Berakhir sudah....


Sape yang tengok Merlin semalam angkat tangan... Ha aku pun tengok jugak hehehe..... Agak sedih jugak dan kecewa bila watak Arthur mati dan aku rasa penamat cerita itu agak tidak menarik bagi aku. Mugkinkah akan ada Musim 6 selepas ini sama-sama kita nantikan erk... :P

Lepas nie cerita kegemaran aku dah xde lagi jadi xdelah aku nak mengadap tv setiap Isnin lagi hehehe.. Aku bukan jenis yang selalu tengok tv pun sebab kadang-kadang cerita yang dimainkan di tv x menepati citarasa aku jadi dari aku mengadap tv tengok cerita yang x best baik aku luangkan masa bermain dengan anak aku :D


p/s: Adam&Hawa pun da habis :P

Ulasan

  1. whooaaa...ramai jugak peminta merlin ni. I'm one of em. huhuhuhu
    puas hati bila dh settle season ni. kalau tak, asek dok sesak dada tak sudah tgk peel si morgana nih. T__T
    pastu nanti bila start season baru...sambung sesak napas balik. aduyaaiiii....

    BalasPadam
  2. bila tau Athur mati pd ending story ni sy tak tgk dah Merlin..hihi.. malas..sedih tgk Merlin coz Athur mati...erm..sama lah kta.jarang tgk tv.. klu ada yg betul2 di minati bru lah menghadap..:)

    BalasPadam
  3. tak tengok pula semalam....sebab ada hal lain...

    BalasPadam
  4. Saya peminak citer merlin. Tapi smalan terlepas final episode ni...huhuhu...

    BalasPadam
  5. alahai KA pun pemita setia but semalam terlepas gara2 awal tu xde elektik hehehe. kena pi cari lah ni

    BalasPadam
  6. x puas hati..
    1) senang betul nak bunuh c morgana
    2) Arthur mati!

    BalasPadam
  7. Kakak sebenarnya lupa kalau tak nak juga tengok. Masa iklan tu kakak ada nampak yg dia baling pedang tu kan...

    BalasPadam
  8. hehe..dlu lyn jgk..pas sbk ni krg skt..

    BalasPadam
  9. cheqkaq penah tengok dua kali jer seumur hidup..hehe

    BalasPadam
  10. setuju. ending dia kurang sikit, dan morgana pun mati macam tu je.. tak menarik sangat

    BalasPadam
  11. mana bole hero kedua mati..urh.. mesti ada season 6 nih huhu

    BalasPadam
  12. salam kak..
    saya! saya! *sambil angkat keyboard*
    hihi..mmg best citer ni.tp ending yg sedih sbb Arthur mati..huhu

    BalasPadam
  13. Saya pon peminat setia merlin..dari awal2 musim...ending dia sedih..nak keriau tgk merlin keriau pasai arthur mati... tapi rasa macam ada kot sambungan..merlin tu senyuman dia manis sangat

    BalasPadam
  14. Nda best bah dia punya ending......org mo yg hepi ending bah....

    BalasPadam
  15. tak tengok.. so tak tau sape arthur , tapi mak kat kampung nun tengok, best katanya cite tu

    BalasPadam
  16. Ooo... citer ni la yg ada kematian tu. Semalam baca status kawan saya kat FB, dia kata "kenapa dia perlu mati?". Saya tak tau ujung pangkal so buat tak tau le. Saya byk tertinggal citer ni. Nanti kena revise episod2 lama.

    BalasPadam
  17. saya pn tgk smpai abis smlm =) mcm sadis lak dah mati..tp klaka de lori last tu

    BalasPadam
  18. angkat tangannnn!! tengok. sobs. habes dah. huwaa.. king mati... huwaa.. nak lagii.. hehe. hrp ade smbung.. ngee~

    BalasPadam
  19. sy mmg tak follow citer ni dari S1 lg...huhu

    BalasPadam
  20. Tak tengok pun.. Follow drama Adam & Hawa je.. :)

    BalasPadam
  21. bez ke? l xsuke tgk2 cite majik2 nih.. huhu

    BalasPadam
  22. Agak frust dengan ending citer MERLIN semalam.. Huhu~~

    BalasPadam
  23. HA ni lg akak sorg ni suka tgk merlin yg xbest tu hahaha :P

    BalasPadam
  24. Ida tak tengok.... citer ape tu? hukhuk

    BalasPadam
  25. arwah abah dlu lyn citernie..nurul dok lyn sgt

    BalasPadam
  26. dgn bgganye sy nak ckp sy tak tgk...hahahaha

    BalasPadam
  27. betul2...cerita nie x happy ending..patutnya merlin dapat selamatkan arthur..dan mereka hidup bahagia, merlin adalah ahli sihir yang baik, dan arthur pula adalah seorang raja yang baik yang berjiwa rakyat...baru best.

    pls : apa nak buat kita bukan pengarah , cuma penonton aje...hehehh

    BalasPadam
  28. cite die lain dari novel die...novel die tentang merlin yang diterima sebagai ahlisihir dicamelot...siap ada GF lagi...tp arthur hidup masa 2...yang kat TV ni die buat episod sebelum merlin diterima di camelot...dan arthur mati...sesape yang missed leh tengok kat astro sbb astro lambat 1episod...

    BalasPadam
  29. kecewa dgn endingnya..
    frustla king arthur mati

    BalasPadam
  30. Masih ade smbungan kan? Merlin 6.. Tapi sedih sebab Arthur mati~

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..