Masker

Hari nie aku kejekan muka hubby aku. Lepas aku facial muka dia aku maskerkan muka dia. Dah lama sangat aku tak belek muka dia, dulu rajin jerk aku buat sampai akulah yang tukang cukurkan janggut dia bagai tapi sebab si kecik jealous aku layan lebih kat papa dia jadi dah lamalah muka laki aku terbiar macam tu jerk...hihihi... Kebetulan hari nie mood Aqeef elok jadi aku 'polish' la muka hubby aku :-D

Ulasan

  1. Hihi...rajin nya RH..Alhamdulillah dapt juga pahala..:)

    BalasPadam
  2. Ari tu M pun dah maskerkan muka my hubby..hi hi... Satu terapi bagi M kalau manjakan my hubby...

    BalasPadam
  3. Oooowwww... akak x pernah buat,.. rajinnya facial suami wp ada anak kecik.. tu yg hubungan tambah rapattt kann..

    BalasPadam
  4. akak pun suka belek muka hubby..tak rela dia g salon buat facial dgn amoi..hihih..menyeget letak gambo nih..

    BalasPadam
  5. Rajinnya buat facial muka hubby sekali,bagus2......

    BalasPadam
  6. hehehe, bagus2.. lepas facial muka sendiri, facial muka hubby sekali.... tetiba rasa insaf, tak pernah pula tilik muka hubby sendiri.... ekekek

    BalasPadam
  7. Wahhh ratu hatiku rajinnye.... Me telek jerawat jek. Bab facial duh dia buat sendiri. Hehehe

    BalasPadam
  8. Bagussss ni. Bio je bini telek muka dia.

    BalasPadam
  9. aduhaiiiiii....romantiknya...tak sabar2 nak langkah ke alam perkahwinan kalau macam nih..........besar pahala bg seorg isteri berbuat baik terhadap suami...syurga isteri di bawah tapak kaki suami org - org tua kata...untung cik abang dia... :)

    BalasPadam
  10. berseri2 lah lepas ni muka asben yer..hehe

    BalasPadam
  11. Sesekali kenalah kita buat utknya kan. Org lelaki kalau kita tak jagakan manalah dia kisah sangat...

    BalasPadam
  12. kikikikiki.. hubby tu redhoo jer yer.. kene masker mcm tu...

    BalasPadam
  13. bestnya dia ditempekkan masker oleh loving wife :)

    BalasPadam
  14. saperla X sayang laki, tapi ada mak kan..,kanns ekkHHe

    BalasPadam
  15. Bagusnya! Sukalah hubby you dibelai-belai gitu... Ok gak aktiviti yg you buat ni, mengeratkan kasih sayang!

    BalasPadam
  16. ehehehh!!lucu plak sy tgk ..seolah2 wajah 'pasrah ' gitu,kihkihkih!!!

    BalasPadam
  17. haha.. kesian la pulak tgk.. muka redha dikejekan wife dia..hahhaa..

    BalasPadam
  18. hehehe maintain hensem ler cenggini yer

    BalasPadam
  19. itu tandanya kita sayangkan suami ! ;))

    BalasPadam
  20. assalamualaikum bella....wah bagusnya...;)

    BalasPadam
  21. alahai..sweetnya..mesti suami bertambah fresh lepas tu..

    BalasPadam
  22. bertambahlah cahaya di muka suami tu ye.....bertambah juga pahala untuk isteri he heee.....

    BalasPadam
  23. wah seronoknya huby kena facial..nak jugak , heehe =)

    BalasPadam
  24. hehe..sama2 pakai masker ye, sweetnya..!

    BalasPadam
  25. wah utg la ada isteri yg boleh buatkan facial... :)

    BalasPadam
  26. Charcoal mask ke tu ? Hehe, Mieza kalau free pun akan luangkan masa buat facial utk hubby.. Tu pun kena tengok mood dia la. Kalau dia tengah rajin nak berfacial, okayla.. Kalau tak, jangan harap ler dia nak sedekahkan muka dia.. Kohkohkoh!

    BalasPadam
  27. wah..rajinyer..suke tgk..hee

    BalasPadam
  28. hu alah.. memang best der bini gini..

    BalasPadam
  29. wahhh..isteri mithali ni. hehehe. saya pun dah lama x wat facial kt hubby. time xde anak dulu boleh la buat. ni dah ade, confirm kena kaco nnt :D

    BalasPadam
  30. rajinnya sis.. hik3..
    isteri mithali ni.. =)

    BalasPadam
  31. kelasss....hubby dapat special facial dari wife dia...mesti bersinar muka hubby ko lepas tu...hehe

    BalasPadam
  32. kuikukuii. ida kadang2 pon malas nak 'polish' muka sendiri, ni nk buat muke hubby, bagus akak ni.. heehhehee

    BalasPadam
  33. slam kenal Ratu..
    bestnya suami..dapat layanan istemewa dari Ratu..

    BalasPadam
  34. wah.. rajinnya..
    saya pn suka kerjakan muka org ni.. hehe..
    sama la.. aimy pn jeles kalau ibu dia layan ayah lebih2.. sabar je la..

    BalasPadam
  35. salam kak..
    hehe.. bile lg nk bmanje2 ngan hubby..
    bertuah hubby dpt isteri yg penyanyang cam akak ni :)

    BalasPadam
  36. lama dah nory tak bermasker2 ni...
    mula2 aritu je rajinn semacam..
    pastu botol masker tu buat stok tugu negara je kat dalam lemari...hehehe

    BalasPadam
  37. Macam muka pasrah je tu kak....
    Hehhehehhee..

    BalasPadam
  38. ingat esok nak rebus rumpai laut colagen tu..then yg lebey tu ley wat masker ek...satu rumah kita nak masker kan muka..ley gak mengeratkan silaturrahim sesama keluarga kan...(bz sokmo nee..)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..