Milo.....




Dulu masa aku pregnant anak ke 3 aku selalu ratah milo. Boleh dikatakan setiap hari sampai kawan-kawan pelik dengan aku. Sekarang dah takdelah sangat suka meratah milo cuma kadang-kadang tu buatlah jugak bila teringin hehehe.. Itu pun aku buat kat opis jerk sebab milo free company sediakan, kalau buat kat umah mau bankrap sebab milo kan mahal hihihi... Korang ada tak yang macam aku :D



p/s: lama dah aku biar blog aku nie bersawang...uhuhuhu

Ulasan

  1. hihiih...ada,..suka sgt milo masa ngandungkan mia dl...keluar anak ehe... kulit cam milo....alahai..

    BalasPadam
  2. Akak bila teringin baru lah meratah Milo ni ;-)

    BalasPadam
  3. sye pun suka meratah kalau datang sawan nye huhu

    BalasPadam
  4. milo ni mmg sdp dimkn begitu saja.. hihi.. dah mcm iklan tori gardenia pulak.. ;p

    BalasPadam
  5. alahai.. tak elok tak ratah2 milo ni... sebab sedap sangat.. nanti ketagih.... B)

    BalasPadam
  6. Ratah byk nnt susah nak membuang hehe

    BalasPadam
  7. akak mcm adk zaza, suka sgt MILO, siap ratah lagi huhuhu..zaza kurang sikit hehe

    BalasPadam
  8. ada juga kawan yg suka ratah milo... mmg saya pun tgk dia dgn pelik... hihihi

    BalasPadam
  9. adoiiyaiii ada jugak kes ratah2 Milo ni

    BalasPadam
  10. dulu masa belum ada anak... rajin gak ratah milo ni..heheh

    BalasPadam
  11. ratah milo masa sekolah pernah lah.. sekarang dah x buat dah.. kang anak meniru .. bahana²...

    BalasPadam
  12. cuma boleh sesekali je bermilo sebab ada diabetes kan hehehe

    BalasPadam
  13. hehehe..sy pun suka sgt ratah milo...smpai anak pun dah terjangkit..hehe:)

    BalasPadam
  14. suka gakkk..skrang nak buatkan si kecik milo dia, mesti dia nak ratah sikit..:)

    BalasPadam
  15. Ms kecik kecik dulu suka gk ratah milo. Tp skrg x dah. Alorrr company kite x sediakn milo la. ada teh dgn nescafe jek..

    BalasPadam
  16. mmg layan meratah milo ni....letak ais batu pon cantek gak nanti cepat sikit dia jadi berketul2....

    BalasPadam
  17. Pernah buat masa kecik dulu sebab masa tu nk dpt milo bukan main susah! tgu hamper raya cina baru merasa....la ni dah tak jakun sebab sng dpt kot

    BalasPadam
  18. samalah sis..saya pun suka ratah milo :)

    BalasPadam
  19. Masa kecik2 dulu memang suka ratah milo.. Lepas tu suka bancuh perkat2 , wat aiskrim.. hilkhik! Sekarang ni pun memang hari2 setiap pagi mesti minum milo.. Milo kaw2 tanpa gula or susu.. ^_^

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum. zaman muda dulu sheila suka gak milo. skrg ni dah jaga badan. hiehihihie

    BalasPadam
  21. salam K.RH..
    hehe.. kat pantry opis ni pun, cma kejekan milo..asik2 milo tabur.. sampai saket perut.. :p

    BalasPadam
  22. eh ada...sy mmg peminat tegar milo! haha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..