Alhamdulillah.....

Mood masih lagi ke laut lebih-lebih lagi dah cuti lama hehehe... Alhamdulillah... adik ipar aku telah pun selamat menjadi isteri orang. Gambar nikah yang di ambil pada Jumaat lepas. Nikah di Masjid KLCC, Alhamdulillah dengan sekali lafaz mereka sah sebagai suami isteri. Aku doakan semoga hubungan perkahwinan mereka kekal bahagia ke akhir hayat. 
















Gambar kahwin pun xbanyak yang dapat aku ambik sebab anak aku asyik nak berkepit je dengan aku, sampai aku x boleh buat apa-apa langsung. Asal x nampak kelibat aku je mula menjerit cari aku. Nanti aku kongsikan gambar bersading pulak ya... :D

p/s : masih belum sempat lagi nak berbalas kunjungan teman2 semua...hari ini ya... :P

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak, masyallah cantiknya. sheila doakan pasangan ni kekal bahagia hingga ke syurga :)

    BalasPadam
  2. lama bercuti...rupanya ada kenduri ye....semoga mereka bahagia dunia akhirat....

    BalasPadam
  3. Macam hindustanlah pengantinnya...
    Anak masa kecik itulah mana kita pergi mestilah nak ikut

    BalasPadam
  4. Eh eh? pengantin perempuan macam hindustan la.. cantikkkkkkk

    BalasPadam
  5. lawanya pengantin cam arab...tahniah...

    BalasPadam
  6. lawanye pengantin2 ada darah kacukan arab pakistanker??

    BalasPadam
  7. Selamat pengantin baru moga berbahagia hingga akhir hayat k...di samping suami tercinta.
    Doa saya moga anda menjadi isteri yang solehah k...amin.

    mselim3

    Ingatan sahabat utk sahabat.

    BalasPadam
  8. selamat pengantin baru..patut laa rase kehilangan..akak bercuti rupenya..nway..cantik laa rupe baru blog akak..

    BalasPadam
  9. Selamat Pengantin Baru !!!! (^_^)

    BalasPadam
  10. salam kak..
    cantik pasangan pengantin!
    alhamdulillah...semoga berkekalan hingga ke syurga :)

    BalasPadam
  11. terima kasih dtg ke blog sya... selamat pengantin baru buat pasangan...

    BalasPadam
  12. amboii sonoknyer kawen tuuu.. eHHHe

    BalasPadam
  13. cantik...sama padan
    selamat pengantin baru untuk pengantian ;)

    BalasPadam
  14. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    BalasPadam
  15. tahniah. sama cantik sama padan.

    BalasPadam
  16. wahhh cantik...

    p/s: terjah sini dari segmen mak dara dan terus follow..

    BalasPadam
  17. Cantik. Tak niah buat mereka & selamat pengantin baru.

    BalasPadam
  18. Cantik...Selamat Pengantin baru kpd mempelai

    BalasPadam
  19. selamat pengantin baru utk adik ipar ...

    BalasPadam
  20. Comel n spadan sgt pengantin...smoga brkekalan...slamat pengantin baru utk adik ipar akak...

    Salam kenal dr sy:-)

    BalasPadam
  21. cantik.. dua-dua mcm mixed..kacukan..

    BalasPadam
  22. sesuai sepadan. :)


    moga berbahgia pasangan hingga akhir hayat. :)

    BalasPadam
  23. cantiknya pengantin mcm ada mix2..hehe

    BalasPadam
  24. Salam...

    Datang menerjah dari segmen Mak Dara. Follow sini juga. :)

    Tahniah kepada adik ipar. Sangat2 cantik.

    http://itmemawarputih.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. tahniah dan moga kekal bahagia ke anak cucu hingga hujung nyawa

    BalasPadam
  26. Adik ipar tu laki ke pompuan RH...

    BalasPadam
  27. Wah dpt ahli keluarga baru, tahniah!

    BalasPadam
  28. tahniah. mancung hidungnya tu.

    BalasPadam
  29. tahniah kepada pasangan pengantin...

    wah...blog ni dah berubah wajah...baru perasan....

    BalasPadam
  30. selamat pengantin baru utk mempelai,,moge berkekalan hgga akhir hayat

    sangat cantik!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..