Isnin, 12 November 2012

Dating tengok Skyfall


Semalam aku keluar berdua dengan hubby aku. Sejak Festival City dibuka inilah lokasi yang selalu aku pergi kalau nak tengok wayang. Dekat dengan rumah aku so x perlulah pergi jauh-jauh meredah jem bagai. 

Dari dulu bila ada citer James Bond memang aku ngan hubby x pernah ketinggalan untuk tengok. Aku memang suka tengok cerita-cerita aksi dari romantik. Sebab tu bila nak pergi tengok cerita macam nie x pernah nak bawak anak lagipun memang x sesuai dengan usia merekakan. (haha..alasan sebenarnya.. :P)

Bagi aku cerita nie memang best tapi part yang paling sedih bila M mati. So sape yang belum tengok Bond pergilah ke panggung.. :D


p/s : lebih suka Pierce Brosnan dari Daniel Craig

13 ulasan:

inazamri berkata...

saya dan anak2 lak layan kartun je kalau kt wayang.Nak kata pegi berdua ngan asben mmg payah la ada je yg nak ikut.

Kesuma Angsana berkata...

amboi kemain lagi ye ~

:: Mrs.Eady :: berkata...

isnin nnti!tak sabar!

Just berkata...

i tunggu main kat TV je la.. hahahah

Kakzakie berkata...

Amboi... alasan tak elok buat anak menonton padahal nak berdua-duaan ye hihi...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Mak Dara belom kesempatan nak tgk lagi huhu.. nak ajak somi gi tgk jugaklah nnt

Ema Blog berkata...

ramai yg cakap best...

NM02 berkata...

hi, salam kenal

singgah sini terus tinggal jejak

kalu sudi jom ke teratak kite plak

psst...kalu sudi lagi, follow le sekali eh.

maceh

>_<

Jue Jaynee berkata...

jue xsabar tunggu twilight je..hihikkk

MarliaMarble berkata...

tak tengok lagi cerita ni..Tapi ramai cakap best..ingat nak download je lah nanti..hihihih..>_<

Arina Shamsul berkata...

rasanya dah hampir dua tahun sy tak gi masuk panggung dear..sejak ada anak ni...berfikir 3 kali nak gi tengok wayang..beli cd je dgn astro first.hehe.

Wak Gelas™ berkata...

nntila wak nk dnload jakk.. ahHHKks

wantie berkata...

ramai yang ckp citer ni best. Ish.. mcm tak sabar sabar nak tunggu hubby cuti nak tengok la.

Catat Ulasan