Movie time

Malam nie aku nak dating ngan hubby aku tengok citer PARKER. Ikutkan, malam tadi nak pegi tengok tapi memandangkan esok KL cuti jadi aku pun amiklah kesempatan yang ada pergi malam nie. Tiket pun aku amik yang paling lewat pukul 12.50 pagi kejap lagi. Sengaja aku amik tiket paling lewat bolehlah aku melayan anak-anak aku dulu lepas tu barulah pegi. Nak bawak budak-budak pun cerita x sesuai untuk tontonan dorang. Biarlah mak pak dia yang tengok jerk..hihihi. Ala bukan selalu pun aku tengok wayang, itupun aku tengok sape pelakonnya..tapi sebab aku ngan hubby memang suka lakonan Jason Statham. So far cerita yang dia berlakon mesti best-best :p. Nanti aku akan kongsikan cerita tu samada best ke x eh. 

p/s : masih menunggu gaji masuk dan harap sekali dengan bonus :p... Korang pun mesti dah dapat bonus kan... Alhamdulillah... :)

Ulasan

  1. waaahhhh... dating! best best
    untung ada anak2 yang memahami. huhu

    BalasPadam
  2. sy x dapat bonus..dh lama x dapat..huhu

    BalasPadam
  3. parker memang terbaik la kak!!! hehehe
    bonus! zaza time rye je dpt.. :(

    BalasPadam
  4. skali skala dapat dating berdua memang syiok :)

    dukacita dimaklumkan saya takder bonus huhuhuhu :D

    BalasPadam
  5. dah lama tak dapat bonus... uwaaa

    BalasPadam
  6. Wahh best nya dapat dating & tgk wayang dgn hubby..sesekali pasti jadi kenangan indah.. sy plk hubby tak suka tgk wayang..:(

    BalasPadam
  7. betul kata ema bonus lama dah abes.hehehe..bestnyer dpt tgk wayang nurul lama sangat tak g wayang mcm xconfident jer bawak sofia n merah.hahaha

    BalasPadam
  8. bonus2 ni memang cheqkaq tak merasa laa kak..huhuhu..selamat menonton kak!

    BalasPadam
  9. dah masuk lom gaji ngan bonus? harap2 dah masuk lah.. saya dah clear hari ni.. so nanti leh gi cucuk.. tapi saya dlm pantang.. duit2 tu semua selamat la.. sbb saya tak boleh jalan banyak.. hahahaha.. tunggu minggu depan.. nak balik kg time.. terus kuar duit lah.. :)

    BalasPadam
  10. Bestnya RH.... kalau okje mmg tak de can tak bawak anak...mesti diaorg nak mengekor! hehe....

    BalasPadam
  11. wah best tu kak tgk wayang dgn hubby hehe

    BalasPadam
  12. enjoy ur night dear !
    bila lagi kann ;)

    BalasPadam
  13. sori ye mak, wak kok X sukak tengok film john statham jguakk.,,ahhKks

    BalasPadam
  14. bestnya esok cuti kan...

    esok kami pun plan nak tgk wayang, nak tgk citer seram 'mama'

    :)

    BalasPadam
  15. kami pulak...tak pernah jejak kaki ke panggung wayang..

    BalasPadam
  16. haaa nak pergi dating ye???
    meh nak skodeng kihkihkih

    BalasPadam
  17. wah dating tgk midnight....selamat menonton...:)

    BalasPadam
  18. bestnya...tgk wyg ngan buah hati gitu :))

    BalasPadam
  19. best tu sekali sekala dapat luangkan masa berdua...^^

    BalasPadam
  20. Bestnye husband minat tgk movie kat cinema :P

    BalasPadam
  21. Salam kak..
    wah..dating ber2an you...
    jeles ni..lama dah cma xdating ngan hubby.. hihi..

    amacam? best tak citer tu??
    apa??gaji+bonus dah masuk??
    yeah..eskem 1! hihihi..

    BalasPadam
  22. perlu sekali sekala camtu...tak gitu ke?...hihi

    BalasPadam
  23. wah bestnya dating berdua tgk wayang.

    BalasPadam
  24. best tak citer tu, KY tak pernah masuk panggung..cam mana suasana di dalam ye?

    BalasPadam
  25. Bestnya dating. Dah lama tak tgk wayang berduet.

    BalasPadam
  26. Yeayyyyyyyy dating! Aku dpt bonus bln disember aritu!

    BalasPadam
  27. Best juga dapat dating dan tengok movie sekali-sekala kan..

    BalasPadam
  28. parker? xtgk plak cite tu hihi. akak cpt la buat review k

    BalasPadam
  29. Bestnya dapat dating ngan husb.....

    BalasPadam
  30. selamat berdating dan menonton wayang..citer parker tu tentang apa ya?:)

    BalasPadam
  31. saya pun kalau cerita yang tak sesuai utk anak anak ,akan pergi berdua jugak ngan suami..nasib anak anak memhami..

    BalasPadam
  32. salah satu cara...mengeratkan kasih sayang suami isteri.....

    BalasPadam
  33. setakat nie blum pernah tgk movie berdua ngan suami lagi..dr start kenal..hehehe

    BalasPadam
  34. deqla pun suka tgk wayang ngan hubby.. kami mmg kaki wayang pun.. hihi

    BalasPadam
  35. dah lama tak tgk wayang.baru planning nak p tgk citer hantu kak limah..

    selalunya suka tgk wayang citer yg best je.kalau tak beli cd atau d/load aje ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..