Selasa, 2 April 2013

Alkaline




Korang pernah dengar x pasal air Alkaline nie? Aku pun sebenarnya baru jer tau, itu pun sebab aku baca blog BEN ASHAARI. Aku memang suka mencuba apa produk pun kalau ianya untuk kesihatan. Semalam aku whatsapp BEN ASHAARI untuk order air nie. Oleh sebab aku jauh, dia bagi contact no. member Alkaline yang berdekatan dengan aku, dan malam tadi aku beli sebanyak 12 botol untuk percubaan. Aku bagi anak aku si Aqeef minum, bukan main suka lagi dia sampai habis sebotol. Rasa dia manis payau sikit. Aku pun baru jerk minum 2 botol mungkin x berapa lagi nampak kesan positif pada diri aku. Cuma yang aku perasan badan aku terlebih cergas plak hari nie... Kalau nak tau lebih lanjut mengenai air Alkaline nie boleh baca kat SINI atau korang boleh terus emaibenashaari@yahoo.com    


p/s : sharing is caring :D

33 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lyn. hee sheila pernah gak minum. tapi cam takda pape je. hehehhe ;p

Karukord jagau berkata...

pernah dengar pasal air ni...tp x pernah mencubanya lagi....

ieda immi berkata...

hurmm menarik ! ;)

Tihara berkata...

akak pernah terai ecpi tapi biasa2 je, takde efect apa2 :)

anggun berkata...

hehehe..boleh cube utk ayh ni...

Kakzakie berkata...

Semakin bertambah-tambah produk kesihatan di pasaran sekarang ni..

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Pernah dengar tapi belum pernah cuba lagi..

AyueJean AJ berkata...

AJ tak penah minum...

❤Kamsiah❤ berkata...

tu la,dok baca Ben baik punya promote kt blog dia...kesan positif...tak jumpa lagi,nak jugak cuba

nens cellection berkata...

oo..x pernah dgr lagik..bagus ni..

aTieYusof Family berkata...

wah...mcm bagus juga air ni kan?..
boleh cuba order nti..
TQ for info RH...:)

QueeN TerataI berkata...

1st time dgr ni...

Mia Kassim berkata...

Baru pertama kali dengar air ni...

Rasp berkata...

selamat mencuba sis...
kena tunggu lama skit kot utk tengok resultnya...

Tukang Karut berkata...

1st time dengar ni/..

Dee berkata...

bagus gak ye air alkaline ni..tak pernah lg cuba..

Kesuma Angsana berkata...

ramai yg kata bagus ni !

intanfirdaus247 berkata...

1st time gak dengar pasal n…huhu…info yg bagus untuk dikongsi n..
intan dah emel dah..:))

Marya Yusof berkata...

As salam Ratu,

Kita mmg digalakkan consume makanan yg beralkali to neutralize our body! Tak sangka ada air alkali special mcm ni :)

wantie berkata...

alamak! terlebih cergas la pulak. hehehehe...

dengar kata bagus alkaline ni. mahal tak? leh la try tuk anak teruna tu. biar dia aktif cerdas minda dan fizikal.

Mas Zull berkata...

assalamualaikum bella...bagus juga produk ni...leh try nanti...:)

Cik Puan Rara berkata...

oooo xpenah beli ag.ok ke kak.apa kahsitnya.

:: Cik Viva :: berkata...

oo..tak pernah dgr, yang saya tau bateri alkaline je..kira macam air bateri la ni ye..huhu

TiranaAduka berkata...

salam ratu hatiku
Ta pun bru tau ni.tq share

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
ada terbaca psl air ni..nmpknya ramai yg bagi feedback memuaskan..

Miss Volvo berkata...

pena gak terbaca pasal kebaikkan air ni tapi tak pernah cuba lagi :) sekarang saya minum organic virgin coconut oil, habatus sauda dan vit.c je :B

hainom OKje berkata...

Apa ke benda air tu RH...ingatkan air ala-ala Rhyno tu...penyejuk badan

Forskning Beta berkata...

apa dia punya kebaikan?

boni kacak berkata...

wah..macam menarik je air ni.. ibarat tonik ni..hehe

Deqla Manjew berkata...

x penah dgr.. 1st time dgr ni...

QasehnyaRania berkata...

ooo..akak dah beli ye.saya selalu baca pasai air ni kt blog bro ben

Mimie Najib berkata...

rasanya ada iklan kan kat tv pasal air ni kan..

Si Matatajam berkata...

M first time tengok kat sini...

Catat Ulasan