Kindergarten

Erm....aku ni serba salah di buatnya..xtau nak hantar anak bongsu aku tu masuk kindergarten ke tidak. Yalah walaupun tahun depan umur dia masuk 4 tahun tapi aku x yakin yang anak aku tu boleh berdikari sendiri. Kalau ikut sejarah kakak dan abang, aku hantar diorang masa umur 5 tahun. 

Aku x yakin plak nak hantar anak aku tahun depan tapi keinginan nak hantar dia ke sekolah tu memang ada, cuma aku takut kalau-kalau dia x dapat sesuaikan diri. Maklumlah anak aku tu terlebih manja sikit pantang orang tegur dia melalak..(uhuhu..ikut perangai aku la tu kememey..). Aku pikir-pikir balik x salah pun rasanya mencuba kan.. Malam ni aku nak bawak anak aku pergi kindergarten yang aku nak daftar dia. Tengok reaksi dia macamana dulu then baru decide.



p/s: fuhh..cepat betul masa berlalu...da besar dah anak-anak aku... :D

Ulasan

  1. Kalau ada kawan-kawan kakak rasa dia ok tu. Mula-mula mungkin ada rasa sedikit lain sebab baru tapi lama-lama ok...

    BalasPadam
  2. memang cepat kan... tp jue kawin pun belum ni..hihiikkk...

    tp maybe kalu dia tgk kwn2 bnyk...ok kot

    BalasPadam
  3. mmg terasa cepat sgt masa tu skrang kan!

    BalasPadam
  4. hai...salam perkenalan... terima kasih sebab datang dan komen di blog...

    BalasPadam
  5. kalau dia ada tunjuk minat untuk masuk sekolah awal why not kan ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..