Selasa, 2 Oktober 2012

Cuka kurma




Alhamdulillah sejak aku amalkan minum cuka ni badan rasa ringan. Senang nak bangun pagi dan segar bila bangun dari tidur,kalau x badan ni asyik letih jerk. Kawan aku jual kat aku sebab dia tau kolestrol aku tinggi. Kolestrol aku pun menurun sekarang. Biasanya kalau aku tido malam mesti kebas tangan aku..tapi alhamdulillah sejak aku amalkan minum cuka ni, xde rasa kebas lagi bila tido. So sape-sape yang belum cuba boleh lah mencubanya. X rugi sebab banyak khasiat dalam cuka kurma nie. 

Ehsan Google

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Apa juga yg berasaskan kurma memang bagus. Tapi kakak tak pernah jumpalah. Kalau dekat nak juga kakak beli.

Ratu Hatiku berkata...

yalah kakak jauh..kalau dekat boleh je tolong belikan. Tp kalau kakak jumpa dekat mana2 ada jual try la..alhamdulillah bagus... :)

Just berkata...

i pernah minum cuka hitam je time pantang.. bagus utk sembuhkan luka tut.. hihihi.. ade pulak cuka kurma ekk..

Kesuma Angsana berkata...

tq share & tq for yr support juga ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ini

Norasiah Nasir berkata...

NAK BELI KAT MANA..SEBAB MMG SETIAP HARI TIDUR MESTI KEBAS2

Ema Blog berkata...

bagus khasiatnya

Ratu Hatiku berkata...

Rasanya x kira produk dr mana pun as long dia cuka kurma sama jerk khasiatnya..cuba la cari kat sana..ada je kot..

Ratu Hatiku berkata...

tulah mmg byk khasiat..Ema ada cuba ke? :)

Catat Ulasan