Sabtu, 13 April 2013

Masker

Hari nie aku kejekan muka hubby aku. Lepas aku facial muka dia aku maskerkan muka dia. Dah lama sangat aku tak belek muka dia, dulu rajin jerk aku buat sampai akulah yang tukang cukurkan janggut dia bagai tapi sebab si kecik jealous aku layan lebih kat papa dia jadi dah lamalah muka laki aku terbiar macam tu jerk...hihihi... Kebetulan hari nie mood Aqeef elok jadi aku 'polish' la muka hubby aku :-D

48 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Hihi...rajin nya RH..Alhamdulillah dapt juga pahala..:)

umi alya berkata...

Bagusnya RH

Riedaffya ibrahim berkata...

Bagusnye...akak mmg rajin la

Si Matatajam berkata...

Ari tu M pun dah maskerkan muka my hubby..hi hi... Satu terapi bagi M kalau manjakan my hubby...

Aimaniman Ezaiza berkata...

Oooowwww... akak x pernah buat,.. rajinnya facial suami wp ada anak kecik.. tu yg hubungan tambah rapattt kann..

izan mama mia berkata...

akak pun suka belek muka hubby..tak rela dia g salon buat facial dgn amoi..hihih..menyeget letak gambo nih..

Nazayiena Ayiena berkata...

Rajinnya buat facial muka hubby sekali,bagus2......

nurbijen berkata...

hehehe, bagus2.. lepas facial muka sendiri, facial muka hubby sekali.... tetiba rasa insaf, tak pernah pula tilik muka hubby sendiri.... ekekek

εïзmummyHazaεïз berkata...

Wahhh ratu hatiku rajinnye.... Me telek jerawat jek. Bab facial duh dia buat sendiri. Hehehe

elly nadyra berkata...

Bagussss ni. Bio je bini telek muka dia.

aiman mania berkata...

aduhaiiiiii....romantiknya...tak sabar2 nak langkah ke alam perkahwinan kalau macam nih..........besar pahala bg seorg isteri berbuat baik terhadap suami...syurga isteri di bawah tapak kaki suami org - org tua kata...untung cik abang dia... :)

nea lopah berkata...

berseri2 lah lepas ni muka asben yer..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Rajinnye..So sweet..^^

Just berkata...

ko mmg terbaekk..

lizz berkata...

waa rajin2...

Kakzakie berkata...

Sesekali kenalah kita buat utknya kan. Org lelaki kalau kita tak jagakan manalah dia kisah sangat...

Masya berkata...

kikikikiki.. hubby tu redhoo jer yer.. kene masker mcm tu...

Tihara berkata...

bestnya dia ditempekkan masker oleh loving wife :)

Wak Gelas™ berkata...

saperla X sayang laki, tapi ada mak kan..,kanns ekkHHe

Sweetie berkata...

Bagusnya! Sukalah hubby you dibelai-belai gitu... Ok gak aktiviti yg you buat ni, mengeratkan kasih sayang!

QA's ~ mamapapa berkata...

ehehehh!!lucu plak sy tgk ..seolah2 wajah 'pasrah ' gitu,kihkihkih!!!

Deqla Manjew berkata...

haha.. kesian la pulak tgk.. muka redha dikejekan wife dia..hahhaa..

Planet Pengetahuan berkata...

horor hahaha... mf becanda.. :)

Kesuma Angsana berkata...

hehehe maintain hensem ler cenggini yer

aTieYusof Family berkata...

singgah Isnin...:)

ieda immi berkata...

itu tandanya kita sayangkan suami ! ;))

Mas Zull berkata...

assalamualaikum bella....wah bagusnya...;)

Dee berkata...

alahai..sweetnya..mesti suami bertambah fresh lepas tu..

yan's cottage berkata...

bertambahlah cahaya di muka suami tu ye.....bertambah juga pahala untuk isteri he heee.....

Firdawati Rashidi berkata...

wah seronoknya huby kena facial..nak jugak , heehe =)

ummiross berkata...

hehe..sama2 pakai masker ye, sweetnya..!

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah utg la ada isteri yg boleh buatkan facial... :)

intanfirdaus247 berkata...

isteri mithali n...ameen...

Rosmiza Ali berkata...

Charcoal mask ke tu ? Hehe, Mieza kalau free pun akan luangkan masa buat facial utk hubby.. Tu pun kena tengok mood dia la. Kalau dia tengah rajin nak berfacial, okayla.. Kalau tak, jangan harap ler dia nak sedekahkan muka dia.. Kohkohkoh!

mama3heroo berkata...

wah..rajinyer..suke tgk..hee

Cho Zila berkata...

hu alah.. memang best der bini gini..

Tukang Karut berkata...

opocot... umangggaih,...

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..isteri mithali ni. hehehe. saya pun dah lama x wat facial kt hubby. time xde anak dulu boleh la buat. ni dah ade, confirm kena kaco nnt :D

Mimie Najib berkata...

rajinnya sis.. hik3..
isteri mithali ni.. =)

Mia Kassim berkata...

kelasss....hubby dapat special facial dari wife dia...mesti bersinar muka hubby ko lepas tu...hehe

::EIDA:: berkata...

kuikukuii. ida kadang2 pon malas nak 'polish' muka sendiri, ni nk buat muke hubby, bagus akak ni.. heehhehee

MaMa Rey berkata...

slam kenal Ratu..
bestnya suami..dapat layanan istemewa dari Ratu..

Ira berkata...

wah.. rajinnya..
saya pn suka kerjakan muka org ni.. hehe..
sama la.. aimy pn jeles kalau ibu dia layan ayah lebih2.. sabar je la..

hainom OKje berkata...

wah pahala banyak ni RH...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
hehe.. bile lg nk bmanje2 ngan hubby..
bertuah hubby dpt isteri yg penyanyang cam akak ni :)

Nory Zoulkefle berkata...

lama dah nory tak bermasker2 ni...
mula2 aritu je rajinn semacam..
pastu botol masker tu buat stok tugu negara je kat dalam lemari...hehehe

AyueJean AJ berkata...

Macam muka pasrah je tu kak....
Hehhehehhee..

eyeyou berkata...

ingat esok nak rebus rumpai laut colagen tu..then yg lebey tu ley wat masker ek...satu rumah kita nak masker kan muka..ley gak mengeratkan silaturrahim sesama keluarga kan...(bz sokmo nee..)

Catat Ulasan