Selasa, 16 April 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah..........."


Hadiah yang paling aku suka.......


Bercuti ke Cameron Highlands berdua dengan hubby sebab ini tempat honeymoon kitorang :D. Terpaksa tinggalkan anak-anak sebab nak merasa saat-saat manis bersama hubby macam mula-mula kahwin dulu...hahahahaha..... (ayat x boleh blah)


Aku nak Samsung Galaxy Note II nie... :P Kalau nak beli pakai duit sendiri tersangatlah sayangnya...uhuhuhu....



Itu jelah yang aku nak, kalau ikutkan hati banyak je yang bermain-main dalam pikiran aku nie..hihihi... 



P/s : kalau korang nak join boleh masuk SINI



30 ulasan:

Just berkata...

Gud luck! hihihi..

adzairdawati makdara berkata...

good luckkkk

Sue-Rya Qistina berkata...

good luck ye kak :)

Rasp berkata...

good luck...
dua2 impian tu memang terbaekkkk lah sis...

ainnoraini berkata...

Semoga berjaya yee. ..

Firdawati Rashidi berkata...

Bestnya hadiah..gud luck sis :-)

Mimie Najib berkata...

goodluck kak.. =)

*dating ber-2 balik ye kak..bestnya..hihihi.. mengimbau kenangan eh.. tapi memang perlu pun sebenarnya macam tu.. =)

Deqla Manjew berkata...

mmg syok la kalo dpt henpon samsung note tu.. deqla pun nk..hihi.. good luck...

Mia Kassim berkata...

Wahh...good luck !!

Masya berkata...

good luck eh...

εïзmummyHazaεïз berkata...

good luck darling,,, cameron highland best! :)

makchaq berkata...

Wah dah 2nd honeymoon.. makchaq 1st pon belum..

Makchaq gedjet2 ni lambat tangkap.. tu yg tak boleh tukaq telefon.. kalau tukaq setahun baru nak pandai guna...

Apa pun semoga ada rezeki dpt N II

Kakzakie berkata...

Bestnya honeymoon berdua ye... mesti rindu kat anak kan.

Anyway good luck for the GA..

Kesuma Angsana berkata...

moga tercapai & gd luck yer

nea lopah berkata...

semoga impian terlaksana.

aTieYusof Family berkata...

Good Luck..
semoga impian tercapai..:)

Ira berkata...

good luck ye.. kami pun honeymoon kat cameron highland.. hehe..

NM03 berkata...

laling, note 3 nak kuar dah

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

ieda immi berkata...

gud luck dik !
akk mood ber GA nie entah kemana2 dahh uhuhu

bunga_rose berkata...

kan, kadang2 kena gak tinggal anak2 amik mood bulan madu hihihhi... ni nak gi gak bercuti berdua, tp maybe tahun depan, kasik anak yg kecit tu besar skit dulu...

btw, good luck!! ;)

hainom OKje berkata...

Ohh segmen ni kena bagi tau hadiah apa yg kita nak ke RH... Moga hajat tercapai yeh!

Lisa Sheila berkata...

hehe... bercuti ke cameron berdua best tu..hee... neway gud luck ye kak :)

Tihara berkata...

good luck, saya suka cameron dgn terengganu :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam kak..
wah..menarik hadiah2nye..
gud luck tau :)

Si Matatajam berkata...

Hope tercapai la hajat RH tu...best of luck

QA's ~ mamapapa berkata...

gudluck RH :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah hadiah dia galaxy note tu ke...?
apa2 pun selamat bersegmen.... :)

AyueJean AJ berkata...

Gudluck...

eyeyou berkata...

wowww...beshhh nya hadiahhh..gud luck!!

Catat Ulasan