum..
jiwa sheila pun suka kasut camni. kasual dan senang nak move and in. hehehe. ada style lah anak akak , hehe :)

aTieYusof Family berkata...

cantik nya....pandai lah kakak pilih kasut.. colour pun menarik...:)

izan mama mia berkata...

merahnyer kasut

Tukang Karut berkata...

amboi... ang angnya warna...

TiranaAduka berkata...

salam sis
Citarasa yg tinggi.

eyeyou berkata...

MERAHHHH??? aunty pon suka!!! mmg cantik!!

hainom OKje berkata...

Bagusnya.....Ni mesti mak dan ayahnya juga cermat... sebab tu lah anak mengikutkan!

~Cik Viva~ berkata...

eh.. die pun macam saya suke kaler merah..

PinkUmmi berkata...

merahnye...

PinkUmmi berkata...

merahnye...

Irfa berkata...

kdg2 kita nampak benda tu biasa je tp mgkin trend anak2 skrg..kita dah jauh ketinggalana ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

owh ni kasut idaman dia...pandai jaga ok la tu hehe

C'Jai berkata...

hamboi kakak...bercitarasa orangnya..:)

aynora nur berkata...

cantiknya kasut, psl surat layang tu..pandai pulak dia bargain at the end...soo sweet.

LydSunshine berkata...

Comelnya kasut tu. Warna merah. Saya pun suka. Erm, kalau dia jenis yg pandai jaga barang, tak la rasa sia2 sgt nak beli apa-apa kat dia kan?

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

cutenye kasut tu.. hihih :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak. sheila ada review pasal blog akak. sila jenguk ye..

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/11/blog-review-2.html

wisata outboundmalang berkata...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Catat Ulasan