Saya budak baru belajar...

                Google

 
Dulu aku xtau langsung pasal dunia blog nie, dan x pernah amik tau langsung hehe..aku mula tau bila officemate aku si *Just 2 Story* yang bercerita. Dari situ aku mula tertarik untuk buat blog aku sendiri bukan untuk apapun cuma nak mengisi masa lapang di samping menambah kenalan di alam maya. 

Dah lebih 2 bulan aku berblogging dan alhamdulillah sekarang aku ada member yang sudi follow aku walaupun xpernah bersua muka...terima kasih banyak-banyak.

Dan terima kasih yang x terhingga pada kawan aku, Just sebab sudi beri tunjuk pada aku. Kalau x disebabkan dia memang aku xtau apa-apa..hehehe...



p/s: Just nanti i belanja u makan nasi ayam kunyit eh.. :P

Ulasan

  1. heheh.. best kan blogging! small matter la wey! :)

    BalasPadam
  2. kak berblog ni mmng seronok..sambil2 dapat knalan baru, dapat juga ilmu.. =)
    so, teruskanlah usaha untuk berblog ye.. ;-)

    BalasPadam
  3. Salam..baru jea jadi follower blog ni..ehem ehem, follower pun leh dapat nasi ayam kunyit tu tak? hehehehe

    BalasPadam
  4. Prof Abil....hehe..x sangka jadi follower kita la...terkezut... anyway thanks.
    Ha boleh je kalau nk nasi ayam kunyit tu mehlah turun KL :)

    BalasPadam
  5. hehe tahniah2,,sama jue pun da dekat dua bulan juga blogging ni..

    BalasPadam
  6. salam..tq sudi folo sy..i folo u lak k..salam perkenalan..:)

    BalasPadam
  7. selamat berblog ye, KA pown baru je 6 bulan ++ berblog ni seronok dpt jumpa kawan2 baru even di alam maya je

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..