Tengok Wayang

Hari ni aku dating ngan hubby.. tengok wayang citer TAKEN.. So pas keje ni terus ke Festival City. Nasib baik tiket dah beli so x perlulah nak rushing. Plan nak ke Mid Valley tapi memandangkan rumah dekat dengan Festival City so decide ke sana jelah. 

Ksian jugak dekat anak-anak kena tinggal...uhuhu..tapi xpelah sesekali papa & mama diorang nak berdua2an apa salahnya kan :P... Weekend ni mama bawak tengok citer Hotel Transylvania eh.. ;)



Ulasan

  1. Wahhh.. Dating dating gitu.. hehehe

    Salam kenal.. www.siezuka.com.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sesekali ;)

      Tq...salam kenal jugak ^ ^

      Padam
  2. terima kasih dtg ke blog mamaema

    BalasPadam
  3. lama tak layan wayang.. rindu gak.. tak apa,.. kak Ayu tunggu free bila2 nanti

    PS: dialu-alukan ke CR, kalau kesana habaq awal2 ya, dapatlah kenal2 gitu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok kak ayu..insya Allah bila blk kg nnt mst singgah CR :)

      Padam
  4. mesti terbaik kan tengok wayang ...so sweet.. :)

    BalasPadam
  5. cerita ini tersirat macam kutuk org islam..

    BalasPadam
  6. Sesekali pergi berdua ye..
    Ini kalau nabila dgn aqeel tahu mesti dia merajuk:)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..