WW - Kereta



Setiap kali nak tidur, Aqeef akan amik kereta dia dan susun semuanya atas kepala katil. Kadang-kadang kalau terjaga dari tidur sibuk tengok kereta dia dulu kalau-kalau ada orang ambik ke tidak lepas tu sambung tidur balik..uhuhuhu... Sekarang nie kalau bawak dia keluar kalau nampak jerk mainan sibuk nak beli car baru. Dah nama pun anak lelaki kan takkan nak beli anak patung plak hihihi....

Ulasan

  1. banyak nye koleksi kete Aqeef..
    boleh auntie nak adiah keta? hehe
    followww...

    BalasPadam
  2. wahhh..bnyknya koleksi kereta dia :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak lynn. alahaii comelnyaaa. sheila suka kereta gak. nak sikit keta aqeef boleh? hihi

    BalasPadam
  4. Salam K.RH..

    Klu aqeef susun kete,si faiz susun lori.tp bukan kat kepala katil..kat kabinet tv..celik mata je..serbu!

    he3..setuju dgn akak..walau kat tgn pegang lori pun,ttp nk baru..

    BalasPadam
  5. comelnye dia susun kereta kat kepala katil.
    hehe.. amik satu ye aqeef. :)

    BalasPadam
  6. Hobby ini tak apa sebab nampak dia sayang dan cermat. Boleh jadi koleksi.

    Tapi kakak satu masa dulu pengumpul koleksi kereta comel tau RH. Kakak tak tahu dah mana pergi. Siap beli di petrol kiosk lagi tau..

    BalasPadam
  7. wah bnyk koleksi kereta aqeef..
    pandai dia jaga. elok2 lagi...
    kalau anak saly suka letak tepi dia kalu tido,bnagun je pasti cari.tk jumpa nanges...hehe

    BalasPadam
  8. alolo..sukenyer dier ngn keter ye..hehe..

    BalasPadam
  9. macam adik saya waktu kecik2. kadang2 saya pun sawan tengok keta mainan dia comel comel :)

    BalasPadam
  10. boysss kan....harus car....
    pandai jaga takpe sis...
    beli banyak pun xkisah...
    kalo bersepah tu yg tak tahan....

    BalasPadam
  11. kalau nanak pompuan mesti penuh dengan bear kan :)

    BalasPadam
  12. Bestnya....aydin lom nmpk passion die. Huhuhuhu....

    BalasPadam
  13. oklertu.. kalau akak ada anak lelakipn confirm akak belikan mainan yang bertayartu...
    sebelum ada anakpun banyak kereta akak beli.. kalau ada kawan bawak anak lelaki dating akak bagi kat anak2 dia....

    BalasPadam
  14. kayanya dia.. byk keta! haha..

    BalasPadam
  15. amboi...byknya kete dia

    BalasPadam
  16. Hahaha sama dengan anak2 me. Anak lelaki me semua mcm tu.

    BalasPadam
  17. Banyak tu kete...anak firda minat ball...

    BalasPadam
  18. minatt betul dia kumpul kereta yer,,,siap susun kat kepala katil lagi, dengan harapan dapat mimpi naik kereta2 tu...hehehe

    BalasPadam
  19. boys..mmg takleh dipisahkan dengan keretalah..anak dara dee susun anak patung..hehehe..

    BalasPadam
  20. wah bersusun keta dia..mmg jiwa lelaki..

    BalasPadam
  21. anak2 lelaki macam tu lah....yg perempuan sibok ngan teddy....

    BalasPadam
  22. Sama la anak sy pun. Klw kluar je musti nk beli menan.

    BalasPadam
  23. Anak bujang akak dulupun minat sangat.. Bila dah sekolah, kuranglah sikit. Banyak masa dengan kerja sekolah je.

    BalasPadam
  24. pom pom... kereta sedang jammed atas kepala katil.. hihihi

    BalasPadam
  25. wah banyaknyer kereta diaaa hehehe

    BalasPadam
  26. macam anak sedara teman jea.. bangun2 tido j tanya mana keta mainan dia.. walhal ada je sebelah dia.. punya lea dia risau org amik keta mainan dia tu.. huk2

    BalasPadam
  27. pandai jga xpe la kak.. bagus2!!

    BalasPadam
  28. hehe...mesti org lain tak boleh usik mainan dia tu ,kan...

    BalasPadam
  29. amboi..bersusun koleksi dia

    BalasPadam
  30. wah! aqeef koleksi keta2 comel.. :)

    BalasPadam
  31. cantik je kereta tu aqeef susun...kalau anak2 saya, dah bersepah dah...huhu...

    BalasPadam
  32. wahh banyaknye kete die akak nak 1 boleh tak hehe

    BalasPadam
  33. mcm anak rita rudaini susun kasut mama dia... hehehe.

    BalasPadam
  34. Salam RH..anak2 ummi dulupun masa kecik2 suka kumpul kereta mainan dengan power rangers, hehe.
    Kalau dah lelaki kan..

    BalasPadam
  35. Tak pe...kalau dia lepas main kemas RH...hehe

    BalasPadam
  36. Salam..RH, boleh tak email address RH, ummi nak pos FM, souvenir untuk pengomen di blog. ummiross@gmail.com.

    BalasPadam
  37. perghhh... sayang gila dia dengan keretanya...

    BalasPadam
  38. gaknya kalau ada anak lelaki mmg gnilah ek..huhuhu

    BalasPadam
  39. rajinnya dia susun kereta kat kepala katil tu
    banyak dah koleksi ye

    BalasPadam
  40. normal bila anak lelaki minat mainan kereta.Anak bongsu sue suka dengan robot.dah patah2 siku buku lali robot tu masih jugak nak main..

    BalasPadam
  41. Fuhhhhh.....bersusun3 koleksi kete dia ye....syang plak tu..tgh tido pun ingat kete ye :)

    BalasPadam
  42. Nape la derang men suka susun2 camtu ar

    BalasPadam
  43. pandai pulak dia susun semua kereta tu... cute je nampak... hehe

    BalasPadam
  44. pandai dia jaga barang mainan sendiri

    BalasPadam
  45. bagusnya aqeef...kalo anak bujang sy (mahu si abg dan si adik...) kejap da jahanam...

    BalasPadam
  46. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..