Isnin, 25 Februari 2013

Look blue :D



Ni antara blogger yang hadirkan diri semalam. Aku curi gambar nie dari bro BONI sebab kamera aku xde gambar yang nie. Banyak gambar yang aku dapat amik cuma belum sempat lagi nak upload kat pc. Esoklah aku buat entry pasl nie ya. 

Seronok dapat beramah mesra dengan blogger lain cuma ada jugak beberapa blogger yang sombong. Sorilah aku cakap macam nie tapi itu memang kenyataannya. Anyway, aku ucapkan tahniah pada NadiaEIDA dan beberapa lagi urusetia yang lain sebab berjaya menjayakan program ini dengan cemerlang sekali. In shaa Allah next program aku akan join lagi. :D


p/s : frust bila si Just & Tunung x join.. Xpelah next time aa :D

53 ulasan:

Just berkata...

aku tggu full story + pic dari ko! betul ke ada blogger sombong? Oppss..

:: Cik Viva :: berkata...

seronok la dapat jumpa kawan2 blogger kan..

Mama Vogue berkata...

Buat kat mana ni? Best nyer..!!

zaza nizam berkata...

untung dpt mesra alam..

are_lin@yu berkata...

trgin nk join xtvt cmni..

Kakzakie berkata...

Bestnya kalau ramai-ramai macam ini.
Suka kakak tengok nampak semua sengih tu tanda gembira kan...:)

NM03 berkata...

wow... cantek baju...

nnt up stori k...

Norasiah Nasir berkata...

bestnyer..mmg biru mata hitam ku

Riedaffya ibrahim berkata...

nampak blue yg cool...syok dapat join program camni kan,,

Nora Karim berkata...

wah bestnya ada aktiviti macam ni...

kay_are berkata...

birunye!! ade gak blogger wat event bersama anak yatim ni ye.. mesti best kan..

Aiyang disayang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aiyang disayang berkata...

bestnya.... kat mana ni? cepat up story ye...

inazamri berkata...

alhamdulillah ada blogger2 seperti korg semua,kalau dekat akak pun teringin nak join aktiviti amal camni.

nea lopah berkata...

Hamboi...syok nyer....ada jugak ke yg sombong? mcm2 lah kan. Apapun pikir positif.

Mila Ahmad berkata...

akak, akak saya xsombong kan ? kan ? saya cuma pemalu jerk hehe....:p

Ema Blog berkata...

bila dan buat kat mana ni?

::EIDA:: berkata...

ida pun konfius nak panggil ape ni.. bella? elin? huhuhu.... hey hey heyyy..siapakah yang sombong itu? meh ida piat telinge die.. hihiii

Wak Gelas™ berkata...

wak kok X dijemput gituu.. uhhuu

Hatimi Tahirruddin berkata...

oooh ada jugak event camni ye...hehe baru tahu...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
wah..lawa tema..gempak..
tahniah buat penganjurr :)

ieda immi berkata...

bestnyaaa jumpe ramai2 macam nie ..
dah lama x buat gather2 blogger nie huhuh

nurbijen berkata...

tak sabar nak tunggu pengisian maljis tu....

Liza Razak berkata...

wahhh...bestnye kalau dapat gathering ramai-ramai dengan blogger macam ni

zulaikha megat berkata...

seronok nya dapat berkumpul bersama rakan blogger...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

RH... cantek lah blue tu :D

ummiross berkata...

waa seronok ni dapat kumpul ramai2, meriah jadinya.
Bagus idea buat program amal tu.

wahida berkata...

mungkin dorang bukan sombong kot kak...mungkin dorang malu...maklumlah jumpa festaim katanya...heheh...

izan mama mia berkata...

biruuuuuuuuuuuuuu.....eh ada yg sombong ??..camana tuu...depa malu kot

aTieYusof Family berkata...

Seronok nya... klu dekat mesti sy join jugak..
seronok bila dpt mengenali sesama rakan blogger:)

yan's cottage berkata...

ada ke...bloger yang sombong....tak patut2 bila dah buat amal jariah tak baik sombong2.....entah2 segan kot he heee.....

Firdawati Rashidi berkata...

Beshnya ada program cam ni..
Firda tggu next entri awak ni...hehe

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynn, arhhh rindu nak lepak dan bekerjasama cam ritu. hee sayang semua dalam gambar dan anak2 yatim jugak ♥

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Teringin nak join aktiviti mcm ni. TApi anak2 kecik lagi lah.

Deqla manjew berkata...

wahhh join jugak yer?? ada nmpk gmbr ni kat fb boni kacak..hihi.. dia yg paling belakang belah kiri kan?? kalo x silap la..akak yg mana?? eh yeke..ada yg sombong? hurm..

nuha ahmad berkata...

suka tengok kakak n kita jumpa masa this event. kakak comel sangat :) hihi

boni kacak berkata...

hehe.. nanti ada entei susulan mohon bagitau ye :)

nadia berkata...

kak bella, mohon inform nadia jugak ye kalau dah siap entry susulan macam boni cakap. hewhewhew :))

comeyy kak bella. :) nanti next event jangan serik join lagi ye. hihi

KY berkata...

wahh...bestnya..

Nadia Johari berkata...

awesome kornag sume..rugi nad x dpt join

Zana Adieyza berkata...

seronok dapat join event ni kan.. hari tu x dapat borak panjang dgn blogger lain.. maybe masing2 bz kan.. next time harapnya dapat lebih berbual mesra..

zana dah follow.. nice blog!!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wahhh meriah laa kalau ramai camnie kan...

Nory Zoulkefle berkata...

haii bella...
jmpa lagi di alam maya...
aritu tak smpat beramas mesra kan..
alamak...sape yg sombong tu?
nory ke??

NugRuL SakuRa berkata...

singgah dari blog mila...
hehe nk cr blog2 kwn mse event umh ank yatim.

salam kenal :)

anggun berkata...

hai kak lin...seronok sangat dapat kenal akak n sheila...nasib baik adew akak n sheila..kalau x mati kutu la sy..x dinafikan mmg adew blogger yg sombong pn mase tu...sampai rase macam not allowed plk kat ctu..huhuhu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

seronoknya kak dpt join event mcm ni

Mia Kassim berkata...

Siok oo kamu sana ada event mcm tu.....

QasehnyaRania berkata...

la..bila ni kak, acaner leh terlepas..huhu

seribupilihan berkata...

cool..semua biru..:-)

hainom OKje berkata...

Best jugak sesekali buat keje amalkan RH disamping mengeratkan silaturrahim antara blogger

sal ya berkata...

mgkn pewatakkan dia org mcm tu kot.

QA's ~ mamapapa berkata...

Seronokkn dpt kenak2 lbih rapat....eratkn silaturrahim gitu...

Cheq Kaq berkata...

seronok!memang semua nampak blue..& ceria!

Catat Ulasan