Khamis, 29 November 2012

Curi tulang :-)


Google

Korang tau x apa aku buat hari nie kat opis, dari pagi yalah busy siapkan keje yang menunggu. So lepas lunch aku free sebab bos aku meeting. Jadi sepanjang tulah aku melayan citer Adam & Hawa dengan opis roommate aku si Just, memang gler tol aku skrg dengan citer nie..... X berhenti aku tengok citer ni kat opis..berulang-ulang episod yang aku tengok...ngeh3... Sekarang nie barulah ada masa nk berBW...hehehe... bukan la kata xbuat keje langsung okey... :P.. keje tetap keje tapi ada masa free tu aku pun amk peluang la.... hehehe... 

6 ulasan:

Cik Syida berkata...

bestkan cerita tu, suka sngt.. tp tak suke yang johan tu.. nyampah!

Selendang cinta berkata...

same laa..cheqkaq pon layan gak citer ni kt opis..ngeh2..td terlebeh emosi jap lyn episod 55 sbb geram ngn si johan mamat rebonding tu!!x paham bahasa..ade gak aku kerentengkan rambut dia, baru tau!kikikiki..

Norasiah Nasir berkata...

ni bkn curi tulang..ini curi isi ..kepak..peha dan sbagainya..hehehehehe

Just berkata...

tp astro tak clear la kan lin! hahahhaha

Tukang Karut berkata...

amboiiii... banyak la tulang dapat hari ni,...

ANNA MARIANA berkata...

heheheheh..same la ngan kwn2 ofis anna... semua layan adam dan hawa...

Catat Ulasan