SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah..........."


Hadiah yang paling aku suka.......


Bercuti ke Cameron Highlands berdua dengan hubby sebab ini tempat honeymoon kitorang :D. Terpaksa tinggalkan anak-anak sebab nak merasa saat-saat manis bersama hubby macam mula-mula kahwin dulu...hahahahaha..... (ayat x boleh blah)


Aku nak Samsung Galaxy Note II nie... :P Kalau nak beli pakai duit sendiri tersangatlah sayangnya...uhuhuhu....



Itu jelah yang aku nak, kalau ikutkan hati banyak je yang bermain-main dalam pikiran aku nie..hihihi... 



P/s : kalau korang nak join boleh masuk SINI



Ulasan

  1. good luck...
    dua2 impian tu memang terbaekkkk lah sis...

    BalasPadam
  2. goodluck kak.. =)

    *dating ber-2 balik ye kak..bestnya..hihihi.. mengimbau kenangan eh.. tapi memang perlu pun sebenarnya macam tu.. =)

    BalasPadam
  3. mmg syok la kalo dpt henpon samsung note tu.. deqla pun nk..hihi.. good luck...

    BalasPadam
  4. good luck darling,,, cameron highland best! :)

    BalasPadam
  5. Wah dah 2nd honeymoon.. makchaq 1st pon belum..

    Makchaq gedjet2 ni lambat tangkap.. tu yg tak boleh tukaq telefon.. kalau tukaq setahun baru nak pandai guna...

    Apa pun semoga ada rezeki dpt N II

    BalasPadam
  6. Bestnya honeymoon berdua ye... mesti rindu kat anak kan.

    Anyway good luck for the GA..

    BalasPadam
  7. Good Luck..
    semoga impian tercapai..:)

    BalasPadam
  8. good luck ye.. kami pun honeymoon kat cameron highland.. hehe..

    BalasPadam
  9. laling, note 3 nak kuar dah

    BalasPadam
  10. gud luck dik !
    akk mood ber GA nie entah kemana2 dahh uhuhu

    BalasPadam
  11. kan, kadang2 kena gak tinggal anak2 amik mood bulan madu hihihhi... ni nak gi gak bercuti berdua, tp maybe tahun depan, kasik anak yg kecit tu besar skit dulu...

    btw, good luck!! ;)

    BalasPadam
  12. Ohh segmen ni kena bagi tau hadiah apa yg kita nak ke RH... Moga hajat tercapai yeh!

    BalasPadam
  13. hehe... bercuti ke cameron berdua best tu..hee... neway gud luck ye kak :)

    BalasPadam
  14. good luck, saya suka cameron dgn terengganu :)

    BalasPadam
  15. Salam kak..
    wah..menarik hadiah2nye..
    gud luck tau :)

    BalasPadam
  16. Hope tercapai la hajat RH tu...best of luck

    BalasPadam
  17. wah hadiah dia galaxy note tu ke...?
    apa2 pun selamat bersegmen.... :)

    BalasPadam
  18. wowww...beshhh nya hadiahhh..gud luck!!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..