Rabu, 12 Jun 2013

WW - Kereta



Setiap kali nak tidur, Aqeef akan amik kereta dia dan susun semuanya atas kepala katil. Kadang-kadang kalau terjaga dari tidur sibuk tengok kereta dia dulu kalau-kalau ada orang ambik ke tidak lepas tu sambung tidur balik..uhuhuhu... Sekarang nie kalau bawak dia keluar kalau nampak jerk mainan sibuk nak beli car baru. Dah nama pun anak lelaki kan takkan nak beli anak patung plak hihihi....

54 ulasan:

Masni Syafie berkata...

banyak nye koleksi kete Aqeef..
boleh auntie nak adiah keta? hehe
followww...

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bnyknya koleksi kereta dia :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak lynn. alahaii comelnyaaa. sheila suka kereta gak. nak sikit keta aqeef boleh? hihi

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

Klu aqeef susun kete,si faiz susun lori.tp bukan kat kepala katil..kat kabinet tv..celik mata je..serbu!

he3..setuju dgn akak..walau kat tgn pegang lori pun,ttp nk baru..

Ira berkata...

comelnye dia susun kereta kat kepala katil.
hehe.. amik satu ye aqeef. :)

Kakzakie berkata...

Hobby ini tak apa sebab nampak dia sayang dan cermat. Boleh jadi koleksi.

Tapi kakak satu masa dulu pengumpul koleksi kereta comel tau RH. Kakak tak tahu dah mana pergi. Siap beli di petrol kiosk lagi tau..

mama_saly berkata...

wah bnyk koleksi kereta aqeef..
pandai dia jaga. elok2 lagi...
kalau anak saly suka letak tepi dia kalu tido,bnagun je pasti cari.tk jumpa nanges...hehe

Siti fironika berkata...

alolo..sukenyer dier ngn keter ye..hehe..

nuha ahmad berkata...

macam adik saya waktu kecik2. kadang2 saya pun sawan tengok keta mainan dia comel comel :)

are_lin@yu berkata...

wahh dh jd koleksi ni.hehe

Rasp berkata...

boysss kan....harus car....
pandai jaga takpe sis...
beli banyak pun xkisah...
kalo bersepah tu yg tak tahan....

Dkna Abza berkata...

kalau nanak pompuan mesti penuh dengan bear kan :)

faraherda.razalan berkata...

Bestnya....aydin lom nmpk passion die. Huhuhuhu....

Cho Zila berkata...

oklertu.. kalau akak ada anak lelakipn confirm akak belikan mainan yang bertayartu...
sebelum ada anakpun banyak kereta akak beli.. kalau ada kawan bawak anak lelaki dating akak bagi kat anak2 dia....

Deqla Manjew berkata...

kayanya dia.. byk keta! haha..

NoEn berkata...

amboi...byknya kete dia

QueeN TerataI berkata...

byknya car... hehehe

εïзmummyHazaεïз berkata...

Hahaha sama dengan anak2 me. Anak lelaki me semua mcm tu.

Firdawati Rashidi berkata...

Banyak tu kete...anak firda minat ball...

Nory Zoulkefle berkata...

minatt betul dia kumpul kereta yer,,,siap susun kat kepala katil lagi, dengan harapan dapat mimpi naik kereta2 tu...hehehe

adyna berkata...

Peminat tegar nie

Dee berkata...

boys..mmg takleh dipisahkan dengan keretalah..anak dara dee susun anak patung..hehehe..

Baiduri berkata...

waah..brsusun2... ^_^

izan mama mia berkata...

wah bersusun keta dia..mmg jiwa lelaki..

yan's cottage berkata...

anak2 lelaki macam tu lah....yg perempuan sibok ngan teddy....

Ibu Lala berkata...

Sama la anak sy pun. Klw kluar je musti nk beli menan.

QasehnyaRania berkata...

bsusun je. :)

Nor Salmi berkata...

Anak bujang akak dulupun minat sangat.. Bila dah sekolah, kuranglah sikit. Banyak masa dengan kerja sekolah je.

nurbijen berkata...

pom pom... kereta sedang jammed atas kepala katil.. hihihi

adzairdawati makdara berkata...

wah banyaknyer kereta diaaa hehehe

tenku butang berkata...

macam anak sedara teman jea.. bangun2 tido j tanya mana keta mainan dia.. walhal ada je sebelah dia.. punya lea dia risau org amik keta mainan dia tu.. huk2

zaza nizam berkata...

pandai jga xpe la kak.. bagus2!!

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe risau org amek tu....

❤Kamsiah❤ berkata...

hehe...mesti org lain tak boleh usik mainan dia tu ,kan...

fieda berkata...

amboi..bersusun koleksi dia

aTieYusof Family berkata...

wah! aqeef koleksi keta2 comel.. :)

wahida berkata...

cantik je kereta tu aqeef susun...kalau anak2 saya, dah bersepah dah...huhu...

Kesuma Angsana berkata...

wah berderet tu !

Miss Volvo berkata...

wahh banyaknye kete die akak nak 1 boleh tak hehe

LydSunshine berkata...

mcm anak rita rudaini susun kasut mama dia... hehehe.

ummiross berkata...

Salam RH..anak2 ummi dulupun masa kecik2 suka kumpul kereta mainan dengan power rangers, hehe.
Kalau dah lelaki kan..

Forskning Beta berkata...

rajinnya dia menyusun :)

hainom OKje berkata...

Tak pe...kalau dia lepas main kemas RH...hehe

ummiross berkata...

Salam..RH, boleh tak email address RH, ummi nak pos FM, souvenir untuk pengomen di blog. ummiross@gmail.com.

Tukang Karut berkata...

perghhh... sayang gila dia dengan keretanya...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

gaknya kalau ada anak lelaki mmg gnilah ek..huhuhu

mama aryan berkata...

rajinnya dia susun kereta kat kepala katil tu
banyak dah koleksi ye

Sue Bee berkata...

normal bila anak lelaki minat mainan kereta.Anak bongsu sue suka dengan robot.dah patah2 siku buku lali robot tu masih jugak nak main..

QA's ~ mamapapa berkata...

Fuhhhhh.....bersusun3 koleksi kete dia ye....syang plak tu..tgh tido pun ingat kete ye :)

elly nadyra berkata...

Nape la derang men suka susun2 camtu ar

Nora Karim berkata...

pandai pulak dia susun semua kereta tu... cute je nampak... hehe

Ema Johari berkata...

pandai dia jaga barang mainan sendiri

eyeyou berkata...

bagusnya aqeef...kalo anak bujang sy (mahu si abg dan si adik...) kejap da jahanam...

Miszyuyu berkata...

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

Catat Ulasan