Korang suka yang mana?

Google

Google
Sape tengok cerita nie? Aku adalah peminat fanatik cerita nie, xpernah ketinggalan setiap episod cerita pun :D 

Ulasan

  1. Kalau compare 2 tu, yang atas le OKje suka....tapi tak de le fanati sangat ... gitu-gitu je!

    BalasPadam
  2. tengok kejap2 jerk .. tak fanatik sgt. hehehh

    BalasPadam
  3. omg tak sangka akak minat merlin sama mcm 2org kwn sy. dorg klu cite psl merlin sakit telinga sy. sbb sy tak layan merlin so tak fhm la cite tu tension sy kak grrr

    BalasPadam
  4. dua dua pun best tp slalu xdpt tgk hehehe

    BalasPadam
  5. suka Merlin...



    psstt***nnt baca email yee...

    BalasPadam
  6. Tak follow dua2 tu, tgk kejap2 jea.

    BalasPadam
  7. wak pon dh lama X tengok Tv jugakks.. ahKKks

    BalasPadam
  8. dua-dua suka..tapi sekarang lebih suka merlin. Smallville dah tak best sekarang..hehe..saya suka first seasons je.

    BalasPadam
  9. merlin sya suka..season baru ni sya dh tengok online..

    BalasPadam
  10. saya tak follow..sebab masa mula-mula cerita tu dulu best..tp macam dah berleret2 dan tmbah mengarut..

    tapi merlin dgn smallville..merlin ok skit kot..sbb epic dan smallville tu lagi karut..

    BalasPadam
  11. dua-dua saya tak pernah tengok..hihi

    BalasPadam
  12. mama pemiat merlin! tapi sekarang ni,susah dah ada pelung nak tengok..huhuh.

    BalasPadam
  13. kesiannya kat ayu sbb tak follow pun cite2 ni.. huhu..

    BalasPadam
  14. jawapan yg ikhlas..ema tak egk..hehe

    BalasPadam
  15. haruslah merlin..sebab ade magic2..hehe

    BalasPadam
  16. suka merlin...follow dari season pertama..tp kdg2 ada gak skip2

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..