Pure Marine Collagen Gred AA




Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pure marine collagen gred AA. Aku nak buat promosi RM15 (100 gram) termasuk kos penghantaran. Jika sesiapa berminat boleh email aku di bellaisyqeef@gmail.com. Promosi berakhir pada 31 Januari 2013. 

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak, kena rebus pastu minum ek? apa khasiat ye? sheila taktau sangat. hee

    BalasPadam
  2. kolagen ni bagus utk anti penuaan...

    BalasPadam
  3. hari tu balik sabah lupa plak nak cari rumpai laut ni.

    BalasPadam
  4. tak penah try lagi.. dia untuk minum ek? ke sapu? selalu tengok orang promote.. tapi takut nak beli ihihihhi

    BalasPadam
  5. Paling best buat masker! yay, paling suka!

    BalasPadam
  6. Famous kan produk ni skrg dear..teringin juga nak cuba.tp sy ni jenis malas nak bancuh2 hahaha.

    BalasPadam
  7. tak pernah cuba.nk buat mcmana tu..mkn ke apa..hehehe

    BalasPadam
  8. Waa..best nie kan..Boleh jadi awet muda kah nie..heheh

    BalasPadam
  9. terbaik tuk kulit dan muka..uhhuu, luar dan dalam ke makk?

    BalasPadam
  10. kalau ambil banyak...boleh kurang lagi tak....?

    BalasPadam
  11. wahh..best je kan.. jual buat side income..kawan2 sy pun ramai yg jual kt sini..:)

    BalasPadam
  12. Kakak pun teringin tapi belum cuba lagi.

    BalasPadam
  13. nak awet muda macam 17 boleh ke?

    BalasPadam
  14. saya amek kaler pepel

    adik yang tolong buatkan

    BalasPadam
  15. mmg femes habis produk nih!

    BalasPadam
  16. Kak, Nur tak start baca pun novel Sehangat Asmara tu.. Nanti dah habis baca, Nur beritahu akak ye.. So far bila baca sinopsis dia memang menarik..

    BalasPadam
  17. gred AAA yg terbaik kan? tapi hanyir dia blh thn. nnt nak order sy sms ye.

    BalasPadam
  18. Salam tuan tanah. Nak harge PMC lebih murah tak? Saya pembekal dari Tawau. Singgah ke blog saya ye... AMARAN..jangan pitam tengok harge saya.

    http://cutetoe.blogspot.com/2013/01/pure-marine-collagen-khazanah-alam.html

    BalasPadam
  19. semoga bisnes bertambah maju ya ;)

    BalasPadam
  20. salam kak..
    tq for sharing..klu nk try nnti cma roger akak tau :)

    BalasPadam
  21. dah penah baca.tp tak penah try lagi..

    akak, blh je nak call lobaksusue kalau turun kedah tp ciksu dok key el skrg ni..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..