Terima kasih...


Buat teman-teman blogger atas ucapan selamat hari lahir untuk kakak semalam. Oleh kerana anak-anak pun tak sihat jadi raikannya di rumah aje. Tu pun aku hanya belikan kek, semalam balik je rumah, MIL aku dah siap masak pulut dengan kari ayam. Cuma raikan dengan keluarga aje, cukuplah buat kakak rasa happy. Sabtu nie plan nak bawak anak-anak tengok wayang. Tak banyak pun gambar yang aku ambik sebab kakak orangnya memang susah nak bergambar. Kadang tu kena paksa baru nak bergambar..uhuhuhu

Ulasan

  1. kesiannya kaka demam..get well soon dear!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak lynn, bestnya. nanti sabtu bawa anak2 berjalan tengok movie. heeeee

    BalasPadam
  3. Terbayang2 pulut dgn kari ☺☺

    BalasPadam
  4. itu lilin utk 22thn tu... ke 4thn?? hihihihi

    BalasPadam
  5. Sedapnya pulut kuning dgn Kari tu RH ;)

    BalasPadam
  6. Pulut kuning jadi hidanga n dihari lahir.mesti sedap kan ratu

    BalasPadam
  7. sedapnya pulut cicah ngan kari ayam...terliur plak saya..hehehe

    BalasPadam
  8. wah menggodanya pulut ngan kari ayam

    BalasPadam
  9. sekian lama xmakan pulut.. last 2week me dah makan tapi pulut kuning + kari telor :)

    BalasPadam
  10. Aduhhh, lambat wish lak...Rasanya boleh wish lagi kan...HAPPY BDAYYY...Moga di rahmati Allah selalu..

    BalasPadam
  11. Dah selamat ke belum kek tu RH? hehe

    BalasPadam
  12. Nabilah ni cantik pun malu nak bergambar. Auntie nak juga tengok Nabillah potong kek cantik tu.

    BalasPadam
  13. cantik kek kakak ;-)..nak rsa ckt blh.hehe

    BalasPadam
  14. ermmm...kek sedap siap ader pulut ngan kari ayam...kakak mesti seronok sangat...

    BalasPadam
  15. Happy birthday Kakak..
    moga menjadi anak yg solehah ya..amin!
    cantik dan nampak sedap kek tu:)

    BalasPadam
  16. nmpk sedap la kek besday kakak... pos sini sikittt....

    BalasPadam
  17. alhamdulillah besar dah anak akak. mesti slalu tolong ibu ni hehe
    semoga menjadi anak yang solehah. amin.

    BalasPadam
  18. bestnya b'day girl dapat b'day cake..

    so sweet bila mengenangkan kan..time akak dodulu tak de pun mak nak belikan kek. hwaaaaaa

    BalasPadam
  19. Anak sy pun ajk pg tgk wayang ahad ni tp x de citer yg best la. so malas nak pegi.

    BalasPadam
  20. RH..kek tu sangat menggoda, nyum..nyum!!

    BalasPadam
  21. semoga cepat sembuh ye..
    sedap pulak kek tu...hikhik

    BalasPadam
  22. Salam K.RH..

    sian dia demam... semoga cepat smbuh ya..
    2 biji kek skali tu...

    BalasPadam
  23. ok la tu... ada gak sambutan...

    BalasPadam
  24. kek tu nampak sungguh enak!!..

    BalasPadam
  25. tumpang seronok tgk.. ttp meriah yer

    BalasPadam
  26. happy belated birthday to ur dotter sis! =)

    BalasPadam
  27. happy belated besday kakak.. sian besday gurl demam pulakk. get well soon dear ;)

    BalasPadam
  28. sekali lagi happy birthday utk along :)

    BalasPadam
  29. happy belated besday kakak.. =)
    sedapnya kek dia..

    BalasPadam
  30. Bestnyer dapat makn kek...terliur dah ni tgk kek..ku tahan sahaja... Besok boleh beli utk berbuka...hehehe...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..