Isnin, 25 Mac 2013

Kemaruk citer Filipina

Google
Google
Google



































Sekarang nie aku kemaruk dengan citer-citer Filipina. Dekat channel Astro Bella 133 memang banyak citer-citer dorang. Hubby aku selalu cakap lagi Sulu serang kita lagi suka plak aku kat citer Filipina nie yerk..hihihi.. Ala yang serang orang Sulu xde kena mengena pun dengan citer-citer dorang kan? Hahaha....ayat memang nak kena penampar jerk. Suatu masa dulu citer Pangako Sayo dengan Sana'y Wala Nang Wakas aku dah tengok tapi oleh sebab citer tu dah lama jadi jalan cerita dia pun aku x berapa nak ingat maka aku pun tengoklah semula citer nie. Nasib baik Sabtu & Ahad ada ulangan jadi aku bolehlah tengok. Aku suka dengan Jericho Rosales tu, suka tengok muka cute dia tu :D

Ada lagi 1 citer baru, Beauty Queen setiap Sabtu & Ahad jam 10 malam. Aku dengan MIL memang x pernah mis tengok citer tu. Nasib baik ada geng boleh tengok, at least kalau aku tertinggal MIL akan update kat aku apa yang jadi macam tulah sebaliknya..hahaha... Hubby aku secara x sengaja pun dah terjebak gak ngan aku ikut citer nie. Korang suka x citer Filipina? 



25 ulasan:

are_lin@yu berkata...

wahh cita2 ni mmg best!

Mama Vogue berkata...

Salamat pok..!!
Hahaha.. pasni bole speaking tagalog la :)

Kesuma Angsana berkata...

KA pun layak juge hehehe

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynn. sheila suka movie philipine hari sabtu atau ahad kat channel 131. mmg movie kelakar gila, hehehe sheila pun suka citer diorang drpd mexico. huhu

aTieYusof Family berkata...

sy kekadang je tgk.. sbb dah pernah tgk masa muda2 dulu..hehe..wah! best juga geng dgn MIL tgk citer filiphina ni.. :)

wantie berkata...

kekadang rasa jeles je bila ada org yg ada masa nak ngadap citer bersiri.

tapi..kalau akak le masa terluang pun memang tak nonton jugak. ntah mungkin dah lama tak bergedik dengan drama bersiri kot.

Mas Zull berkata...

Assalamualaikum bella....betul tu kalau dah terjebak mmg susah nak tinggalkan...:)

AyueJean AJ berkata...

AJ tak minat pulak... =D

Just berkata...

last citer tagalog aku tgk Mara Clara time MC lama hari tu.. :)

Ibu Amirul berkata...

Tag utk segmen
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Best juga citer² philippine ni..dulu selalu layan..sekarang dah beralih ke citer korea.. :)

NM03 berkata...

kalu layan mmg menjadi

nea lopah berkata...

Kalau sekali tertengok..mau ketagih..ohh tidakkk..!

shazrina berkata...

die ulang balik cite yg kite tengok 10 tahun lepas ..tak mo tengok, nnt jadi addict :) ...tamo tamo ..lagi2 tengok jericho tu kan? huhu

adzairdawati makdara berkata...

pangako sa yo tu mmg terbaekkkk

::EIDA:: berkata...

Dulu time sekolah sukaaaaaaaa, tpi skrg tak suka.. ida suka tgok citer mexico pulak. kuikuiii

Nora Karim berkata...

lama dah tak tengok cerita filipina...

Ibu Lala berkata...

Saya tak berminat. Citer melayu pun tak tengok

Hatimi Tahirruddin berkata...

sy pon tak layan telenovela ni...pasal pjg dan meleret

Deqla Manjew berkata...

pangako sayo dgn sanay wala nang walakas tu deq;a x penah miss tgk dulu...mmg feveret!!

intanfirdaus247 berkata...

saya x minat citer filipina..tapi chanel yg masakan mcm AFC segala macam mak nenek memang ternganga tgk.//kekeke

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
hihih..last cma kemaruk dgn citer telenovela ni time sekolah dulu je.. sekarang mcm dah kurang minat.. huhuh..
astro plak mmg nan hado. :p

QasehnyaRania berkata...

dah lama tak layan citer philipin

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xtgk la kak citer philipines ni

hainom OKje berkata...

Kurang suka melayan cerita Filipina...

Catat Ulasan