Look blue :D



Ni antara blogger yang hadirkan diri semalam. Aku curi gambar nie dari bro BONI sebab kamera aku xde gambar yang nie. Banyak gambar yang aku dapat amik cuma belum sempat lagi nak upload kat pc. Esoklah aku buat entry pasl nie ya. 

Seronok dapat beramah mesra dengan blogger lain cuma ada jugak beberapa blogger yang sombong. Sorilah aku cakap macam nie tapi itu memang kenyataannya. Anyway, aku ucapkan tahniah pada NadiaEIDA dan beberapa lagi urusetia yang lain sebab berjaya menjayakan program ini dengan cemerlang sekali. In shaa Allah next program aku akan join lagi. :D


p/s : frust bila si Just & Tunung x join.. Xpelah next time aa :D

Ulasan

  1. aku tggu full story + pic dari ko! betul ke ada blogger sombong? Oppss..

    BalasPadam
  2. seronok la dapat jumpa kawan2 blogger kan..

    BalasPadam
  3. Buat kat mana ni? Best nyer..!!

    BalasPadam
  4. Bestnya kalau ramai-ramai macam ini.
    Suka kakak tengok nampak semua sengih tu tanda gembira kan...:)

    BalasPadam
  5. wow... cantek baju...

    nnt up stori k...

    BalasPadam
  6. nampak blue yg cool...syok dapat join program camni kan,,

    BalasPadam
  7. wah bestnya ada aktiviti macam ni...

    BalasPadam
  8. birunye!! ade gak blogger wat event bersama anak yatim ni ye.. mesti best kan..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. bestnya.... kat mana ni? cepat up story ye...

    BalasPadam
  11. alhamdulillah ada blogger2 seperti korg semua,kalau dekat akak pun teringin nak join aktiviti amal camni.

    BalasPadam
  12. Hamboi...syok nyer....ada jugak ke yg sombong? mcm2 lah kan. Apapun pikir positif.

    BalasPadam
  13. akak, akak saya xsombong kan ? kan ? saya cuma pemalu jerk hehe....:p

    BalasPadam
  14. ida pun konfius nak panggil ape ni.. bella? elin? huhuhu.... hey hey heyyy..siapakah yang sombong itu? meh ida piat telinge die.. hihiii

    BalasPadam
  15. wak kok X dijemput gituu.. uhhuu

    BalasPadam
  16. oooh ada jugak event camni ye...hehe baru tahu...

    BalasPadam
  17. salam kak..
    wah..lawa tema..gempak..
    tahniah buat penganjurr :)

    BalasPadam
  18. bestnyaaa jumpe ramai2 macam nie ..
    dah lama x buat gather2 blogger nie huhuh

    BalasPadam
  19. tak sabar nak tunggu pengisian maljis tu....

    BalasPadam
  20. wahhh...bestnye kalau dapat gathering ramai-ramai dengan blogger macam ni

    BalasPadam
  21. seronok nya dapat berkumpul bersama rakan blogger...

    BalasPadam
  22. waa seronok ni dapat kumpul ramai2, meriah jadinya.
    Bagus idea buat program amal tu.

    BalasPadam
  23. mungkin dorang bukan sombong kot kak...mungkin dorang malu...maklumlah jumpa festaim katanya...heheh...

    BalasPadam
  24. biruuuuuuuuuuuuuu.....eh ada yg sombong ??..camana tuu...depa malu kot

    BalasPadam
  25. Seronok nya... klu dekat mesti sy join jugak..
    seronok bila dpt mengenali sesama rakan blogger:)

    BalasPadam
  26. ada ke...bloger yang sombong....tak patut2 bila dah buat amal jariah tak baik sombong2.....entah2 segan kot he heee.....

    BalasPadam
  27. Beshnya ada program cam ni..
    Firda tggu next entri awak ni...hehe

    BalasPadam
  28. assalamualaikum kak lynn, arhhh rindu nak lepak dan bekerjasama cam ritu. hee sayang semua dalam gambar dan anak2 yatim jugak ♥

    BalasPadam
  29. Bestnya. Teringin nak join aktiviti mcm ni. TApi anak2 kecik lagi lah.

    BalasPadam
  30. wahhh join jugak yer?? ada nmpk gmbr ni kat fb boni kacak..hihi.. dia yg paling belakang belah kiri kan?? kalo x silap la..akak yg mana?? eh yeke..ada yg sombong? hurm..

    BalasPadam
  31. suka tengok kakak n kita jumpa masa this event. kakak comel sangat :) hihi

    BalasPadam
  32. hehe.. nanti ada entei susulan mohon bagitau ye :)

    BalasPadam
  33. kak bella, mohon inform nadia jugak ye kalau dah siap entry susulan macam boni cakap. hewhewhew :))

    comeyy kak bella. :) nanti next event jangan serik join lagi ye. hihi

    BalasPadam
  34. awesome kornag sume..rugi nad x dpt join

    BalasPadam
  35. seronok dapat join event ni kan.. hari tu x dapat borak panjang dgn blogger lain.. maybe masing2 bz kan.. next time harapnya dapat lebih berbual mesra..

    zana dah follow.. nice blog!!

    BalasPadam
  36. wahhh meriah laa kalau ramai camnie kan...

    BalasPadam
  37. haii bella...
    jmpa lagi di alam maya...
    aritu tak smpat beramas mesra kan..
    alamak...sape yg sombong tu?
    nory ke??

    BalasPadam
  38. singgah dari blog mila...
    hehe nk cr blog2 kwn mse event umh ank yatim.

    salam kenal :)

    BalasPadam
  39. hai kak lin...seronok sangat dapat kenal akak n sheila...nasib baik adew akak n sheila..kalau x mati kutu la sy..x dinafikan mmg adew blogger yg sombong pn mase tu...sampai rase macam not allowed plk kat ctu..huhuhu..

    BalasPadam
  40. Siok oo kamu sana ada event mcm tu.....

    BalasPadam
  41. la..bila ni kak, acaner leh terlepas..huhu

    BalasPadam
  42. Best jugak sesekali buat keje amalkan RH disamping mengeratkan silaturrahim antara blogger

    BalasPadam
  43. mgkn pewatakkan dia org mcm tu kot.

    BalasPadam
  44. Seronokkn dpt kenak2 lbih rapat....eratkn silaturrahim gitu...

    BalasPadam
  45. seronok!memang semua nampak blue..& ceria!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..