Rabu, 10 April 2013

WW - Mask

Semalam balik keje anak aku sambut aku dengan  rupa macam nie terkejut beruk aku! Nasib baik mamanya xde sakit jantung... 

34 ulasan:

AyueJean AJ berkata...

Hahhahahha...
Adehhh..
Nasib bukan mask hantu kak...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. hehehe nasib baik takda penyakit kan..

Deqla Manjew berkata...

hahaha..dah bertukar rupa....

Ina Haireina berkata...

kalau saya pun lemah jantung gak ni.. hehehhe...

mama3heroo berkata...

NI KALO MALAM2 COMPEM TERKEJUT TERUS PENGSAN..SERAM

Nazayiena Ayiena berkata...

Klu saya pun terkejut tgk org nie yg sambut dpn pintu.

Rasp berkata...

hahahahahaha...uish memang kasi heart attack ni...

wantie berkata...

PANDAI TUL DORANG WAT KEJUTAN. HAHAHAHA

intanfirdaus247 berkata...

HUMANG AIHHH..terkejut den ni haaa..ehehe

nens cellection berkata...

pehh..mmg best..takutttt..

wahida berkata...

hahaha...sabo je la...

sal ya berkata...

pengsan mama kat situ jadik sejarah pulak kan?

Mia Kassim berkata...

memang bole pengsan gini....sabar jak lah....hehe

Kakzakie berkata...

Sabar ajelah mamanya nak kata apa hahaha.... Anak-anak nak bergurau tu...

:: Cik Viva :: berkata...

adeh..tanjat boboi..hehe

anggun berkata...

hahaha..tetibe anak lg tua dari mama...

hainom OKje berkata...

Mau tak terkejut...hehe... nasib tak mask hantu tu RH...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Eeeee takut.....

izan mama mia berkata...

alahai...kalau saya pun mau fengsan dibuatnyer...

Riedaffya ibrahim berkata...

hahaa..kalo sy pon pengsan camni

faraherda.razalan berkata...

Aduhai...sy yg bukak blog ni pun, terbeliak jap mata. Terkojut den.

ainnoraini berkata...

Takutttt...

Kesuma Angsana berkata...

hehehe seb baik xde sakit jantung yer !

boni kacak berkata...

hahaha. topeng tu macam orang tua gatal..hahaha

nurbijen berkata...

ekekek, kalau saya pun terkejut badak...

adzairdawati makdara berkata...

hehehe tomeyyyy

Mas Zull berkata...

assalamualaikum bella...kalau mama pun pasti terkejut juga...:)

lizz berkata...

sabar jerla.. kalo saya dah lama menjerit terkejut...

are_lin@yu berkata...

wahh mmg terkejut ni..mask mka tua..hihi

aTieYusof Family berkata...

hihihi..anak2 bagi kejutan tu..saja nak kacau mama dia...:)

elly nadyra berkata...

Hahaha mau terkujat

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak..
jgn kate akak, cmani pun terkojut..
bertuahnye lah dia.. hihih..

QA's ~ mamapapa berkata...

Ahaha!mau xtrmejut..scary kot :))

Mimie Najib berkata...

hahaha..nasib mark je.. kalau betul2, tercabut jntung..

Catat Ulasan