Isnin, 8 Oktober 2012

Birthday Aqeef

Semalam buat makan-makan yang simple tok anak aku Aqeef. Sebenarnya x plan pun nak panggil orang luar just nak celebrate ngan family jerk. Tapi semalam aku tengok anak-anak jiran aku bermain dekat luar so aku panggil la budak-budak tu join skali. Seronok la anak-anak aku bila ramai geng kat umah. 

Aku masak yang simple jerk, meehun goreng, nugget & fries, kuih dan buah-buahan tok desert.

Tq buat SIL sebab tolong potong buah dan buat air.. ngeh3... air sedap sampai x cukup budak2 tu minum :P

Aksi besday boy..nak buat peace tp x pandai... :P
MIL & SIL

Anak Jiran


8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Happay birthday Aqeef... seronok ye celebrate dgn family dan kawan-kawan..:)

Just berkata...

Wahh mcm meriah! mesti la anak2 suke sbb ada kengkawan celebrate same.. hehehe..

Ratu Hatiku berkata...

hehe.. Tq kakak.. Nanti saya smpaikan dekat Aqeef :P

Noor berkata...

nak kek jugak..!!hppy b'day..dtg mmbalas kunjungan dan follow!!

Ratu Hatiku berkata...

hehe...tq Noor :)

Ema Blog berkata...

selamat hari lahir untuk aqeef..muga jadi anak yang soleh, cerdik pandai..

Ratu Hatiku berkata...

Amin.. tq Ema

wantie berkata...

Happy B'day Aqeef. Semoga panjang umur, murah rezeki & jadi anak yg soleh yer..

Catat Ulasan