Wordless Wednesday


Esok nak dating tengok citer nie :D

Ulasan

  1. haha..lbh baik 'ditipu' oleh org putih dari 'ditipu' oleh melayu punya filem...org putih,hongkong...real ja walau kita tahu ianya kelentong..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kamsiah, maaf mencelah..hihi sebab cikdapun setuju 100% dgn kamsiah.. Dah le bersusah payah gi tgk kat wayang..hasilnya so far x pernah yg memuaskan..kecuali cikda tgk citer hantu kak limah tu haa.. Ok..cikda suka..akeke.. Kelentong yg bole dilayan la...

      Padam
  2. baru layan the avengers kat astro ... dah lama x tgk wayang huhuhuhu

    BalasPadam
  3. Alah RH... kurang minat cite gitu....

    BalasPadam
  4. wah! best nya plan nak tgk wayang lg ker??
    sy tunggu VCD nya je...:)

    BalasPadam
  5. waaa..Iron MAN 3 kah...Siok nya...dulu selalu juga tgk wayang klu ada wayang baru..skrg slwo sikit sdh..huhuh...

    BalasPadam
  6. selamat menonton.....yan tunggu keluar vcd baru tonton he heee....

    BalasPadam
  7. dating lagik?! best la korang..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak lynn. hee sheila rasa tak dapat tengok kot citer ni. lagi satu citer ni tak best. tak minat... hehehe

    BalasPadam
  9. bestnya leh g tgk wayang.. huhuhu

    BalasPadam
  10. tggu dvd je..huk2..xleh tgk wayang..ramai bdk2..

    BalasPadam
  11. Nak tengok gak...hubby minat citer ni...

    BalasPadam
  12. selamat berdating ye.. hehehe..

    lama dah tak dating.. hehehe..

    BalasPadam
  13. dah lama tak dating ngn incik hubby tgk wayang

    BalasPadam
  14. Nabila, Aiman dan Aqeef siap sedia kalau mama/papa dah siap-siap tu tanda nak kena tinggallah...

    Mintak apa aje mesti dia bagi sebab mama/papa nak dating tu:)

    BalasPadam
  15. wahh dah main eh? hurm... tp x dpt tgk lagi kot wat masa ni... incek hubby ke penang lak hari minggu ni... ;(

    BalasPadam
  16. dee ingat nak tgk jumaat..kalau u review jumaat pagi leh ar baca..

    BalasPadam
  17. Wah siok ko aa...berdating jak.....hehe

    BalasPadam
  18. wah!wah!!semua org pun trtunggu2 cerita ni keluarkan?:)

    BalasPadam
  19. nak dating jugak tapi kena hangkut 6 orang sekali bebudak + uwan diorg heheheh

    BalasPadam
  20. hepi dating awak...pasti best citer ni...hihi

    BalasPadam
  21. Salam Kak..
    uikss.. dah keluar ke citer iron man 3 ni??
    huuuu... nk tgk jgk nnti!

    BalasPadam
  22. Amboi.. Syoknya dpt dating n layan movie.. Best x citernya tu?

    BalasPadam
  23. assalamualaikum bella...best ke ? selamat menonton...:)

    BalasPadam
  24. layan tgk kartun ironman je kat astro.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..