Biskut



Anak korang macam anak aku x? Setiap kali makan biskut berkrim dia cuma makan krim jerk bila dah habis krim tu dijilatnya dia akan tinggalkan biskut yang dah xde krim tu macam tu jerk. Lagsung x makan biskut yang dah kosong dia kerjakan tadi. Macam tulah jadi kat anak aku, itulah tabiat dia kalau makan biskut berkrim. Selalunya biskut yang jadi kesukaan dia Oreo dengan Peanut Butter. Setiap kali kalau membeli dua jenis biskut nielah yang akan jadi pilihan dia. Jadi yang tukang makan biskut kosong tu aku atau hubby aku jelah sebab kakak dan abangnya xkan makan biskut tu sebab geli bekas air liur adiknya.. uhuhuhu...


  

Ulasan

  1. Masa kecik memang macam tu tapi bila dah besar sikit dia dah pandai menikmati keseluruhannya. Anak kakak dulu pun sama..

    BalasPadam
  2. Hahaha.. Setakat ni Hakim tak mkn biskut berkrim. Dia mkn biskut Tiger ngan Kapten Munch tu je..

    BalasPadam
  3. alamak! xda anak lagi..haha!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak, comelnya anak akak tu! rasanya waktu sheila kecil pernah buat camtu gak. pastu lama2 pandai makan kesemua biskut hehehehe

    BalasPadam
  5. Sama ajer perangani dengan anak akak macam kecil2 dulu tapi akan berubah bila dia orang bertambah besar dan membesar

    BalasPadam
  6. my dotter macam tu but when it comes to oreo shj. biskut lain, dia prefer yg plain. hehe

    BalasPadam
  7. Sama macam Qis..kalau beli oreo ke..biskut ni ke..mesti makan krim dia jer..hehe..budak² mmg macam tu kot.. :)

    BalasPadam
  8. budak2 mmg mcm tu agaknya kan..samala dgn anak saya pun

    BalasPadam
  9. anak2 buah saya dulu pun sama jugak, yang masih kecik2 sekarang ni pun berjangkit perangai yang sama. paksa macam mana pun, takkan dimakannya biskut tu, just jilat cream je. lepas tu abg kakak saya malas nak beli biskut ada cream lagi.

    BalasPadam
  10. ini bukan anak akak je yang suka, ida ponggg suka biskut butter ni.. huhuhuhu

    BalasPadam
  11. Sama la jugak masa anak2 kakain masa kecik dulu...sekarang dh besar tahu membazir...kalau buat mcm tuuu...

    BalasPadam
  12. samalah anak QUeen pun.. dia mkn krimnya ajer... biskutnya disepah-sepahkan...

    BalasPadam
  13. sama juga....tu sebab malas nak beli biskut berkrim2 nie....

    BalasPadam
  14. hehe.. Anak sy belum pandai lagi makan mcm tu.. tapi sllu nya kami bagi ingat..jgn makan cream dia je nti sakit gigi..so, dia akan makan 1 biskut tu..hehe:)

    BalasPadam
  15. hehe... mcm zaman BE kecik dulu.. suka makan krimnye aje..sbb xnak mama n papa tau BE buang biskut tu dlm tisu..hehe

    BalasPadam
  16. hehe..anak2 ummi masa kecik dulu pun macam tu juga, suka yang bahagian krim tu je.

    BalasPadam
  17. hahaah...kalau saya..paksa mia makan juga...dan mmg dia akan makan semua...hiihi

    BalasPadam
  18. hihihi ayu dlu mcm tu jgk..hihi

    BalasPadam
  19. salam kak..
    lumrah bila dpt biskut cenggini..budak2 mesti korek yg tgh2 je..
    tp sejak anak2 cma tgk iklan oreo tu, dorang habiskan sekeping biskut tu..xde tinggal sisa2 biskut togel dah..

    BalasPadam
  20. Anak2 KA minta biskut marie hehehe

    BalasPadam
  21. Hehe..teringat tme kcik2 dulu,mmg xsuka mkn biskut.kalau biskut ada krim,mkn krim je..huhu.!!

    BalasPadam
  22. Bebudak memang macam tu lah agaknya sebab anak saya pon sama gak .Geram pon ada kekadang.

    BalasPadam
  23. aduhai..samalah...kalau ada inti biskut tu pasti ditinggalkan..

    BalasPadam
  24. sama!huhu..dulu cheqkaq yag habiskan yang biskut tu..tp skang tgh diet..kadang2 lempar je..sbb dh lembab di jilat diorang

    BalasPadam
  25. hehehe sy masa kecik pon suka jilat krim dia dulu...pastu baru makan biskut...

    BalasPadam
  26. Anak firda pun mcm ni, makan krim je..biskut bagi mama dan abah..

    BalasPadam
  27. Ergh..anak buah kte pun gitu.. Hehehe

    BalasPadam
  28. Kalau dah namanya budak kecik cam tulah gayanya RH...anak okje pun sama..tp dululah ...

    BalasPadam
  29. takde anak lagi so taktau lagi cane tabiat makan die.. =P

    BalasPadam
  30. Eheheh!!sama2..:)) tp agaknya sbb sy mcm budak2 dlu pn sama kot,kehkehkeh!

    BalasPadam
  31. Your blog is wonderful and beautiful, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    BalasPadam
  32. Budak2 suka buat gitu..tp aku bpa bg anak2 aku mkn biskut yg ada krim tu sbb terlampau manis...hehe

    BalasPadam
  33. Haha masa kecik aku pun camtu, skang dh besar anak aku lk buat camtu, karma la plak

    BalasPadam
  34. alya kadang2 mcm tu kdg2 x..ikut mood dia

    BalasPadam
  35. dulu saya kecik2 macam tu la sebijik..makan krim je..hehe

    BalasPadam
  36. Amirul tak de habit tu . Tapi Aleesya ni mcm dah dok mai habbit tu.

    tapi cream tu dia tak makan pun dia tenyeh kat baju.

    BalasPadam
  37. memang. especially azfar. kecuali ada air utk dia cicah baru dia mkn semuanya.

    BalasPadam
  38. anak sedara ada buat mcm tu kak :D

    BalasPadam
  39. assalamualaikum ... hahahaaa ... samalah cam anak 2 sedara saya nih ... klu beli oreo , saya dan maknya lah yg kenyang .

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..