Selasa, 30 April 2013

Musuhku, suamiku



Tajuk gempak tak? Hahaha... nie tajuk novel yang aku baru habis baca. Bukan main khusyuk aku baca novel nie sepanjang 2 hari aku cuti haritu. Novel nie memang best, ada kelakar, sedih dan diakhir cerita mestilah happy ending. Berjaya jugak aku habiskan novel yang ke 3 untuk tahun nie. Misi aku nak baca sekurang-kurangnya 10 buah novel. Mampukah aku? Hihihi nantikan saja... 10 tu kira banyak pada aku sebab dah lama tak membacakan... Bila anak-anak dah besar nie senanglah sikit ada masa untuk hobi aku nie. Kalau anak-anak kecik lagi jangan mimpi aku dapat luangkan masa walaupun untuk diri sendiri. 


p/s : Selamat Hari Pekerja buat semua..

56 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. perghh best ek? nanti sheila nak cari gak. hehehe. takpe, slow2 kayuh kak lynn. bulan 4 ni sheila dah baca 10 buah. hihi. nasib baik beli time 50%. kalau tak mampu beli 1 je sebulan :)

Mia Kassim berkata...

Rajinnya baca novel...sia mmg minat tp nda ada masa....novel hari tu pun belum abis baca lg...huhu

aTieYusof Family berkata...

Wah! tajuk nya gempak juga RH. berjaya jg habiskan ye..tahniah!
erm! sy belum ada baca novel thn ni..:)

QA's ~ mamapapa berkata...

Selamat Hari Pekerja utk RH jgk :) wahhh!!mmg gempak tajuk tu..cer review sikit :))

Tina Othman berkata...

Esok nak cariklah Kat pwtc

Masya berkata...

MMG GEMPAK TAJUK TU HUHUHUHU

are_lin@yu berkata...

wahh tajukk...mcm best ja.hihi

izan mama mia berkata...

tajuk mmg gempak..

Ibu Lala berkata...

sekarang ni kat mana mana orang suka baca novel kan....

Kakzakie berkata...

Kalau dua hari satu buku kakak pasti bukan 10 buku boleh baca utk tahun ini tapi beganda-ganda boleh aje. Kena nabilla kakak rasa berpuluh-puluh novel pun boleh habis setahun betul tak? Anak-anak lagi gigih kalau baca novel ni:)

Acik Erna berkata...

bila baca tajuk jadi teringin pulak nak baca..

Cik Puan Rara berkata...

wahhhh sempat boleh lah.ni bila dh ada anak.xde maknanya nk bernovel2 ni.hehe

Fiza Rahman berkata...

Ganas tajuk tu ☺☺

Dah lama tak membaca novel. Membeli novel apatah lagi. Skang tgh pesta buku kan.

Sue-Rya Qistina berkata...

hihihi..gempak sungguh tajuknya. tapi ada makna yg tersirat tu :)

:: Cik Viva :: berkata...

kat rumah tu de byk lagi novel tnggu masa nk baca..tapi sekarang tengah musim malas..hehe

Nory Zoulkefle berkata...

nory lama dah tak baca novel...
baca blog je..
hahaha

Kesuma Angsana berkata...

slmt membaca yer

Mrs Velentine berkata...

mcm best ni tau...hehehehe..selamat hari pekerja in advanced

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam Kak RH..
huhu..terkujat tajuk entri tu..
huhuh..tajuk novel rupanya.. mesti best.. :)

ummiross berkata...

hehe tajuk memang gempaq kan!, mesti best tu, cepat je khatam. Selamat bercuti ye.

::EIDA:: berkata...

perghhh apesal semua kaki membaca nii. ida je yg tak minat membaca novel.. belog ok sikit. hahahhaa

Sue Bee berkata...

dahsyat jugak tajuk novel tuh yerr..

Nora Karim berkata...

bestnya baca novel... hihihi saya mmg suka baca novel... tapi sekarang ni tak berapa minat lagi baca novel cinta yang saya rasa sama je...

Haih, bila ramlee awang murshid nak keluar buku baru?!?

Firdawati Rashidi berkata...

Best ye novel ni?hari tu g mph xperasan pulak...nt nak beli la..

miz ruha berkata...

selamat hari pekerja... ^_^

zulaikha megat berkata...

selamat bercuti ..

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah ada target tu...hehe apa2 pun semoga berjaya katam 10 novel dlm tahun ni...dan selamat hari pekerja....

TiranaAduka berkata...

salam ratu hatiku
Selamat hari pekerja tirana aduka ucapkan.

adyna berkata...

Hehe Ada gak Tajuk McM nie kan

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Gempak betul tajuk novel ni... :)

Jemarisuri berkata...

10..kalau js 1 novel pun lum tentu abis...hihi..
selamat hari pekerja awakkkk
tajuk ingat apa tadi...hihi

Tukang Karut berkata...

amboi... tajuk novel tu...

Nana Liena berkata...

hehe..baca tajuk pun dah dahsyat..mesti kelakr ea jalan ceritanya..

ANNA MARIANA berkata...

wah, tajuk dia..
anna pula 1 novel amik masa 1-2 minggu baru habis..
hahahhaa... teruk kan?

ieda immi berkata...

fuh ! ;)

Riedaffya ibrahim berkata...

tajuk x hengat tu..nampak best

KesumaMaruku SueQistina berkata...

mesti seronok membaca yer untie!

Cho Zila berkata...

tajuk memang dasatlerkan.. takut tau..
seronoknyer dapat membaca ngan aman damaikan...

aTieYusof Family berkata...

salam singgah Khamis...:)

Ema Johari berkata...

dah lama tinggalkan bacaan novel

hainom OKje berkata...

Rh...okje walaupun ada masa....tp tak minat hehe...

Mas Zull berkata...

assalamualaikum bella....best la baca novel...;)

MulutPayau berkata...

kalau best, akak pun nak cari jugak novel ni....

RedRose berkata...

sis! camane laaa leh rajin naaaa baca novel ni? I baru dua page je dah berpinau2 mata ni. huhuhu

mama aryan berkata...

tahun ni..tak de novel pun yg akak baca lg

Mimi Azirah berkata...

mcm best jer

QasehnyaRania berkata...

buat la review sikit kak

adzairdawati makdara berkata...

tajuk pon dah best.. jln cerita mesti mantap ni kan

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalam, yelah bunda pun sama...kalau membaca cepat jer mengantuk..

Mimie Najib berkata...

gempaknya tajuk kak..hehe.. 10 novel kak? bnyk tu.. saya pun baru habis 1 tuk tahun ni..hihih

kay_are berkata...

novel ni kalau bace ikut tajuk boleh agak mesti banyak humor dan gaduh2 manje dalamni.. hee

Deqla Manjew berkata...

gerun gak baca tajuk novel tu.. haha..

intanfirdaus247 berkata...

memang sangat2 gempak tajuknyaaaaa

AyueJean AJ berkata...

Best tak kak?

elly nadyra berkata...

Gempak betul tajuk dia

Hidayah berkata...

Haah tajuk gempak... Tertarik gak.. nanti dayah nak pi carik jugak lah...hihi..

Catat Ulasan