Isnin, 21 Januari 2013

Bacaan pertama 2013



Dah lama aku x baca novel, last aku baca novel Adam & Hawa. Ini novel aku yang kedua sejak aku dah beranak 3 nie. Dulu masa bujang-bujang suka jerk aku membaca. Tapi sekarang dah berkeluarga nie membuatkan aku lupakan seketika hobi aku tu dek kekangan masa. Novel nie pun aku x beli, adik angkat aku bagi pinjam. Aku rasa novel nie dah lama diterbitkan kalau x silap aku tahun 2010. Aku harap dapat habiskan esok, biasalah kalau dah mula membaca nie selagi x habis selagi tulah nak mengadap jerk kan..hehehe...



p/s : hari nie mood ke laut...dengan mengantuk x cukup tdonya...uhuhu....cepatlah masa berlalu..

34 ulasan:

bunga_rose berkata...

sama la.. dah lama tak baca novel, last sebelum kawin kot.. dah lebih 4 tahun dah pun hihihih

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, bestnya! sheila selalu beli sebulan sekali. hehe sementara boleh lagi membaca, sheila baca :)

yan's cottage berkata...

yan pun tak rajin baca novel nie...masa anak2 dara dulu je...suka...

Just berkata...

lunch time tdo ek.. :)

are_lin@yu berkata...

lama tak layan novel..hehe

Cheq Kaq berkata...

dh kawin semua hobi dh hilang!yang tinggal skang hobi membebel..wakakaka

zaza nizam berkata...

rumah makcik banyak novel!! tpi zaza xpenah pinjam hihihi

inazamri berkata...

berkurun akak tak baca novel.time free lebih layan mata mengantuk je hehhe

Abil Fikri Ahmad berkata...

Baru teringat, Novel saya tak siap2 lagi.!

Rasp berkata...

bila beranak pinak ni...
memang susah nak dapat free time kan....
akak pun baru mula balik pegang books :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Akak pulak bila baca Novel ikut dan jer... kalau ada masa baca.. tu yg sampai 3 bulan baru habis... kekadang dah terlupa cerita chapter 1 hahahha :D

nadia berkata...

nadia yang takde anak ni pon xberapa nak sempat baca novel :p
hebat kak bellaaaa
hihihihi

Qaseh Suhaida berkata...

samalah kita dah lama xbaca novel masa study kat u dulu mmg rasa layannn novel...ada jugak lah koleksi ombak rindu dgn bicara hati tapi xtau pergi mana dah sayang sgt2 nak kena cari lain hu huu

hainom OKje berkata...

Okaylah tu dah novel yg ke 2...OKje lagi Hancus!!! 1 pun tak de ha..ha..

Ema Blog berkata...

ramai betul blogger yang moodnya ke laut hari ini..termasuklah saya...hehehe

Kesuma Angsana berkata...

selamat membaca

NM02 berkata...

aku dah beli nuget yg kau wat n3 tu noks

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

novel setia hujung nyawa dah baca belom? best tawww :)

JunAina berkata...

Dah lama jugak tak baca novel, membeli pun idak kalau ada pun pinjam kengkawan punya je.

Kakzakie berkata...

Kakak guna masa membaca novel masa melayan anak buat homework sekolah. tapi kadang kakak baca mata pejam tau jgn tak tahu:)

Mimi Azirah berkata...

bestnye

Dee berkata...

samalah sis..dee ada 10 buku lagi yg tak dibaca2..dulu bujang...mmg hantu membaca..

Cikgu Ma berkata...

saya yg x beranak ni pon bz x dan layan novel..adeh..

Hatimi Tahirruddin berkata...

sy bab2 novel ni mmg tak minat...sebab utamanya ialah sy jenis yg malas nak membaca....haha boleh terima tak alasan tu..?

Riedaffya ibrahim berkata...

da lama x bace novel..

MulutPayau berkata...

akak pun tak sempat nak layan novel skrang ni...

zulaikha megat berkata...

kak zu sejak layan blog ni..hobi membaca novel ketepi skit..last beli novel uda dan dara tahun lepas..best novel tu..penulis yg sama adam n hawa

Tunung D. berkata...

Agaknya saya ja yg ulat buku dari zaman kanak2 sampai zaman dah beranak-pinak..haha!

Fieda Rafli berkata...

novel ada beli tp tak terlayan..

QA's ~ mamapapa berkata...

uhuhuhu!!!sejak2 dh jadi mak orang ni..mmg langsung tak sempat nk layan hobi mbaca :(

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xsempat nk layan novel skang ni hihi

Deqla manjew berkata...

Dulu mmg rjn lyn novel..tp skng xde.ms la..ngee

intanfirdaus247 berkata...

skrg dah x sempat nak baca novel..hehehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

heheh nurul dr dulu tak suka baca novel tapi bila org rajin baca nurul minta dia cerita ringkas2 kat nurul..hehe terukkan?

Catat Ulasan