MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Aku telah di tag oleh Ibu Amirul untuk menyertai GA nie, nasib baik senang jerk syarat2nya. So dengan sepantas kilat jugaklah aku telah menjoinkan diri aku untuk GA nie :)

No. 1: Follow blog Bicara Mak Dara
No. 2: Buatkan entry dengan tajuk "Malaysia Next Top Lucky Blogger by Mak Dara".
No. 3: Masukkan banner dekat atas and linkkan ke entry Mak Dara.
No. 4: Copy paste senarai Penaja-Penaja di bawah:


No. 5: Tag 3 orang rakan and diorang mesti tau pasal GA by Mak Dara ni.
No. 6: Lepas dah settle, tinggalkan link dekat entry entry Mak Dara.
No. 7: GA by Mak Dara ni terbuka kepada semua and tarikh tutup adalah 31/3/2013.

 So, 3 orang blogger yang bertuah, yang aku tag adalah Atie Mama Vogue and QA's

Jom sama-sama meriahkan GA nie, untung sabut timbul, untung batu tenggelam... hehehe....

Ulasan

  1. Assalamualaikum kka lynn. good luck ye :)

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen kak.. iha pun kena tag jugak tapi saje nak tunggu last minit baru join.. :D

    BalasPadam
  3. good luck with your GiveAway. ^__^

    BalasPadam
  4. Amboii... Tag mamavogue tu..
    Baik2 saya akan cuba menjoinkan diri :)

    BalasPadam
  5. semoga dimurahkan rezeki...best2 hadiahnya tu

    BalasPadam
  6. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    BalasPadam
  7. belum smpt join ... gudluck k ^^

    BalasPadam
  8. good luck k...moga sama2 kita berjaya k...

    mselim3

    BalasPadam
  9. salam senin mak yee.., ehhHe

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum bella...selamat bersegmen...

    BalasPadam
  11. gud luck ..kalau sempat inshaallah bleh lisa join skali nnti :)

    BalasPadam
  12. wah malam ni blogwalking jumpa ramai blogger yang join GA ni :D


    Good luck ye :D

    BalasPadam
  13. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  14. hihi...sorry ye.. Mia tag sy dulu..tu yg join awal.
    takpe kot.. good luck ya..:)

    BalasPadam
  15. good luck dear...moga berjaya ye..ameen

    BalasPadam
  16. Semoga berjaya..ramai penaja tu..hadiah mesti best2..

    BalasPadam
  17. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  18. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  19. ya,Allah..ampuuunnnnn...bru prsan hri dh due..sorry sesangat..jgn mrh,tau..and jgn serik tag sy next time :)

    BalasPadam
  20. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  21. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #259 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam
  22. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #263 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..