Musuhku, suamiku



Tajuk gempak tak? Hahaha... nie tajuk novel yang aku baru habis baca. Bukan main khusyuk aku baca novel nie sepanjang 2 hari aku cuti haritu. Novel nie memang best, ada kelakar, sedih dan diakhir cerita mestilah happy ending. Berjaya jugak aku habiskan novel yang ke 3 untuk tahun nie. Misi aku nak baca sekurang-kurangnya 10 buah novel. Mampukah aku? Hihihi nantikan saja... 10 tu kira banyak pada aku sebab dah lama tak membacakan... Bila anak-anak dah besar nie senanglah sikit ada masa untuk hobi aku nie. Kalau anak-anak kecik lagi jangan mimpi aku dapat luangkan masa walaupun untuk diri sendiri. 


p/s : Selamat Hari Pekerja buat semua..

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lynn. perghh best ek? nanti sheila nak cari gak. hehehe. takpe, slow2 kayuh kak lynn. bulan 4 ni sheila dah baca 10 buah. hihi. nasib baik beli time 50%. kalau tak mampu beli 1 je sebulan :)

    BalasPadam
  2. Rajinnya baca novel...sia mmg minat tp nda ada masa....novel hari tu pun belum abis baca lg...huhu

    BalasPadam
  3. Wah! tajuk nya gempak juga RH. berjaya jg habiskan ye..tahniah!
    erm! sy belum ada baca novel thn ni..:)

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Pekerja utk RH jgk :) wahhh!!mmg gempak tajuk tu..cer review sikit :))

    BalasPadam
  5. Esok nak cariklah Kat pwtc

    BalasPadam
  6. MMG GEMPAK TAJUK TU HUHUHUHU

    BalasPadam
  7. wahh tajukk...mcm best ja.hihi

    BalasPadam
  8. sekarang ni kat mana mana orang suka baca novel kan....

    BalasPadam
  9. Kalau dua hari satu buku kakak pasti bukan 10 buku boleh baca utk tahun ini tapi beganda-ganda boleh aje. Kena nabilla kakak rasa berpuluh-puluh novel pun boleh habis setahun betul tak? Anak-anak lagi gigih kalau baca novel ni:)

    BalasPadam
  10. bila baca tajuk jadi teringin pulak nak baca..

    BalasPadam
  11. wahhhh sempat boleh lah.ni bila dh ada anak.xde maknanya nk bernovel2 ni.hehe

    BalasPadam
  12. Ganas tajuk tu ☺☺

    Dah lama tak membaca novel. Membeli novel apatah lagi. Skang tgh pesta buku kan.

    BalasPadam
  13. hihihi..gempak sungguh tajuknya. tapi ada makna yg tersirat tu :)

    BalasPadam
  14. kat rumah tu de byk lagi novel tnggu masa nk baca..tapi sekarang tengah musim malas..hehe

    BalasPadam
  15. nory lama dah tak baca novel...
    baca blog je..
    hahaha

    BalasPadam
  16. mcm best ni tau...hehehehe..selamat hari pekerja in advanced

    BalasPadam
  17. salam Kak RH..
    huhu..terkujat tajuk entri tu..
    huhuh..tajuk novel rupanya.. mesti best.. :)

    BalasPadam
  18. hehe tajuk memang gempaq kan!, mesti best tu, cepat je khatam. Selamat bercuti ye.

    BalasPadam
  19. perghhh apesal semua kaki membaca nii. ida je yg tak minat membaca novel.. belog ok sikit. hahahhaa

    BalasPadam
  20. dahsyat jugak tajuk novel tuh yerr..

    BalasPadam
  21. bestnya baca novel... hihihi saya mmg suka baca novel... tapi sekarang ni tak berapa minat lagi baca novel cinta yang saya rasa sama je...

    Haih, bila ramlee awang murshid nak keluar buku baru?!?

    BalasPadam
  22. Best ye novel ni?hari tu g mph xperasan pulak...nt nak beli la..

    BalasPadam
  23. wah ada target tu...hehe apa2 pun semoga berjaya katam 10 novel dlm tahun ni...dan selamat hari pekerja....

    BalasPadam
  24. salam ratu hatiku
    Selamat hari pekerja tirana aduka ucapkan.

    BalasPadam
  25. Hehe Ada gak Tajuk McM nie kan

    BalasPadam
  26. Gempak betul tajuk novel ni... :)

    BalasPadam
  27. 10..kalau js 1 novel pun lum tentu abis...hihi..
    selamat hari pekerja awakkkk
    tajuk ingat apa tadi...hihi

    BalasPadam
  28. hehe..baca tajuk pun dah dahsyat..mesti kelakr ea jalan ceritanya..

    BalasPadam
  29. wah, tajuk dia..
    anna pula 1 novel amik masa 1-2 minggu baru habis..
    hahahhaa... teruk kan?

    BalasPadam
  30. tajuk memang dasatlerkan.. takut tau..
    seronoknyer dapat membaca ngan aman damaikan...

    BalasPadam
  31. dah lama tinggalkan bacaan novel

    BalasPadam
  32. Rh...okje walaupun ada masa....tp tak minat hehe...

    BalasPadam
  33. assalamualaikum bella....best la baca novel...;)

    BalasPadam
  34. kalau best, akak pun nak cari jugak novel ni....

    BalasPadam
  35. sis! camane laaa leh rajin naaaa baca novel ni? I baru dua page je dah berpinau2 mata ni. huhuhu

    BalasPadam
  36. tahun ni..tak de novel pun yg akak baca lg

    BalasPadam
  37. tajuk pon dah best.. jln cerita mesti mantap ni kan

    BalasPadam
  38. assalam, yelah bunda pun sama...kalau membaca cepat jer mengantuk..

    BalasPadam
  39. gempaknya tajuk kak..hehe.. 10 novel kak? bnyk tu.. saya pun baru habis 1 tuk tahun ni..hihih

    BalasPadam
  40. novel ni kalau bace ikut tajuk boleh agak mesti banyak humor dan gaduh2 manje dalamni.. hee

    BalasPadam
  41. gerun gak baca tajuk novel tu.. haha..

    BalasPadam
  42. memang sangat2 gempak tajuknyaaaaa

    BalasPadam
  43. Haah tajuk gempak... Tertarik gak.. nanti dayah nak pi carik jugak lah...hihi..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sakit lutut