Alkaline




Korang pernah dengar x pasal air Alkaline nie? Aku pun sebenarnya baru jer tau, itu pun sebab aku baca blog BEN ASHAARI. Aku memang suka mencuba apa produk pun kalau ianya untuk kesihatan. Semalam aku whatsapp BEN ASHAARI untuk order air nie. Oleh sebab aku jauh, dia bagi contact no. member Alkaline yang berdekatan dengan aku, dan malam tadi aku beli sebanyak 12 botol untuk percubaan. Aku bagi anak aku si Aqeef minum, bukan main suka lagi dia sampai habis sebotol. Rasa dia manis payau sikit. Aku pun baru jerk minum 2 botol mungkin x berapa lagi nampak kesan positif pada diri aku. Cuma yang aku perasan badan aku terlebih cergas plak hari nie... Kalau nak tau lebih lanjut mengenai air Alkaline nie boleh baca kat SINI atau korang boleh terus emaibenashaari@yahoo.com    


p/s : sharing is caring :D

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lyn. hee sheila pernah gak minum. tapi cam takda pape je. hehehhe ;p

    BalasPadam
  2. pernah dengar pasal air ni...tp x pernah mencubanya lagi....

    BalasPadam
  3. akak pernah terai ecpi tapi biasa2 je, takde efect apa2 :)

    BalasPadam
  4. hehehe..boleh cube utk ayh ni...

    BalasPadam
  5. Semakin bertambah-tambah produk kesihatan di pasaran sekarang ni..

    BalasPadam
  6. Pernah dengar tapi belum pernah cuba lagi..

    BalasPadam
  7. tu la,dok baca Ben baik punya promote kt blog dia...kesan positif...tak jumpa lagi,nak jugak cuba

    BalasPadam
  8. oo..x pernah dgr lagik..bagus ni..

    BalasPadam
  9. wah...mcm bagus juga air ni kan?..
    boleh cuba order nti..
    TQ for info RH...:)

    BalasPadam
  10. Baru pertama kali dengar air ni...

    BalasPadam
  11. selamat mencuba sis...
    kena tunggu lama skit kot utk tengok resultnya...

    BalasPadam
  12. bagus gak ye air alkaline ni..tak pernah lg cuba..

    BalasPadam
  13. 1st time gak dengar pasal n…huhu…info yg bagus untuk dikongsi n..
    intan dah emel dah..:))

    BalasPadam
  14. As salam Ratu,

    Kita mmg digalakkan consume makanan yg beralkali to neutralize our body! Tak sangka ada air alkali special mcm ni :)

    BalasPadam
  15. alamak! terlebih cergas la pulak. hehehehe...

    dengar kata bagus alkaline ni. mahal tak? leh la try tuk anak teruna tu. biar dia aktif cerdas minda dan fizikal.

    BalasPadam
  16. assalamualaikum bella...bagus juga produk ni...leh try nanti...:)

    BalasPadam
  17. oooo xpenah beli ag.ok ke kak.apa kahsitnya.

    BalasPadam
  18. oo..tak pernah dgr, yang saya tau bateri alkaline je..kira macam air bateri la ni ye..huhu

    BalasPadam
  19. salam ratu hatiku
    Ta pun bru tau ni.tq share

    BalasPadam
  20. salam kak..
    ada terbaca psl air ni..nmpknya ramai yg bagi feedback memuaskan..

    BalasPadam
  21. pena gak terbaca pasal kebaikkan air ni tapi tak pernah cuba lagi :) sekarang saya minum organic virgin coconut oil, habatus sauda dan vit.c je :B

    BalasPadam
  22. Apa ke benda air tu RH...ingatkan air ala-ala Rhyno tu...penyejuk badan

    BalasPadam
  23. wah..macam menarik je air ni.. ibarat tonik ni..hehe

    BalasPadam
  24. x penah dgr.. 1st time dgr ni...

    BalasPadam
  25. ooo..akak dah beli ye.saya selalu baca pasai air ni kt blog bro ben

    BalasPadam
  26. rasanya ada iklan kan kat tv pasal air ni kan..

    BalasPadam
  27. M first time tengok kat sini...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..