Rabu, 23 Januari 2013

WW - Salam Maulidur Rasul

37 ulasan:

yan's cottage berkata...

salam maulidur rasul.......

moga kita perbanyakkan selawat ke atas junjungan Nabi muhammad s.a.w.....bukan hanya pada hari kelahirannya ini......tapi berterusan sampai seumur hidup kita.....

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, salam maulidur rasul. teringatnya masa sambut dekat sekolah dulu2.

zaza nizam berkata...

salam maulidur rasul..
sentiasa la berselawat walau dimana jua.. :)

eyeyou berkata...

salam maulidur rasul..

are_lin@yu berkata...

salam maulidur rasul dear..apa pun Allah yg teratas rasul ibu bapa kan..

izan mama mia berkata...

salam maulud rasul juga..jom kita semarakkan cinta rasululllah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

salam maulidur rasul kak :-)

Fiza Rahman berkata...

Salam maulidur rasul.

QueeN TerataI berkata...

salam maulidur rasul... semoga kita sentiasa menjadikan junjungan besar kita sbg contoh ikutan dan panduan...

Ema Blog berkata...

salam maulidur rasul kak

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

salam maulidur rasul kak..

KY berkata...

selamat menyambut maulidurrasul....jom selawat bersama2

NoEn berkata...

salam maulidur rasul

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam sis..
salam maulidur rasul jgk...
selain ibu bapa & suami tentulah allah & junjungan rasul yg paling utama :)

NM02 berkata...

salam maulidul rasul.

Kakzakie berkata...

Salam maulidurrasul juga dari kakak..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Salam maulidul rasul... juga buat RH :D

Kesuma Angsana berkata...

salam maulidur rasul juga... esok cuti kan!>.. n KA nak ucapkan tq all this while sudi ke blog KA yag nan hado tu.. cuma kdg masa tak mengizinkan utuk KA BW .. neway tq again ye

Ira berkata...

Salam maulidur rasul buat RH juga.. :)

Cheq Kaq berkata...

salam maulidur rasul ..perbanyakkan lah selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W

hainom OKje berkata...

Salam maulidurrasul tu RH juga...Semoga kita menyanyangi Junjungan kita dan kita menjadi umatnya yang disayangi

Tukang Karut berkata...

yeah...esok cuti...

Nazayiena Ayiena berkata...

Salam Maulidur Rasul dan slmt bercuti.

Misz Mieza berkata...

Salam Maulidur Rasul juga dari Mieza! =)

ummiaiman berkata...

Salam maulidurrasul..amalkanlah sunnah baginda dlm kehidupan
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

Hatimi Tahirruddin berkata...

allahummasalli ala muhammad wa ala ali muhammad...

VieO berkata...

ya sayidi ya rosilallah...
happy maulidu rosul day
<3

Deqla manjew berkata...

Salam maulidur rasul ... ;-)

intanfirdaus247 berkata...

Salam Maulidur Rasul buat RH skeluarga...:)

mama aryan berkata...

Salam maulidur rasul..

Riedaffya ibrahim berkata...

salam maulidur rasul 1434H...

LydSunshine berkata...

Salam maulidurrasul jugak utk RatuHatiku.

aTieYusof Family berkata...

Salam Maulidur Rasul:)

QasehnyaRania berkata...

salam maulidul rasul :D

Ann Ishak berkata...

masih tak terlambat lagi rasanya, salam Maulidur Rasul dari saya untuk akak sekeluarga. marilah kita mengamalkan sunnah nabi.

wan nurul hezrina abd halim berkata...

salam maulidur rasul..nurul arituh alik kelantan kampung hubby.tgk Ma nurul sakit..kami buat maulud n solat hajat n baca yassin supaya dia lekas sembuh

QA's ~ mamapapa berkata...

salam maulidurrasul,..takpela lambat sikitkn,kak?eheheh!!

Catat Ulasan