WW - G.I. Joe


Hari nie dating tengok citer nie. Sape-sape yang dah tengok cuba citer sikit.. Best x? :)

Ulasan

  1. sedang meanti review dr blogger jugak

    BalasPadam
  2. Selamat menonton wayang. Tak tgk lagi lah.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kak lynn. perghhh sheila baru nak bawa suami p tengok citer ni. hehehe.

    BalasPadam
  4. anak bujang ummi mesti suka nii..

    BalasPadam
  5. Alah RH..sini takde pawagam...hehe
    kena tunggu balik Tawau klu nak tgk...:)

    BalasPadam
  6. Waa...GIJ, sa blm tgk oo...Sa minta tu plakon dia..Siapa tu Bruce wills kah,,,heheh

    BalasPadam
  7. sangat best...sesape yg follow dari 1st mesti kene tengok...cuma kalo dikekalkan pelakon yg dulu ok kot...tapi jalan cite mmg best...sume persoalan akan terjawab...lagi2 part snake eye dan storm shadow...

    BalasPadam
  8. Lama tak tengok mnovie wooo..

    BalasPadam
  9. nak tengok wiken ni insya Allah...
    enjoy your show....

    BalasPadam
  10. mestilah best..pelakon mantap je sume

    BalasPadam
  11. Selamat berdating (padahal dlm hati - Bestnya awak dpt tgk wayang! Uwaaaaaa!)

    BalasPadam
  12. ramai gak yg kata citer ni best...

    BalasPadam
  13. belum tengo lagi lah....huhu

    BalasPadam
  14. ramai cakap citer ni best...
    tapi nory tak tengok lagi...
    lama tak tengok wayangg...
    nak ajak abi lah mlm ni..
    hehee

    BalasPadam
  15. kak zu dah tengok sekeluarga minggu lepas..bolehlah nak layan hero tua..hehe

    BalasPadam
  16. Salam kak..
    citer ni belum tgk lg.. huhuh... tunggu review dr akak la..ramai yg ckp BEST!

    BalasPadam
  17. wah berseronoklah yer & enjoy !

    BalasPadam
  18. tak tengok lagi..best tak:)

    BalasPadam
  19. wah nampak mcm best citer ni...hehe tapi belum berkesempatan nak menonton....

    BalasPadam
  20. best nyer dating sambil tgk movie..

    BalasPadam
  21. cerita ni mesti byk actionkn :)

    BalasPadam
  22. minta jugak tgk ceri action mcm ni.. lama dah x tgk wayang huhuhuhu

    BalasPadam
  23. setakat ni baru 2x tgk wayang..2x juga tgk cite melayu..heeee.. x tgk lagi cite omputih.. ;)

    BalasPadam
  24. Bestnya kalau dpt berdating tengok wayang camtu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..