Selasa, 8 Januari 2013

Alhamdulillah.....

Mood masih lagi ke laut lebih-lebih lagi dah cuti lama hehehe... Alhamdulillah... adik ipar aku telah pun selamat menjadi isteri orang. Gambar nikah yang di ambil pada Jumaat lepas. Nikah di Masjid KLCC, Alhamdulillah dengan sekali lafaz mereka sah sebagai suami isteri. Aku doakan semoga hubungan perkahwinan mereka kekal bahagia ke akhir hayat. 
















Gambar kahwin pun xbanyak yang dapat aku ambik sebab anak aku asyik nak berkepit je dengan aku, sampai aku x boleh buat apa-apa langsung. Asal x nampak kelibat aku je mula menjerit cari aku. Nanti aku kongsikan gambar bersading pulak ya... :D

p/s : masih belum sempat lagi nak berbalas kunjungan teman2 semua...hari ini ya... :P

35 ulasan:

Just berkata...

mcm arab ler... ;p

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, masyallah cantiknya. sheila doakan pasangan ni kekal bahagia hingga ke syurga :)

yan's cottage berkata...

lama bercuti...rupanya ada kenduri ye....semoga mereka bahagia dunia akhirat....

Riedaffya ibrahim berkata...

cantiknye pengantin..tahniah..

Kakzakie berkata...

Macam hindustanlah pengantinnya...
Anak masa kecik itulah mana kita pergi mestilah nak ikut

::EIDA:: berkata...

Eh eh? pengantin perempuan macam hindustan la.. cantikkkkkkk

~Cik Viva~ berkata...

lawanya pengantin cam arab...tahniah...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lawanye pengantin2 ada darah kacukan arab pakistanker??

MulutPayau berkata...

Cantiknya pengantin.....

mselim3 berkata...

Selamat pengantin baru moga berbahagia hingga akhir hayat k...di samping suami tercinta.
Doa saya moga anda menjadi isteri yang solehah k...amin.

mselim3

Ingatan sahabat utk sahabat.

Cheq Kaq berkata...

selamat pengantin baru..patut laa rase kehilangan..akak bercuti rupenya..nway..cantik laa rupe baru blog akak..

QA's ~ mamapapa berkata...

selamat pengantin baru :))

Mia Kassim berkata...

Selamat Pengantin Baru !!!! (^_^)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
cantik pasangan pengantin!
alhamdulillah...semoga berkekalan hingga ke syurga :)

Kesuma Angsana berkata...

tahniah buat pengantin ye

QueeN TerataI berkata...

terima kasih dtg ke blog sya... selamat pengantin baru buat pasangan...

Wak Gelas™ berkata...

amboii sonoknyer kawen tuuu.. eHHHe

NoEn berkata...

cantik...sama padan
selamat pengantin baru untuk pengantian ;)

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

http://www.lokmanramli.my

wantie berkata...

tahniah. sama cantik sama padan.

Mia Liana berkata...

wahhh cantik...

p/s: terjah sini dari segmen mak dara dan terus follow..

Fiza Rahman berkata...

Cantik. Tak niah buat mereka & selamat pengantin baru.

Mimie berkata...

Cantik...Selamat Pengantin baru kpd mempelai

zulaikha megat berkata...

selamat pengantin baru utk adik ipar ...

izzah berkata...

Comel n spadan sgt pengantin...smoga brkekalan...slamat pengantin baru utk adik ipar akak...

Salam kenal dr sy:-)

Badrul Hisyam berkata...

cantik.. dua-dua mcm mixed..kacukan..

ct kektus berkata...

sesuai sepadan. :)


moga berbahgia pasangan hingga akhir hayat. :)

are_lin@yu berkata...

cantiknya pengantin mcm ada mix2..hehe

Mawar Putih berkata...

Salam...

Datang menerjah dari segmen Mak Dara. Follow sini juga. :)

Tahniah kepada adik ipar. Sangat2 cantik.

http://itmemawarputih.blogspot.com/

NM02 berkata...

tahniah dan moga kekal bahagia ke anak cucu hingga hujung nyawa

hainom OKje berkata...

Adik ipar tu laki ke pompuan RH...

elly nadyra berkata...

Wah dpt ahli keluarga baru, tahniah!

sal ya berkata...

tahniah. mancung hidungnya tu.

Hatimi Tahirruddin berkata...

tahniah kepada pasangan pengantin...

wah...blog ni dah berubah wajah...baru perasan....

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

selamat pengantin baru utk mempelai,,moge berkekalan hgga akhir hayat

sangat cantik!

Catat Ulasan