Jumaat, 11 Januari 2013

Pure Marine Collagen Gred AA




Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pure marine collagen gred AA. Aku nak buat promosi RM15 (100 gram) termasuk kos penghantaran. Jika sesiapa berminat boleh email aku di bellaisyqeef@gmail.com. Promosi berakhir pada 31 Januari 2013. 

30 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, kena rebus pastu minum ek? apa khasiat ye? sheila taktau sangat. hee

Ema Blog berkata...

kolagen ni bagus utk anti penuaan...

Shalee Abdul berkata...

hari tu balik sabah lupa plak nak cari rumpai laut ni.

Kesuma Angsana berkata...

ramai yg promosi ni..bagus ye

bunga_rose berkata...

tak penah try lagi.. dia untuk minum ek? ke sapu? selalu tengok orang promote.. tapi takut nak beli ihihihhi

Tunung D. berkata...

Paling best buat masker! yay, paling suka!

Arina Shamsul berkata...

Famous kan produk ni skrg dear..teringin juga nak cuba.tp sy ni jenis malas nak bancuh2 hahaha.

Norasiah Nasir berkata...

tak pernah cuba.nk buat mcmana tu..mkn ke apa..hehehe

QueeN TerataI berkata...

sana sini collagen... ;)

Jue berkata...

Waa..best nie kan..Boleh jadi awet muda kah nie..heheh

Wak Gelas™ berkata...

terbaik tuk kulit dan muka..uhhuu, luar dan dalam ke makk?

yan's cottage berkata...

kalau ambil banyak...boleh kurang lagi tak....?

aTieYusof Family berkata...

wahh..best je kan.. jual buat side income..kawan2 sy pun ramai yg jual kt sini..:)

Kakzakie berkata...

Kakak pun teringin tapi belum cuba lagi.

L berkata...

masih mude.. keh2

Tukang Karut berkata...

nak awet muda macam 17 boleh ke?

NM03 berkata...

saya amek kaler pepel

adik yang tolong buatkan

norlie harumaini berkata...

minat ni....

Cheq Kaq berkata...

camne nak gune @ makan ni?

Fiza Rahman berkata...

Popular produk nih skang.

Noor berkata...

mmg femes habis produk nih!

Nur-nba berkata...

Kak, Nur tak start baca pun novel Sehangat Asmara tu.. Nanti dah habis baca, Nur beritahu akak ye.. So far bila baca sinopsis dia memang menarik..

sal ya berkata...

gred AAA yg terbaik kan? tapi hanyir dia blh thn. nnt nak order sy sms ye.

umialya berkata...

belum cuba lagi

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah prospek bisnes yg best ni...

Hidayati Mohamed berkata...

Salam tuan tanah. Nak harge PMC lebih murah tak? Saya pembekal dari Tawau. Singgah ke blog saya ye... AMARAN..jangan pitam tengok harge saya.

http://cutetoe.blogspot.com/2013/01/pure-marine-collagen-khazanah-alam.html

are_lin@yu berkata...

semoga bisnes bertambah maju ya ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nk jd juga awet muda hihihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
tq for sharing..klu nk try nnti cma roger akak tau :)

QasehnyaRania berkata...

dah penah baca.tp tak penah try lagi..

akak, blh je nak call lobaksusue kalau turun kedah tp ciksu dok key el skrg ni..

Catat Ulasan