StreetDeal

Model menggayakan DVD Player.. :P


Ini kali kedua aku beli barang dekat StreetDeal, kali pertama aku beli photo magnet dan kali kedua aku beli DVD Player. Kelmarin baru aku dapat barang nie, harganya hanya RM69.00. Xdelah besar sangat saiznya kecik sikit dari dekoder Astro. Aku beli sebab nak gantikan DVD Player yang dah rosak dalam bilik. Bila ada DVD Player dalam bilik xdelah dia nak mengacau tengok dekat ruang tamu. Aku memang khaskan dalam bilik untuk anak-anak tengok segala cerita yang dorang suka. Kalau xde tv dalam bilik memang aku boleh bergaduh dibuatnya dengan anak-anak...hahaha macam budak-budak plak aku nie erk. Yalah kalau tidak anak aku si Aqeef tu 24 jam dengan cerita dia sampai aku nak tengok berita pun x boleh. Jadi bila ada tv dalam bilik xdelah dia nak mengacau orang yang dekat luar nak tengok tv. Korang ada x beli barang secara on9 nie? 

Ulasan

  1. Assalamualaikum kak lynn. sheila jarang beli barang. lagi2 via online ni. takut betul takdapat barang. hehehe. comelnya anak bujang kak lynn ni.

    BalasPadam
  2. kak zu belum pernah beli barang on9 lagi..takder keberanian diri...

    lgi senang dah ada tv sendiri..xyah berebut ngan anak ana yak

    BalasPadam
  3. byk jugak beli on9..cth ubat kurus yg mcm2 tgh meletup kat pasaran.. kurusnya x jugakkk!!

    BalasPadam
  4. ida memang kaki on9.. hikhikhik

    BalasPadam
  5. selalu gak beli brg kt online tp more to pakaian..:)

    BalasPadam
  6. deqla kalo brg2 on9 ni jarang kot..takot x puas hati...amboii model yg menayang tu kemain comel..hihi

    BalasPadam
  7. sekarang sume online jek senang... hihi...

    BalasPadam
  8. ada juga beli brg online..biasanya tudung dgn baju je..dvd dee pun dlm bilik..senang dorang tak kaco kita nak tgk program kita kan..hehehe..

    BalasPadam
  9. sy sllu juga beli on9...tapi sllu beli tudung dan baju2 anak.. pernah juga beli beg...
    semua di hujung jari..senang:)

    BalasPadam
  10. tp yg bikin panas kalau tgk dvd ni, non stop la pula! kejap CD ni. jap lagi CD tu.. hmmm...

    BalasPadam
  11. salam ..saya selalu juga beli on9..selalu beli kosmetik dan suplimen

    BalasPadam
  12. DVD player akak dah lama rosak RH... nak juga terjah Street Deal ni :D

    BalasPadam
  13. Kakak ni jenis kolot lagi itu yg nak beli on9 masih takut-takut lagi..

    BalasPadam
  14. Sy selalu beli je dkt carefour.....sbb dkt dgn rumah heheheee

    BalasPadam
  15. dh lama wak x beli dvd player, men muvi dlm pc jakk.,ahhKs

    BalasPadam
  16. okay jugak..bebudak kalo dapat kartun habis takleh tgk chanel lain :)

    BalasPadam
  17. murah juga ya harga tu

    BalasPadam
  18. singgah petang..as salam...

    BalasPadam
  19. besela 2 budak2..
    katun x abes2..
    hihi

    BalasPadam
  20. barang2 elektrik x pernah ag beli on9..bukan x suka..tp x th nk beli camne dgn harga yg murah dan berbaloi..sakat baju bajan tu selalu la..hehe

    BalasPadam
  21. kalo barang elektrik belom lagi kak..mende lain byk laa beli on9

    BalasPadam
  22. haha mmg lawak tu bila mak gaduh dgn anak nak tgk TV...:P

    BalasPadam
  23. dvd player kat rumah ada..tp tak tengok citer pon..memang jenis tak suka tengok tv..dulu masa sekolah selalu main ps1 ngan ps 2..huhu

    BalasPadam
  24. salam
    Wah baru tu..leh tgok atomen taro.

    BalasPadam
  25. setakat nie beli makanan kesihatan n makanan je online nie :)

    BalasPadam
  26. Hehe...macam lily dengan Qis selalu berebut TV..selalu yg menangnya Qis la.. :-)

    BalasPadam
  27. mmg kita ni,..asyik berebut tv ngan anak xsudah2 kan..he

    BalasPadam
  28. betul tu..kdg2 mmg berebut je dgn anak2 bila nak tgk tv

    BalasPadam
  29. waaa..gitu..siap main rebut2 ye kak..hehe..tapi kan kak, klau ada ank2 baya ank akk tu, mmng berebut nak tgk tv..hehehe.. lagi2 dorang syok je melayan..tak kalih dah pandangan tu..hihii

    BalasPadam
  30. beli online mmg hobi saya... ada2 jer barang sampai kat rumah sampai cik posmen pun dah kenal kami... hehhehe

    BalasPadam
  31. wahhh mcm menarik nurul tak pernah lagi kak beli kat street deal.

    BalasPadam
  32. pernah beli 2 kali secara online... t-shirt n cross stitch... hehehe benda2 besar macam DVD ni tak pernah lagi...

    BalasPadam
  33. jarang beli online.kalau beli pon coklat :)

    BalasPadam
  34. salam kak..
    wuhuuu..dvd player baruuuu :)
    cma ade jgk beli online..tp lebih kpd kosmetik..klu brg elektronik ni x pernah lg..huhuhu

    BalasPadam
  35. tak pernah cuba beli on9... belum ada benda yg nak dicuba!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..