WW - Mask

Semalam balik keje anak aku sambut aku dengan  rupa macam nie terkejut beruk aku! Nasib baik mamanya xde sakit jantung... 

Ulasan

  1. Hahhahahha...
    Adehhh..
    Nasib bukan mask hantu kak...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak lynn. hehehe nasib baik takda penyakit kan..

    BalasPadam
  3. kalau saya pun lemah jantung gak ni.. hehehhe...

    BalasPadam
  4. NI KALO MALAM2 COMPEM TERKEJUT TERUS PENGSAN..SERAM

    BalasPadam
  5. Klu saya pun terkejut tgk org nie yg sambut dpn pintu.

    BalasPadam
  6. hahahahahaha...uish memang kasi heart attack ni...

    BalasPadam
  7. PANDAI TUL DORANG WAT KEJUTAN. HAHAHAHA

    BalasPadam
  8. HUMANG AIHHH..terkejut den ni haaa..ehehe

    BalasPadam
  9. pengsan mama kat situ jadik sejarah pulak kan?

    BalasPadam
  10. memang bole pengsan gini....sabar jak lah....hehe

    BalasPadam
  11. Sabar ajelah mamanya nak kata apa hahaha.... Anak-anak nak bergurau tu...

    BalasPadam
  12. hahaha..tetibe anak lg tua dari mama...

    BalasPadam
  13. Mau tak terkejut...hehe... nasib tak mask hantu tu RH...

    BalasPadam
  14. alahai...kalau saya pun mau fengsan dibuatnyer...

    BalasPadam
  15. Aduhai...sy yg bukak blog ni pun, terbeliak jap mata. Terkojut den.

    BalasPadam
  16. hehehe seb baik xde sakit jantung yer !

    BalasPadam
  17. hahaha. topeng tu macam orang tua gatal..hahaha

    BalasPadam
  18. ekekek, kalau saya pun terkejut badak...

    BalasPadam
  19. assalamualaikum bella...kalau mama pun pasti terkejut juga...:)

    BalasPadam
  20. sabar jerla.. kalo saya dah lama menjerit terkejut...

    BalasPadam
  21. wahh mmg terkejut ni..mask mka tua..hihi

    BalasPadam
  22. hihihi..anak2 bagi kejutan tu..saja nak kacau mama dia...:)

    BalasPadam
  23. Salam Kak..
    jgn kate akak, cmani pun terkojut..
    bertuahnye lah dia.. hihih..

    BalasPadam
  24. Ahaha!mau xtrmejut..scary kot :))

    BalasPadam
  25. hahaha..nasib mark je.. kalau betul2, tercabut jntung..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..