Cheesy Wedges


Aku sekeluarga memang penggemar cheesy wedges nie. Biasanya kalau pergi KFC mesti order yg besar sampai 3 dengan extra cheese lagi...hahaha dengar macam orang tamak tapi semua ni boleh jerk kami sekeluarga habiskan. So baru-baru nie rakan blogger Wantie ada kongsi pasal cheesy wedges nie so risik pya risik dia beli dekat rakan blogger Mummy GreenyHouse

Semalam barang yang aku tunggu-tunggu dah pun selamat sampai di rumah. Oleh sebab keterujaan aku nak cuba cheese powder nie aku kol Hubby pesan siap-siap suruh beli potato wedges. Tu-tup bila sampai umah Hubby aku terlupa beli wedges tu. Mula-mula aku frust la sebab dah excited nak makan tapi benda nak di buat tu xde. So sebab semangat aku yang berkobar-kobar tu aku pun buatlah wedges aku sendiri dan inilah hasilnya....hehe memang sedap.... Alhamdulillah lepas jugak hajat nak makan cheesy wedges nie. 


p/s : mlm nie nak buat lagi..da set reminder kat h/p hubby psl beli wedges..hehe


Ulasan

  1. Hahaha.. siap set reminder kat hp hubby!!

    BalasPadam
  2. nasib...jue baru teringat nak beli fries hari ni.. wedges gaji bulan depan kot

    BalasPadam
  3. peberet nie kak !!!
    hhehehhe

    mintak tolong follow blog aka saya =)
    http://anissmahdi.blogspot.com/
    THANKS :)

    BalasPadam
  4. Xkan enchek hubby X tau mak ngidam wedges jugakk, hamppeh kanns.. ekkeEe

    BalasPadam
  5. Buat sendiri lagilah puas hati.
    Dah tak payah order lagi kat KFC

    BalasPadam
  6. suka jugak ni.beli kt kfc je.
    blom penah buat sendiri lagi..hihi

    BalasPadam
  7. assalamualaikum.. sedapnya! lapar pula :(

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..