Bacaan pertama 2013



Dah lama aku x baca novel, last aku baca novel Adam & Hawa. Ini novel aku yang kedua sejak aku dah beranak 3 nie. Dulu masa bujang-bujang suka jerk aku membaca. Tapi sekarang dah berkeluarga nie membuatkan aku lupakan seketika hobi aku tu dek kekangan masa. Novel nie pun aku x beli, adik angkat aku bagi pinjam. Aku rasa novel nie dah lama diterbitkan kalau x silap aku tahun 2010. Aku harap dapat habiskan esok, biasalah kalau dah mula membaca nie selagi x habis selagi tulah nak mengadap jerk kan..hehehe...



p/s : hari nie mood ke laut...dengan mengantuk x cukup tdonya...uhuhu....cepatlah masa berlalu..

Ulasan

  1. sama la.. dah lama tak baca novel, last sebelum kawin kot.. dah lebih 4 tahun dah pun hihihih

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, bestnya! sheila selalu beli sebulan sekali. hehe sementara boleh lagi membaca, sheila baca :)

    BalasPadam
  3. yan pun tak rajin baca novel nie...masa anak2 dara dulu je...suka...

    BalasPadam
  4. dh kawin semua hobi dh hilang!yang tinggal skang hobi membebel..wakakaka

    BalasPadam
  5. rumah makcik banyak novel!! tpi zaza xpenah pinjam hihihi

    BalasPadam
  6. berkurun akak tak baca novel.time free lebih layan mata mengantuk je hehhe

    BalasPadam
  7. Baru teringat, Novel saya tak siap2 lagi.!

    BalasPadam
  8. bila beranak pinak ni...
    memang susah nak dapat free time kan....
    akak pun baru mula balik pegang books :)

    BalasPadam
  9. Akak pulak bila baca Novel ikut dan jer... kalau ada masa baca.. tu yg sampai 3 bulan baru habis... kekadang dah terlupa cerita chapter 1 hahahha :D

    BalasPadam
  10. nadia yang takde anak ni pon xberapa nak sempat baca novel :p
    hebat kak bellaaaa
    hihihihi

    BalasPadam
  11. samalah kita dah lama xbaca novel masa study kat u dulu mmg rasa layannn novel...ada jugak lah koleksi ombak rindu dgn bicara hati tapi xtau pergi mana dah sayang sgt2 nak kena cari lain hu huu

    BalasPadam
  12. Okaylah tu dah novel yg ke 2...OKje lagi Hancus!!! 1 pun tak de ha..ha..

    BalasPadam
  13. ramai betul blogger yang moodnya ke laut hari ini..termasuklah saya...hehehe

    BalasPadam
  14. aku dah beli nuget yg kau wat n3 tu noks

    BalasPadam
  15. novel setia hujung nyawa dah baca belom? best tawww :)

    BalasPadam
  16. Dah lama jugak tak baca novel, membeli pun idak kalau ada pun pinjam kengkawan punya je.

    BalasPadam
  17. Kakak guna masa membaca novel masa melayan anak buat homework sekolah. tapi kadang kakak baca mata pejam tau jgn tak tahu:)

    BalasPadam
  18. samalah sis..dee ada 10 buku lagi yg tak dibaca2..dulu bujang...mmg hantu membaca..

    BalasPadam
  19. saya yg x beranak ni pon bz x dan layan novel..adeh..

    BalasPadam
  20. sy bab2 novel ni mmg tak minat...sebab utamanya ialah sy jenis yg malas nak membaca....haha boleh terima tak alasan tu..?

    BalasPadam
  21. akak pun tak sempat nak layan novel skrang ni...

    BalasPadam
  22. kak zu sejak layan blog ni..hobi membaca novel ketepi skit..last beli novel uda dan dara tahun lepas..best novel tu..penulis yg sama adam n hawa

    BalasPadam
  23. Agaknya saya ja yg ulat buku dari zaman kanak2 sampai zaman dah beranak-pinak..haha!

    BalasPadam
  24. novel ada beli tp tak terlayan..

    BalasPadam
  25. uhuhuhu!!!sejak2 dh jadi mak orang ni..mmg langsung tak sempat nk layan hobi mbaca :(

    BalasPadam
  26. Dulu mmg rjn lyn novel..tp skng xde.ms la..ngee

    BalasPadam
  27. skrg dah x sempat nak baca novel..hehehe

    BalasPadam
  28. heheh nurul dr dulu tak suka baca novel tapi bila org rajin baca nurul minta dia cerita ringkas2 kat nurul..hehe terukkan?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..