Khamis, 27 Jun 2013

Terima kasih...


Buat teman-teman blogger atas ucapan selamat hari lahir untuk kakak semalam. Oleh kerana anak-anak pun tak sihat jadi raikannya di rumah aje. Tu pun aku hanya belikan kek, semalam balik je rumah, MIL aku dah siap masak pulut dengan kari ayam. Cuma raikan dengan keluarga aje, cukuplah buat kakak rasa happy. Sabtu nie plan nak bawak anak-anak tengok wayang. Tak banyak pun gambar yang aku ambik sebab kakak orangnya memang susah nak bergambar. Kadang tu kena paksa baru nak bergambar..uhuhuhu

34 ulasan:

Firdawati Rashidi berkata...

kesiannya kaka demam..get well soon dear!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum Kak lynn, bestnya. nanti sabtu bawa anak2 berjalan tengok movie. heeeee

Fiza Rahman berkata...

Terbayang2 pulut dgn kari ☺☺

Just berkata...

itu lilin utk 22thn tu... ke 4thn?? hihihihi

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Sedapnya pulut kuning dgn Kari tu RH ;)

Acik Erna berkata...

Pulut kuning jadi hidanga n dihari lahir.mesti sedap kan ratu

MamaFarah berkata...

sedapnya pulut cicah ngan kari ayam...terliur plak saya..hehehe

izan mama mia berkata...

wah menggodanya pulut ngan kari ayam

εïзmummyHazaεïз berkata...

sekian lama xmakan pulut.. last 2week me dah makan tapi pulut kuning + kari telor :)

Abil Fikri Ahmad berkata...

Aduhhh, lambat wish lak...Rasanya boleh wish lagi kan...HAPPY BDAYYY...Moga di rahmati Allah selalu..

hainom OKje berkata...

Dah selamat ke belum kek tu RH? hehe

Kakzakie berkata...

Nabilah ni cantik pun malu nak bergambar. Auntie nak juga tengok Nabillah potong kek cantik tu.

are_lin@yu berkata...

cantik kek kakak ;-)..nak rsa ckt blh.hehe

lizz berkata...

ermmm...kek sedap siap ader pulut ngan kari ayam...kakak mesti seronok sangat...

Qashmere berkata...

Happy Birthdayyyyyyy

aTieYusof Family berkata...

Happy birthday Kakak..
moga menjadi anak yg solehah ya..amin!
cantik dan nampak sedap kek tu:)

Deqla Manjew berkata...

nmpk sedap la kek besday kakak... pos sini sikittt....

nuha ahmad berkata...

alhamdulillah besar dah anak akak. mesti slalu tolong ibu ni hehe
semoga menjadi anak yang solehah. amin.

wantie berkata...

bestnya b'day girl dapat b'day cake..

so sweet bila mengenangkan kan..time akak dodulu tak de pun mak nak belikan kek. hwaaaaaa

Ibu Lala berkata...

Anak sy pun ajk pg tgk wayang ahad ni tp x de citer yg best la. so malas nak pegi.

ummiross berkata...

RH..kek tu sangat menggoda, nyum..nyum!!

Jemarisuri berkata...

semoga cepat sembuh ye..
sedap pulak kek tu...hikhik

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..

sian dia demam... semoga cepat smbuh ya..
2 biji kek skali tu...

Tukang Karut berkata...

ok la tu... ada gak sambutan...

Sue Bee berkata...

kek tu nampak sungguh enak!!..

Ema Johari berkata...

dua biji kek lagi...

Kesuma Angsana berkata...

tumpang seronok tgk.. ttp meriah yer

neesa_jun berkata...

happy belated birthday to ur dotter sis! =)

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah nampak sedap kek tu....

::EIDA:: berkata...

happy belated besday kakak.. sian besday gurl demam pulakk. get well soon dear ;)

QA's ~ mamapapa berkata...

sekali lagi happy birthday utk along :)

Mimie Najib berkata...

happy belated besday kakak.. =)
sedapnya kek dia..

elly nadyra berkata...

Happy belated bday kakak

Norhazlina Mohd. Zaki berkata...

Bestnyer dapat makn kek...terliur dah ni tgk kek..ku tahan sahaja... Besok boleh beli utk berbuka...hehehe...

Catat Ulasan