Selasa, 15 Januari 2013

Berakhir sudah....


Sape yang tengok Merlin semalam angkat tangan... Ha aku pun tengok jugak hehehe..... Agak sedih jugak dan kecewa bila watak Arthur mati dan aku rasa penamat cerita itu agak tidak menarik bagi aku. Mugkinkah akan ada Musim 6 selepas ini sama-sama kita nantikan erk... :P

Lepas nie cerita kegemaran aku dah xde lagi jadi xdelah aku nak mengadap tv setiap Isnin lagi hehehe.. Aku bukan jenis yang selalu tengok tv pun sebab kadang-kadang cerita yang dimainkan di tv x menepati citarasa aku jadi dari aku mengadap tv tengok cerita yang x best baik aku luangkan masa bermain dengan anak aku :D


p/s: Adam&Hawa pun da habis :P

32 ulasan:

RedRose berkata...

whooaaa...ramai jugak peminta merlin ni. I'm one of em. huhuhuhu
puas hati bila dh settle season ni. kalau tak, asek dok sesak dada tak sudah tgk peel si morgana nih. T__T
pastu nanti bila start season baru...sambung sesak napas balik. aduyaaiiii....

aTieYusof Family berkata...

bila tau Athur mati pd ending story ni sy tak tgk dah Merlin..hihi.. malas..sedih tgk Merlin coz Athur mati...erm..sama lah kta.jarang tgk tv.. klu ada yg betul2 di minati bru lah menghadap..:)

yan's cottage berkata...

tak tengok pula semalam....sebab ada hal lain...

Fiza Rahman berkata...

Saya peminak citer merlin. Tapi smalan terlepas final episode ni...huhuhu...

Kesuma Angsana berkata...

alahai KA pun pemita setia but semalam terlepas gara2 awal tu xde elektik hehehe. kena pi cari lah ni

Just berkata...

x puas hati..
1) senang betul nak bunuh c morgana
2) Arthur mati!

Kakzakie berkata...

Kakak sebenarnya lupa kalau tak nak juga tengok. Masa iklan tu kakak ada nampak yg dia baling pedang tu kan...

are_lin@yu berkata...

hehe..dlu lyn jgk..pas sbk ni krg skt..

Cheq Kaq berkata...

cheqkaq penah tengok dua kali jer seumur hidup..hehe

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

setuju. ending dia kurang sikit, dan morgana pun mati macam tu je.. tak menarik sangat

Warna Warni Kehidupan berkata...

mana bole hero kedua mati..urh.. mesti ada season 6 nih huhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
saya! saya! *sambil angkat keyboard*
hihi..mmg best citer ni.tp ending yg sedih sbb Arthur mati..huhu

intanfirdaus247 berkata...

Saya pon peminat setia merlin..dari awal2 musim...ending dia sedih..nak keriau tgk merlin keriau pasai arthur mati... tapi rasa macam ada kot sambungan..merlin tu senyuman dia manis sangat

Mia Kassim berkata...

Nda best bah dia punya ending......org mo yg hepi ending bah....

bunga_rose berkata...

tak tengok.. so tak tau sape arthur , tapi mak kat kampung nun tengok, best katanya cite tu

Ema Blog berkata...

dah lama tak tgk

LydSunshine berkata...

Ooo... citer ni la yg ada kematian tu. Semalam baca status kawan saya kat FB, dia kata "kenapa dia perlu mati?". Saya tak tau ujung pangkal so buat tak tau le. Saya byk tertinggal citer ni. Nanti kena revise episod2 lama.

nn lylyn berkata...

saya pn tgk smpai abis smlm =) mcm sadis lak dah mati..tp klaka de lori last tu

Maria Menado~ berkata...

angkat tangannnn!! tengok. sobs. habes dah. huwaa.. king mati... huwaa.. nak lagii.. hehe. hrp ade smbung.. ngee~

Hatimi Tahirruddin berkata...

sy mmg tak follow citer ni dari S1 lg...huhu

Nur-nba berkata...

Tak tengok pun.. Follow drama Adam & Hawa je.. :)

L berkata...

bez ke? l xsuke tgk2 cite majik2 nih.. huhu

Misz Mieza berkata...

Agak frust dengan ending citer MERLIN semalam.. Huhu~~

Shalee Abdul berkata...

HA ni lg akak sorg ni suka tgk merlin yg xbest tu hahaha :P

::EIDA:: berkata...

Ida tak tengok.... citer ape tu? hukhuk

wan nurul hezrina abd halim berkata...

arwah abah dlu lyn citernie..nurul dok lyn sgt

Mimie berkata...

dgn bgganye sy nak ckp sy tak tgk...hahahaha

Mohd Selim Zainal berkata...

betul2...cerita nie x happy ending..patutnya merlin dapat selamatkan arthur..dan mereka hidup bahagia, merlin adalah ahli sihir yang baik, dan arthur pula adalah seorang raja yang baik yang berjiwa rakyat...baru best.

pls : apa nak buat kita bukan pengarah , cuma penonton aje...hehehh

Sara berkata...

cite die lain dari novel die...novel die tentang merlin yang diterima sebagai ahlisihir dicamelot...siap ada GF lagi...tp arthur hidup masa 2...yang kat TV ni die buat episod sebelum merlin diterima di camelot...dan arthur mati...sesape yang missed leh tengok kat astro sbb astro lambat 1episod...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dh tamat kan kak..saya pn layan gak

MaMa Rey berkata...

kecewa dgn endingnya..
frustla king arthur mati

KesumaMaruku SueQistina berkata...

Masih ade smbungan kan? Merlin 6.. Tapi sedih sebab Arthur mati~

Catat Ulasan