Kasut Idaman

Semalam aku ada post pasal hubby dapat surat layang kat SINISo harini aku nak tunjuk kat korang kasut idaman anak aku tu macam mana rupanya. Aku dapat tengok betapa sukanya dia bila dapat kasut idamannya tu. Anak aku nie seorang yang pandai jaga barang. Jadi kalau beli apa pun untuk dia aku puas hati sebab dia seorang yang cermat. 


p/s : menghitung hari..x sabar nak balik kampung :D

Ulasan

  1. Assalamualaikum..
    jiwa sheila pun suka kasut camni. kasual dan senang nak move and in. hehehe. ada style lah anak akak , hehe :)

    BalasPadam
  2. cantik nya....pandai lah kakak pilih kasut.. colour pun menarik...:)

    BalasPadam
  3. MERAHHHH??? aunty pon suka!!! mmg cantik!!

    BalasPadam
  4. Bagusnya.....Ni mesti mak dan ayahnya juga cermat... sebab tu lah anak mengikutkan!

    BalasPadam
  5. eh.. die pun macam saya suke kaler merah..

    BalasPadam
  6. kdg2 kita nampak benda tu biasa je tp mgkin trend anak2 skrg..kita dah jauh ketinggalana ;)

    BalasPadam
  7. owh ni kasut idaman dia...pandai jaga ok la tu hehe

    BalasPadam
  8. hamboi kakak...bercitarasa orangnya..:)

    BalasPadam
  9. cantiknya kasut, psl surat layang tu..pandai pulak dia bargain at the end...soo sweet.

    BalasPadam
  10. Comelnya kasut tu. Warna merah. Saya pun suka. Erm, kalau dia jenis yg pandai jaga barang, tak la rasa sia2 sgt nak beli apa-apa kat dia kan?

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak. sheila ada review pasal blog akak. sila jenguk ye..

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/11/blog-review-2.html

    BalasPadam


  12. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..