Dating tengok Skyfall


Semalam aku keluar berdua dengan hubby aku. Sejak Festival City dibuka inilah lokasi yang selalu aku pergi kalau nak tengok wayang. Dekat dengan rumah aku so x perlulah pergi jauh-jauh meredah jem bagai. 

Dari dulu bila ada citer James Bond memang aku ngan hubby x pernah ketinggalan untuk tengok. Aku memang suka tengok cerita-cerita aksi dari romantik. Sebab tu bila nak pergi tengok cerita macam nie x pernah nak bawak anak lagipun memang x sesuai dengan usia merekakan. (haha..alasan sebenarnya.. :P)

Bagi aku cerita nie memang best tapi part yang paling sedih bila M mati. So sape yang belum tengok Bond pergilah ke panggung.. :D


p/s : lebih suka Pierce Brosnan dari Daniel Craig

Ulasan

  1. saya dan anak2 lak layan kartun je kalau kt wayang.Nak kata pegi berdua ngan asben mmg payah la ada je yg nak ikut.

    BalasPadam
  2. i tunggu main kat TV je la.. hahahah

    BalasPadam
  3. Amboi... alasan tak elok buat anak menonton padahal nak berdua-duaan ye hihi...

    BalasPadam
  4. Mak Dara belom kesempatan nak tgk lagi huhu.. nak ajak somi gi tgk jugaklah nnt

    BalasPadam
  5. hi, salam kenal

    singgah sini terus tinggal jejak

    kalu sudi jom ke teratak kite plak

    psst...kalu sudi lagi, follow le sekali eh.

    maceh

    >_<

    BalasPadam
  6. jue xsabar tunggu twilight je..hihikkk

    BalasPadam
  7. tak tengok lagi cerita ni..Tapi ramai cakap best..ingat nak download je lah nanti..hihihih..>_<

    BalasPadam
  8. rasanya dah hampir dua tahun sy tak gi masuk panggung dear..sejak ada anak ni...berfikir 3 kali nak gi tengok wayang..beli cd je dgn astro first.hehe.

    BalasPadam
  9. nntila wak nk dnload jakk.. ahHHKks

    BalasPadam
  10. ramai yang ckp citer ni best. Ish.. mcm tak sabar sabar nak tunggu hubby cuti nak tengok la.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..