Jumaat, 15 Februari 2013

Biskut



Anak korang macam anak aku x? Setiap kali makan biskut berkrim dia cuma makan krim jerk bila dah habis krim tu dijilatnya dia akan tinggalkan biskut yang dah xde krim tu macam tu jerk. Lagsung x makan biskut yang dah kosong dia kerjakan tadi. Macam tulah jadi kat anak aku, itulah tabiat dia kalau makan biskut berkrim. Selalunya biskut yang jadi kesukaan dia Oreo dengan Peanut Butter. Setiap kali kalau membeli dua jenis biskut nielah yang akan jadi pilihan dia. Jadi yang tukang makan biskut kosong tu aku atau hubby aku jelah sebab kakak dan abangnya xkan makan biskut tu sebab geli bekas air liur adiknya.. uhuhuhu...


  

44 ulasan:

Kakzakie berkata...

Masa kecik memang macam tu tapi bila dah besar sikit dia dah pandai menikmati keseluruhannya. Anak kakak dulu pun sama..

Mama Vogue berkata...

Hahaha.. Setakat ni Hakim tak mkn biskut berkrim. Dia mkn biskut Tiger ngan Kapten Munch tu je..

~didiey~ berkata...

alamak! xda anak lagi..haha!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, comelnya anak akak tu! rasanya waktu sheila kecil pernah buat camtu gak. pastu lama2 pandai makan kesemua biskut hehehehe

:: Mrs.Eady :: berkata...

nyumm nyumm...

Mak Wardah berkata...

Sama ajer perangani dengan anak akak macam kecil2 dulu tapi akan berubah bila dia orang bertambah besar dan membesar

RedRose berkata...

my dotter macam tu but when it comes to oreo shj. biskut lain, dia prefer yg plain. hehe

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Sama macam Qis..kalau beli oreo ke..biskut ni ke..mesti makan krim dia jer..hehe..budak² mmg macam tu kot.. :)

umi alya berkata...

samalah ngan dak alya

mama aryan berkata...

budak2 mmg mcm tu agaknya kan..samala dgn anak saya pun

Ann Ishak berkata...

anak2 buah saya dulu pun sama jugak, yang masih kecik2 sekarang ni pun berjangkit perangai yang sama. paksa macam mana pun, takkan dimakannya biskut tu, just jilat cream je. lepas tu abg kakak saya malas nak beli biskut ada cream lagi.

::EIDA:: berkata...

ini bukan anak akak je yang suka, ida ponggg suka biskut butter ni.. huhuhuhu

ainnoraini berkata...

Sama la jugak masa anak2 kakain masa kecik dulu...sekarang dh besar tahu membazir...kalau buat mcm tuuu...

QueeN TerataI berkata...

samalah anak QUeen pun.. dia mkn krimnya ajer... biskutnya disepah-sepahkan...

yan's cottage berkata...

sama juga....tu sebab malas nak beli biskut berkrim2 nie....

aTieYusof Family berkata...

hehe.. Anak sy belum pandai lagi makan mcm tu.. tapi sllu nya kami bagi ingat..jgn makan cream dia je nti sakit gigi..so, dia akan makan 1 biskut tu..hehe:)

BrightEye berkata...

hehe... mcm zaman BE kecik dulu.. suka makan krimnye aje..sbb xnak mama n papa tau BE buang biskut tu dlm tisu..hehe

Just berkata...

Anak aku pun mcm tu! Hmm

ummiross berkata...

hehe..anak2 ummi masa kecik dulu pun macam tu juga, suka yang bahagian krim tu je.

izan mama mia berkata...

hahaah...kalau saya..paksa mia makan juga...dan mmg dia akan makan semua...hiihi

are_lin@yu berkata...

hihihi ayu dlu mcm tu jgk..hihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
lumrah bila dpt biskut cenggini..budak2 mesti korek yg tgh2 je..
tp sejak anak2 cma tgk iklan oreo tu, dorang habiskan sekeping biskut tu..xde tinggal sisa2 biskut togel dah..

Kesuma Angsana berkata...

Anak2 KA minta biskut marie hehehe

Noor berkata...

Hehe..teringat tme kcik2 dulu,mmg xsuka mkn biskut.kalau biskut ada krim,mkn krim je..huhu.!!

Fiza Rahman berkata...

Bebudak memang macam tu lah agaknya sebab anak saya pon sama gak .Geram pon ada kekadang.

Fauziah Mohamad berkata...

anak tite pun cam tu...huhuhu

Fieda Rafli berkata...

aduhai..samalah...kalau ada inti biskut tu pasti ditinggalkan..

Cheq Kaq berkata...

sama!huhu..dulu cheqkaq yag habiskan yang biskut tu..tp skang tgh diet..kadang2 lempar je..sbb dh lembab di jilat diorang

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehehe sy masa kecik pon suka jilat krim dia dulu...pastu baru makan biskut...

tentanghati berkata...

Anak firda pun mcm ni, makan krim je..biskut bagi mama dan abah..

Cik Syida berkata...

Ergh..anak buah kte pun gitu.. Hehehe

hainom OKje berkata...

Kalau dah namanya budak kecik cam tulah gayanya RH...anak okje pun sama..tp dululah ...

kay_are berkata...

takde anak lagi so taktau lagi cane tabiat makan die.. =P

QA's ~ mamapapa berkata...

Eheheh!!sama2..:)) tp agaknya sbb sy mcm budak2 dlu pn sama kot,kehkehkeh!

Maria Dolores Lopez Godoy berkata...

Your blog is wonderful and beautiful, congratulations. Kisses from Spain.

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Mia Kassim berkata...

Budak2 suka buat gitu..tp aku bpa bg anak2 aku mkn biskut yg ada krim tu sbb terlampau manis...hehe

elly nadyra berkata...

Haha masa kecik aku pun camtu, skang dh besar anak aku lk buat camtu, karma la plak

NoEn berkata...

alya kadang2 mcm tu kdg2 x..ikut mood dia

intanfirdaus247 berkata...

dulu saya kecik2 macam tu la sebijik..makan krim je..hehe

wantie berkata...

Amirul tak de habit tu . Tapi Aleesya ni mcm dah dok mai habbit tu.

tapi cream tu dia tak makan pun dia tenyeh kat baju.

wan nurul hezrina abd halim berkata...

samajer anak2 kiter=)huhuhu

sal ya berkata...

memang. especially azfar. kecuali ada air utk dia cicah baru dia mkn semuanya.

QasehnyaRania berkata...

anak sedara ada buat mcm tu kak :D

seharum kasturi berkata...

assalamualaikum ... hahahaaa ... samalah cam anak 2 sedara saya nih ... klu beli oreo , saya dan maknya lah yg kenyang .

Catat Ulasan