Birthday Aqeef

Semalam buat makan-makan yang simple tok anak aku Aqeef. Sebenarnya x plan pun nak panggil orang luar just nak celebrate ngan family jerk. Tapi semalam aku tengok anak-anak jiran aku bermain dekat luar so aku panggil la budak-budak tu join skali. Seronok la anak-anak aku bila ramai geng kat umah. 

Aku masak yang simple jerk, meehun goreng, nugget & fries, kuih dan buah-buahan tok desert.

Tq buat SIL sebab tolong potong buah dan buat air.. ngeh3... air sedap sampai x cukup budak2 tu minum :P

Aksi besday boy..nak buat peace tp x pandai... :P
MIL & SIL

Anak Jiran


Ulasan

  1. Happay birthday Aqeef... seronok ye celebrate dgn family dan kawan-kawan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. Tq kakak.. Nanti saya smpaikan dekat Aqeef :P

      Padam
  2. Wahh mcm meriah! mesti la anak2 suke sbb ada kengkawan celebrate same.. hehehe..

    BalasPadam
  3. nak kek jugak..!!hppy b'day..dtg mmbalas kunjungan dan follow!!

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir untuk aqeef..muga jadi anak yang soleh, cerdik pandai..

    BalasPadam
  5. Happy B'day Aqeef. Semoga panjang umur, murah rezeki & jadi anak yg soleh yer..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..