Isnin, 25 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Aku telah di tag oleh Ibu Amirul untuk menyertai GA nie, nasib baik senang jerk syarat2nya. So dengan sepantas kilat jugaklah aku telah menjoinkan diri aku untuk GA nie :)

No. 1: Follow blog Bicara Mak Dara
No. 2: Buatkan entry dengan tajuk "Malaysia Next Top Lucky Blogger by Mak Dara".
No. 3: Masukkan banner dekat atas and linkkan ke entry Mak Dara.
No. 4: Copy paste senarai Penaja-Penaja di bawah:


No. 5: Tag 3 orang rakan and diorang mesti tau pasal GA by Mak Dara ni.
No. 6: Lepas dah settle, tinggalkan link dekat entry entry Mak Dara.
No. 7: GA by Mak Dara ni terbuka kepada semua and tarikh tutup adalah 31/3/2013.

 So, 3 orang blogger yang bertuah, yang aku tag adalah Atie Mama Vogue and QA's

Jom sama-sama meriahkan GA nie, untung sabut timbul, untung batu tenggelam... hehehe....

42 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

good luck!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kka lynn. good luck ye :)

Iha Zaliza berkata...

Selamat bersegmen kak.. iha pun kena tag jugak tapi saje nak tunggu last minit baru join.. :D

RedRose berkata...

good luck with your GiveAway. ^__^

Kesuma Angsana berkata...

moga berjaya yer

Mama Vogue berkata...

Amboii... Tag mamavogue tu..
Baik2 saya akan cuba menjoinkan diri :)

Jue berkata...

good luck yer...

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga dimurahkan rezeki...best2 hadiahnya tu

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

yana aina berkata...

belum smpt join ... gudluck k ^^

my all berkata...

gud luck kakak!!

Mohd Selim Zainal berkata...

good luck k...moga sama2 kita berjaya k...

mselim3

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Nora Karim berkata...

good luck... :D

Wak Gelas™ berkata...

salam senin mak yee.., ehhHe

Mas Zull berkata...

Assalamualaikum bella...selamat bersegmen...

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat bersegmen... :)

Lisa Sheila berkata...

gud luck ..kalau sempat inshaallah bleh lisa join skali nnti :)

Miss Volvo berkata...

wah malam ni blogwalking jumpa ramai blogger yang join GA ni :D


Good luck ye :D

izan mama mia berkata...

mg bertuah nnt

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

semoga sukses ya...

Deqla Manjew berkata...

doakan moga berjaya... ;)

AyueJean AJ berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

aTieYusof Family berkata...

hihi...sorry ye.. Mia tag sy dulu..tu yg join awal.
takpe kot.. good luck ya..:)

mama aryan berkata...

semoga berjaya..

Mrs Velentine berkata...

good luck kak MV dr Ga sama

intanfirdaus247 berkata...

good luck dear...moga berjaya ye..ameen

Sutera Syifa berkata...

Semoga berjaya..ramai penaja tu..hadiah mesti best2..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
semoga berjaya ye.. :)

elly nadyra berkata...

Good luck!

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

mimbar kata berkata...

semoga sukses

ANNA MARIANA berkata...

good luck :)

Seneorita Baharin berkata...

salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
btw, follow u...

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

QasehnyaRania berkata...

semoga ada rezeki nanti :)

QA's ~ mamapapa berkata...

ya,Allah..ampuuunnnnn...bru prsan hri dh due..sorry sesangat..jgn mrh,tau..and jgn serik tag sy next time :)

Ira berkata...

good luck ye..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck kak

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

hainom OKje berkata...

Selamat bersegmen ye RH

Diari Si Froggie berkata...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #259 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno berkata...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #263 ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

Catat Ulasan