Rabu, 24 April 2013

Wordless Wednesday


Esok nak dating tengok citer nie :D

41 ulasan:

❤Kamsiah❤ berkata...

haha..lbh baik 'ditipu' oleh org putih dari 'ditipu' oleh melayu punya filem...org putih,hongkong...real ja walau kita tahu ianya kelentong..

intanfirdaus247 berkata...

salam..wah best movie n...hehe

Masya berkata...

baru layan the avengers kat astro ... dah lama x tgk wayang huhuhuhu

AyueJean AJ berkata...

nak ikuttt....
kihkihkih...

hainom OKje berkata...

Alah RH... kurang minat cite gitu....

aTieYusof Family berkata...

wah! best nya plan nak tgk wayang lg ker??
sy tunggu VCD nya je...:)

Jue berkata...

waaa..Iron MAN 3 kah...Siok nya...dulu selalu juga tgk wayang klu ada wayang baru..skrg slwo sikit sdh..huhuh...

yan's cottage berkata...

selamat menonton.....yan tunggu keluar vcd baru tonton he heee....

Just berkata...

dating lagik?! best la korang..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. hee sheila rasa tak dapat tengok kot citer ni. lagi satu citer ni tak best. tak minat... hehehe

QueeN TerataI berkata...

bestnya leh g tgk wayang.. huhuhu

mama3heroo berkata...

tggu dvd je..huk2..xleh tgk wayang..ramai bdk2..

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Nak tengok gak...hubby minat citer ni...

elly nadyra berkata...

Enjoy ur movie dan dating2

Fiza Rahman berkata...

Selamat berdating ☺☺

Ina Haireina berkata...

selamat berdating ye.. hehehe..

lama dah tak dating.. hehehe..

Mimi Azirah berkata...

dah lama tak dating ngn incik hubby tgk wayang

Kakzakie berkata...

Nabila, Aiman dan Aqeef siap sedia kalau mama/papa dah siap-siap tu tanda nak kena tinggallah...

Mintak apa aje mesti dia bagi sebab mama/papa nak dating tu:)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

nak ikot,hahaha

Deqla Manjew berkata...

wahh dah main eh? hurm... tp x dpt tgk lagi kot wat masa ni... incek hubby ke penang lak hari minggu ni... ;(

Mrs Velentine berkata...

wah bestnya..nnt review lah

Dee berkata...

dee ingat nak tgk jumaat..kalau u review jumaat pagi leh ar baca..

Firdawati Rashidi berkata...

Nk ikut jugak...hehe =)

ummiross berkata...

anak2 ummi mesti suka ni..

Mia Kassim berkata...

Wah siok ko aa...berdating jak.....hehe

are_lin@yu berkata...

nanti review eh..hehe

QA's ~ mamapapa berkata...

wah!wah!!semua org pun trtunggu2 cerita ni keluarkan?:)

εïзmummyHazaεïз berkata...

nak dating jugak tapi kena hangkut 6 orang sekali bebudak + uwan diorg heheheh

Tihara berkata...

bestnya movie ni :)

zulaikha megat berkata...

selamat berdatinglah yer...

izan mama mia berkata...

slmt menonton....

Jemarisuri berkata...

hepi dating awak...pasti best citer ni...hihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak..
uikss.. dah keluar ke citer iron man 3 ni??
huuuu... nk tgk jgk nnti!

Kesuma Angsana berkata...

best tu ! hehehe

Si Matatajam berkata...

Nak join gak leh tak

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat berdating...hehe

Cikda berkata...

Salam kamsiah, maaf mencelah..hihi sebab cikdapun setuju 100% dgn kamsiah.. Dah le bersusah payah gi tgk kat wayang..hasilnya so far x pernah yg memuaskan..kecuali cikda tgk citer hantu kak limah tu haa.. Ok..cikda suka..akeke.. Kelentong yg bole dilayan la...

Cikda berkata...

Amboi.. Syoknya dpt dating n layan movie.. Best x citernya tu?

Mas Zull berkata...

assalamualaikum bella...best ke ? selamat menonton...:)

sal ya berkata...

layan tgk kartun ironman je kat astro.

Hidayah berkata...

Bagi dayah best giler..

Catat Ulasan