Khamis, 7 Mac 2013

StreetDeal

Model menggayakan DVD Player.. :P


Ini kali kedua aku beli barang dekat StreetDeal, kali pertama aku beli photo magnet dan kali kedua aku beli DVD Player. Kelmarin baru aku dapat barang nie, harganya hanya RM69.00. Xdelah besar sangat saiznya kecik sikit dari dekoder Astro. Aku beli sebab nak gantikan DVD Player yang dah rosak dalam bilik. Bila ada DVD Player dalam bilik xdelah dia nak mengacau tengok dekat ruang tamu. Aku memang khaskan dalam bilik untuk anak-anak tengok segala cerita yang dorang suka. Kalau xde tv dalam bilik memang aku boleh bergaduh dibuatnya dengan anak-anak...hahaha macam budak-budak plak aku nie erk. Yalah kalau tidak anak aku si Aqeef tu 24 jam dengan cerita dia sampai aku nak tengok berita pun x boleh. Jadi bila ada tv dalam bilik xdelah dia nak mengacau orang yang dekat luar nak tengok tv. Korang ada x beli barang secara on9 nie? 

36 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. sheila jarang beli barang. lagi2 via online ni. takut betul takdapat barang. hehehe. comelnya anak bujang kak lynn ni.

zulaikha megat berkata...

kak zu belum pernah beli barang on9 lagi..takder keberanian diri...

lgi senang dah ada tv sendiri..xyah berebut ngan anak ana yak

eyeyou berkata...

byk jugak beli on9..cth ubat kurus yg mcm2 tgh meletup kat pasaran.. kurusnya x jugakkk!!

::EIDA:: berkata...

ida memang kaki on9.. hikhikhik

anna alaui berkata...

selalu gak beli brg kt online tp more to pakaian..:)

Deqla manjew berkata...

deqla kalo brg2 on9 ni jarang kot..takot x puas hati...amboii model yg menayang tu kemain comel..hihi

Norizan J berkata...

sekarang sume online jek senang... hihi...

Dee berkata...

ada juga beli brg online..biasanya tudung dgn baju je..dvd dee pun dlm bilik..senang dorang tak kaco kita nak tgk program kita kan..hehehe..

aTieYusof Family berkata...

sy sllu juga beli on9...tapi sllu beli tudung dan baju2 anak.. pernah juga beli beg...
semua di hujung jari..senang:)

Just berkata...

tp yg bikin panas kalau tgk dvd ni, non stop la pula! kejap CD ni. jap lagi CD tu.. hmmm...

intanfirdaus247 berkata...

salam ..saya selalu juga beli on9..selalu beli kosmetik dan suplimen

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

DVD player akak dah lama rosak RH... nak juga terjah Street Deal ni :D

Kakzakie berkata...

Kakak ni jenis kolot lagi itu yg nak beli on9 masih takut-takut lagi..

Karukord jagau berkata...

Sy selalu beli je dkt carefour.....sbb dkt dgn rumah heheheee

Wak Gelas™ berkata...

dh lama wak x beli dvd player, men muvi dlm pc jakk.,ahhKs

Tihara berkata...

okay jugak..bebudak kalo dapat kartun habis takleh tgk chanel lain :)

NoEn berkata...

murah juga ya harga tu

nor laila berkata...

singgah petang..as salam...

Katak Comel berkata...

besela 2 budak2..
katun x abes2..
hihi

Nens Collection berkata...

barang2 elektrik x pernah ag beli on9..bukan x suka..tp x th nk beli camne dgn harga yg murah dan berbaloi..sakat baju bajan tu selalu la..hehe

Cheq Kaq berkata...

kalo barang elektrik belom lagi kak..mende lain byk laa beli on9

Hatimi Tahirruddin berkata...

haha mmg lawak tu bila mak gaduh dgn anak nak tgk TV...:P

seribupilihan berkata...

dvd player kat rumah ada..tp tak tengok citer pon..memang jenis tak suka tengok tv..dulu masa sekolah selalu main ps1 ngan ps 2..huhu

TiranaAduka berkata...

salam
Wah baru tu..leh tgok atomen taro.

adyna berkata...

setakat nie beli makanan kesihatan n makanan je online nie :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Hehe...macam lily dengan Qis selalu berebut TV..selalu yg menangnya Qis la.. :-)

izan mama mia berkata...

mmg kita ni,..asyik berebut tv ngan anak xsudah2 kan..he

mama aryan berkata...

betul tu..kdg2 mmg berebut je dgn anak2 bila nak tgk tv

Mimie Najib berkata...

waaa..gitu..siap main rebut2 ye kak..hehe..tapi kan kak, klau ada ank2 baya ank akk tu, mmng berebut nak tgk tv..hehehe.. lagi2 dorang syok je melayan..tak kalih dah pandangan tu..hihii

nurbijen berkata...

beli online mmg hobi saya... ada2 jer barang sampai kat rumah sampai cik posmen pun dah kenal kami... hehhehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wahhh mcm menarik nurul tak pernah lagi kak beli kat street deal.

Nora Karim berkata...

pernah beli 2 kali secara online... t-shirt n cross stitch... hehehe benda2 besar macam DVD ni tak pernah lagi...

QasehnyaRania berkata...

jarang beli online.kalau beli pon coklat :)

elly nadyra berkata...

Aku kaki online gak haha

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
wuhuuu..dvd player baruuuu :)
cma ade jgk beli online..tp lebih kpd kosmetik..klu brg elektronik ni x pernah lg..huhuhu

hainom OKje berkata...

tak pernah cuba beli on9... belum ada benda yg nak dicuba!

Catat Ulasan