Khamis, 31 Januari 2013

Movie time

Malam nie aku nak dating ngan hubby aku tengok citer PARKER. Ikutkan, malam tadi nak pegi tengok tapi memandangkan esok KL cuti jadi aku pun amiklah kesempatan yang ada pergi malam nie. Tiket pun aku amik yang paling lewat pukul 12.50 pagi kejap lagi. Sengaja aku amik tiket paling lewat bolehlah aku melayan anak-anak aku dulu lepas tu barulah pegi. Nak bawak budak-budak pun cerita x sesuai untuk tontonan dorang. Biarlah mak pak dia yang tengok jerk..hihihi. Ala bukan selalu pun aku tengok wayang, itupun aku tengok sape pelakonnya..tapi sebab aku ngan hubby memang suka lakonan Jason Statham. So far cerita yang dia berlakon mesti best-best :p. Nanti aku akan kongsikan cerita tu samada best ke x eh. 

p/s : masih menunggu gaji masuk dan harap sekali dengan bonus :p... Korang pun mesti dah dapat bonus kan... Alhamdulillah... :)

41 ulasan:

RedRose berkata...

waaahhhh... dating! best best
untung ada anak2 yang memahami. huhu

Nens Collection berkata...

sy x dapat bonus..dh lama x dapat..huhu

zaza nizam berkata...

parker memang terbaik la kak!!! hehehe
bonus! zaza time rye je dpt.. :(

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Seronok tu dapat dating berdua :D

Rasp berkata...

skali skala dapat dating berdua memang syiok :)

dukacita dimaklumkan saya takder bonus huhuhuhu :D

~Cik Viva~ berkata...

dah lama tak dapat bonus... uwaaa

aTieYusof Family berkata...

Wahh best nya dapat dating & tgk wayang dgn hubby..sesekali pasti jadi kenangan indah.. sy plk hubby tak suka tgk wayang..:(

Ema Blog berkata...

bonus dah lama habis..hehehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

betul kata ema bonus lama dah abes.hehehe..bestnyer dpt tgk wayang nurul lama sangat tak g wayang mcm xconfident jer bawak sofia n merah.hahaha

Cheq Kaq berkata...

bonus2 ni memang cheqkaq tak merasa laa kak..huhuhu..selamat menonton kak!

JaSSNaNi berkata...

dah masuk lom gaji ngan bonus? harap2 dah masuk lah.. saya dah clear hari ni.. so nanti leh gi cucuk.. tapi saya dlm pantang.. duit2 tu semua selamat la.. sbb saya tak boleh jalan banyak.. hahahaha.. tunggu minggu depan.. nak balik kg time.. terus kuar duit lah.. :)

hainom OKje berkata...

Bestnya RH.... kalau okje mmg tak de can tak bawak anak...mesti diaorg nak mengekor! hehe....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah best tu kak tgk wayang dgn hubby hehe

ieda immi berkata...

enjoy ur night dear !
bila lagi kann ;)

Wak Gelas™ berkata...

sori ye mak, wak kok X sukak tengok film john statham jguakk.,,ahhKks

Kesuma Angsana berkata...

slmat berdating ye

wahida berkata...

bestnya esok cuti kan...

esok kami pun plan nak tgk wayang, nak tgk citer seram 'mama'

:)

izan mama mia berkata...

kami pulak...tak pernah jejak kaki ke panggung wayang..

Fauziah Mohamad berkata...

haaa nak pergi dating ye???
meh nak skodeng kihkihkih

Just berkata...

enjoy ur movie beb!

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah dating tgk midnight....selamat menonton...:)

QA's ~ mamapapa berkata...

bestnya...tgk wyg ngan buah hati gitu :))

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

best tu sekali sekala dapat luangkan masa berdua...^^

Tunung D. berkata...

Bestnye husband minat tgk movie kat cinema :P

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam kak..
wah..dating ber2an you...
jeles ni..lama dah cma xdating ngan hubby.. hihi..

amacam? best tak citer tu??
apa??gaji+bonus dah masuk??
yeah..eskem 1! hihihi..

Jemarisuri berkata...

perlu sekali sekala camtu...tak gitu ke?...hihi

mama aryan berkata...

wah bestnya dating berdua tgk wayang.

KY berkata...

best tak citer tu, KY tak pernah masuk panggung..cam mana suasana di dalam ye?

Mimi Azirah berkata...

best ke?

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dating. Dah lama tak tgk wayang berduet.

elly nadyra berkata...

Yeayyyyyyyy dating! Aku dpt bonus bln disember aritu!

ummiross berkata...

Best juga dapat dating dan tengok movie sekali-sekala kan..

Miss Volvo berkata...

parker? xtgk plak cite tu hihi. akak cpt la buat review k

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah ahad kak

MulutPayau berkata...

Bestnya dapat dating ngan husb.....

intanfirdaus247 berkata...

selamat berdating dan menonton wayang..citer parker tu tentang apa ya?:)

zulaikha megat berkata...

saya pun kalau cerita yang tak sesuai utk anak anak ,akan pergi berdua jugak ngan suami..nasib anak anak memhami..

yan's cottage berkata...

salah satu cara...mengeratkan kasih sayang suami isteri.....

wan nurul hezrina abd halim berkata...

setakat nie blum pernah tgk movie berdua ngan suami lagi..dr start kenal..hehehe

Deqla manjew berkata...

deqla pun suka tgk wayang ngan hubby.. kami mmg kaki wayang pun.. hihi

QasehnyaRania berkata...

dah lama tak tgk wayang.baru planning nak p tgk citer hantu kak limah..

selalunya suka tgk wayang citer yg best je.kalau tak beli cd atau d/load aje ;)

Catat Ulasan