Cuka kurma




Alhamdulillah sejak aku amalkan minum cuka ni badan rasa ringan. Senang nak bangun pagi dan segar bila bangun dari tidur,kalau x badan ni asyik letih jerk. Kawan aku jual kat aku sebab dia tau kolestrol aku tinggi. Kolestrol aku pun menurun sekarang. Biasanya kalau aku tido malam mesti kebas tangan aku..tapi alhamdulillah sejak aku amalkan minum cuka ni, xde rasa kebas lagi bila tido. So sape-sape yang belum cuba boleh lah mencubanya. X rugi sebab banyak khasiat dalam cuka kurma nie. 

Ehsan Google

Ulasan

  1. Apa juga yg berasaskan kurma memang bagus. Tapi kakak tak pernah jumpalah. Kalau dekat nak juga kakak beli.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yalah kakak jauh..kalau dekat boleh je tolong belikan. Tp kalau kakak jumpa dekat mana2 ada jual try la..alhamdulillah bagus... :)

      Padam
  2. i pernah minum cuka hitam je time pantang.. bagus utk sembuhkan luka tut.. hihihi.. ade pulak cuka kurma ekk..

    BalasPadam
  3. tq share & tq for yr support juga ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ini

    BalasPadam
  4. NAK BELI KAT MANA..SEBAB MMG SETIAP HARI TIDUR MESTI KEBAS2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya x kira produk dr mana pun as long dia cuka kurma sama jerk khasiatnya..cuba la cari kat sana..ada je kot..

      Padam
  5. Balasan
    1. tulah mmg byk khasiat..Ema ada cuba ke? :)

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..