Jumaat, 9 November 2012

Cheesy Wedges


Aku sekeluarga memang penggemar cheesy wedges nie. Biasanya kalau pergi KFC mesti order yg besar sampai 3 dengan extra cheese lagi...hahaha dengar macam orang tamak tapi semua ni boleh jerk kami sekeluarga habiskan. So baru-baru nie rakan blogger Wantie ada kongsi pasal cheesy wedges nie so risik pya risik dia beli dekat rakan blogger Mummy GreenyHouse

Semalam barang yang aku tunggu-tunggu dah pun selamat sampai di rumah. Oleh sebab keterujaan aku nak cuba cheese powder nie aku kol Hubby pesan siap-siap suruh beli potato wedges. Tu-tup bila sampai umah Hubby aku terlupa beli wedges tu. Mula-mula aku frust la sebab dah excited nak makan tapi benda nak di buat tu xde. So sebab semangat aku yang berkobar-kobar tu aku pun buatlah wedges aku sendiri dan inilah hasilnya....hehe memang sedap.... Alhamdulillah lepas jugak hajat nak makan cheesy wedges nie. 


p/s : mlm nie nak buat lagi..da set reminder kat h/p hubby psl beli wedges..hehe


13 ulasan:

Syida Rasyidah berkata...

wah, smngt akk!

Just berkata...

Hahaha.. siap set reminder kat hp hubby!!

Mimie Najib berkata...

sedapnya..my fav.! :)

Jue Jaynee berkata...

nasib...jue baru teringat nak beli fries hari ni.. wedges gaji bulan depan kot

Norasiah Nasir berkata...

wah..sedapnyerrrrrr

:: Mrs.Eady :: berkata...

terliur!!

Nur farahiza berkata...

peberet nie kak !!!
hhehehhe

mintak tolong follow blog aka saya =)
http://anissmahdi.blogspot.com/
THANKS :)

Kesuma Angsana berkata...

wah nampak sedap sgt tu

Wak Gelas™ berkata...

Xkan enchek hubby X tau mak ngidam wedges jugakk, hamppeh kanns.. ekkeEe

Kakzakie berkata...

Buat sendiri lagilah puas hati.
Dah tak payah order lagi kat KFC

NoEn berkata...

sedap...sedap

QasehnyaRania berkata...

suka jugak ni.beli kt kfc je.
blom penah buat sendiri lagi..hihi

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum.. sedapnya! lapar pula :(

Catat Ulasan