Khamis, 4 Oktober 2012

Tengok Wayang

Hari ni aku dating ngan hubby.. tengok wayang citer TAKEN.. So pas keje ni terus ke Festival City. Nasib baik tiket dah beli so x perlulah nak rushing. Plan nak ke Mid Valley tapi memandangkan rumah dekat dengan Festival City so decide ke sana jelah. 

Ksian jugak dekat anak-anak kena tinggal...uhuhu..tapi xpelah sesekali papa & mama diorang nak berdua2an apa salahnya kan :P... Weekend ni mama bawak tengok citer Hotel Transylvania eh.. ;)



9 ulasan:

Nurul Akmal berkata...

Wahhh.. Dating dating gitu.. hehehe

Salam kenal.. www.siezuka.com.. :)

Just berkata...

layannnnn... zassss!! :)

Ratu Hatiku berkata...

hehe..sesekali ;)

Tq...salam kenal jugak ^ ^

Ema Blog berkata...

terima kasih dtg ke blog mamaema

Citarasa Rinduan berkata...

lama tak layan wayang.. rindu gak.. tak apa,.. kak Ayu tunggu free bila2 nanti

PS: dialu-alukan ke CR, kalau kesana habaq awal2 ya, dapatlah kenal2 gitu

Ratu Hatiku berkata...

Ok kak ayu..insya Allah bila blk kg nnt mst singgah CR :)

Zura Tamin berkata...

mesti terbaik kan tengok wayang ...so sweet.. :)

Fazrol berkata...

cerita ini tersirat macam kutuk org islam..

Kakzakie berkata...

Sesekali pergi berdua ye..
Ini kalau nabila dgn aqeel tahu mesti dia merajuk:)

Catat Ulasan