Selasa, 16 Oktober 2012

Saya budak baru belajar...

                Google

 
Dulu aku xtau langsung pasal dunia blog nie, dan x pernah amik tau langsung hehe..aku mula tau bila officemate aku si *Just 2 Story* yang bercerita. Dari situ aku mula tertarik untuk buat blog aku sendiri bukan untuk apapun cuma nak mengisi masa lapang di samping menambah kenalan di alam maya. 

Dah lebih 2 bulan aku berblogging dan alhamdulillah sekarang aku ada member yang sudi follow aku walaupun xpernah bersua muka...terima kasih banyak-banyak.

Dan terima kasih yang x terhingga pada kawan aku, Just sebab sudi beri tunjuk pada aku. Kalau x disebabkan dia memang aku xtau apa-apa..hehehe...



p/s: Just nanti i belanja u makan nasi ayam kunyit eh.. :P

7 ulasan:

Just berkata...

heheh.. best kan blogging! small matter la wey! :)

Mimie Najib berkata...

kak berblog ni mmng seronok..sambil2 dapat knalan baru, dapat juga ilmu.. =)
so, teruskanlah usaha untuk berblog ye.. ;-)

Abil Fikri Ahmad berkata...

Salam..baru jea jadi follower blog ni..ehem ehem, follower pun leh dapat nasi ayam kunyit tu tak? hehehehe

Ratu Hatiku berkata...

Prof Abil....hehe..x sangka jadi follower kita la...terkezut... anyway thanks.
Ha boleh je kalau nk nasi ayam kunyit tu mehlah turun KL :)

Jue Jaynee berkata...

hehe tahniah2,,sama jue pun da dekat dua bulan juga blogging ni..

eyeyou berkata...

salam..tq sudi folo sy..i folo u lak k..salam perkenalan..:)

Kesuma Angsana berkata...

selamat berblog ye, KA pown baru je 6 bulan ++ berblog ni seronok dpt jumpa kawan2 baru even di alam maya je

Catat Ulasan