Khamis, 18 Oktober 2012

Tren oo tren

Google
As salam semua..pagi nie macam biasa keluar umah dengan harapan nak sampai opis awl tapi lambat jugak akhirnya disebabkan masalah Putra LRT. Uhuhu..xpaham betul dengan Putra LRT nie setiap kali ujan mesti ada masalah teknikal. Xtau sistem yang mcmana diorang guna. Kalau setahun sekali dua xpelah..nie sebulan mesti sampai 2-3 kali. Xpernah ke diorang cuba nak tingkatkan perkhidmatan diorang jadi lebih baik. Tambang makin naik tapi perkhidmatan di takuk tu jugak..uhuhu...


p/s : bila la nak amik lesen memandu nie :P


5 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

bolah kira ngan jari KA juga khidmat LRT ni tau not more than 5 kali spjg hidup rasanyer hehehe

Norasiah Nasir berkata...

sabo je lah..mesti setiap bulan punch 2-3 kali merah kan..cepat2 amik lesen..beli skooterr..cepat sampai..cuma..time ujan tu...ada kesulitan...hehehee

Norasiah Nasir berkata...

sabo je lah..mesti setiap bulan punch 2-3 kali merah kan..cepat2 amik lesen..beli skooterr..cepat sampai..cuma..time ujan tu...ada kesulitan...hehehee

Ratu Hatiku berkata...

Jgn kata sebln..tiap2 mggu ada jerk yg merah...tapi bkn sbb tren la..tp sendiri yg lmbt..kih3...

Ayu berkata...

boleh aje nak order.. tapi kena ambik kat rumah, sbb Ayu xbuat delivery service. kalau confirm, inbox kat page Ayu, https://www.facebook.com/TempahanKekKuihKgSgKayuAra atau call jer.

Catat Ulasan