Khamis, 22 November 2012

Korang suka yang mana?

Google

Google
Sape tengok cerita nie? Aku adalah peminat fanatik cerita nie, xpernah ketinggalan setiap episod cerita pun :D 

29 ulasan:

Jue Jaynee berkata...

hihikk harry porter

Mama Vogue berkata...

Merlin..!

mama_yayang berkata...

mestilah merlin!

yan's cottage berkata...

yan pun suka merlin....

hainom OKje berkata...

Kalau compare 2 tu, yang atas le OKje suka....tapi tak de le fanati sangat ... gitu-gitu je!

yana aina berkata...

tengok kejap2 jerk .. tak fanatik sgt. hehehh

D i n berkata...

hehe suka super natural :D

Tukang Karut berkata...

layan upin ipin je...

Shalee Abdul berkata...

omg tak sangka akak minat merlin sama mcm 2org kwn sy. dorg klu cite psl merlin sakit telinga sy. sbb sy tak layan merlin so tak fhm la cite tu tension sy kak grrr

PinkUmmi berkata...

dua dua pun best tp slalu xdpt tgk hehehe

Kesuma Angsana berkata...

KA suka merlin hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xpenah tgk dua2 tu pun

mamaellycollection berkata...

Adam Hawa...

aarrgghhh larikkkkkk

ainnoraini berkata...

suka Merlin...



psstt***nnt baca email yee...

Abil Fikri Ahmad berkata...

Tak follow dua2 tu, tgk kejap2 jea.

Wak Gelas™ berkata...

wak pon dh lama X tengok Tv jugakks.. ahKKks

Nurul Aini berkata...

dua-dua suka..tapi sekarang lebih suka merlin. Smallville dah tak best sekarang..hehe..saya suka first seasons je.

Mrs Velentine berkata...

merlin sya suka..season baru ni sya dh tengok online..

Norasiah Nasir berkata...

saya tak follow..sebab masa mula-mula cerita tu dulu best..tp macam dah berleret2 dan tmbah mengarut..

tapi merlin dgn smallville..merlin ok skit kot..sbb epic dan smallville tu lagi karut..

Jemari_Suri berkata...

js suka merlin...hikhik

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

sy lg suke smallville :)

nur anis berkata...

dua-dua saya tak pernah tengok..hihi

Arina Shamsul berkata...

mama pemiat merlin! tapi sekarang ni,susah dah ada pelung nak tengok..huhuh.

~aYu~ berkata...

kesiannya kat ayu sbb tak follow pun cite2 ni.. huhu..

Ema Blog berkata...

jawapan yg ikhlas..ema tak egk..hehe

Nur-nba berkata...

Dua2 tak tengok..

~Cik Viva~ berkata...

haruslah merlin..sebab ade magic2..hehe

intanfirdaus247 berkata...

suka merlin...follow dari season pertama..tp kdg2 ada gak skip2

mama aryan berkata...

saya layan merlin

Catat Ulasan