WW - Salam Maulidur Rasul

Ulasan

  1. salam maulidur rasul.......

    moga kita perbanyakkan selawat ke atas junjungan Nabi muhammad s.a.w.....bukan hanya pada hari kelahirannya ini......tapi berterusan sampai seumur hidup kita.....

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, salam maulidur rasul. teringatnya masa sambut dekat sekolah dulu2.

    BalasPadam
  3. salam maulidur rasul..
    sentiasa la berselawat walau dimana jua.. :)

    BalasPadam
  4. salam maulidur rasul dear..apa pun Allah yg teratas rasul ibu bapa kan..

    BalasPadam
  5. salam maulud rasul juga..jom kita semarakkan cinta rasululllah

    BalasPadam
  6. salam maulidur rasul... semoga kita sentiasa menjadikan junjungan besar kita sbg contoh ikutan dan panduan...

    BalasPadam
  7. selamat menyambut maulidurrasul....jom selawat bersama2

    BalasPadam
  8. salam sis..
    salam maulidur rasul jgk...
    selain ibu bapa & suami tentulah allah & junjungan rasul yg paling utama :)

    BalasPadam
  9. Salam maulidurrasul juga dari kakak..

    BalasPadam
  10. salam maulidur rasul juga... esok cuti kan!>.. n KA nak ucapkan tq all this while sudi ke blog KA yag nan hado tu.. cuma kdg masa tak mengizinkan utuk KA BW .. neway tq again ye

    BalasPadam
  11. Salam maulidur rasul buat RH juga.. :)

    BalasPadam
  12. salam maulidur rasul ..perbanyakkan lah selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W

    BalasPadam
  13. Salam maulidurrasul tu RH juga...Semoga kita menyanyangi Junjungan kita dan kita menjadi umatnya yang disayangi

    BalasPadam
  14. Salam Maulidur Rasul dan slmt bercuti.

    BalasPadam
  15. Salam Maulidur Rasul juga dari Mieza! =)

    BalasPadam
  16. Salam maulidurrasul..amalkanlah sunnah baginda dlm kehidupan
    Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    BalasPadam
  17. allahummasalli ala muhammad wa ala ali muhammad...

    BalasPadam
  18. ya sayidi ya rosilallah...
    happy maulidu rosul day
    <3

    BalasPadam
  19. Salam Maulidur Rasul buat RH skeluarga...:)

    BalasPadam
  20. Salam maulidurrasul jugak utk RatuHatiku.

    BalasPadam
  21. masih tak terlambat lagi rasanya, salam Maulidur Rasul dari saya untuk akak sekeluarga. marilah kita mengamalkan sunnah nabi.

    BalasPadam
  22. salam maulidur rasul..nurul arituh alik kelantan kampung hubby.tgk Ma nurul sakit..kami buat maulud n solat hajat n baca yassin supaya dia lekas sembuh

    BalasPadam
  23. salam maulidurrasul,..takpela lambat sikitkn,kak?eheheh!!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..