Selasa, 25 Jun 2013

Milo.....




Dulu masa aku pregnant anak ke 3 aku selalu ratah milo. Boleh dikatakan setiap hari sampai kawan-kawan pelik dengan aku. Sekarang dah takdelah sangat suka meratah milo cuma kadang-kadang tu buatlah jugak bila teringin hehehe.. Itu pun aku buat kat opis jerk sebab milo free company sediakan, kalau buat kat umah mau bankrap sebab milo kan mahal hihihi... Korang ada tak yang macam aku :D



p/s: lama dah aku biar blog aku nie bersawang...uhuhuhu

27 ulasan:

izan mama mia berkata...

hihiih...ada,..suka sgt milo masa ngandungkan mia dl...keluar anak ehe... kulit cam milo....alahai..

Riedaffya ibrahim berkata...

dapat milo ais ni best kan..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Akak bila teringin baru lah meratah Milo ni ;-)

nuha ahmad berkata...

sye pun suka meratah kalau datang sawan nye huhu

Deqla Manjew berkata...

milo ni mmg sdp dimkn begitu saja.. hihi.. dah mcm iklan tori gardenia pulak.. ;p

Deqla Manjew berkata...

*roti

Cik Gee berkata...

alahai.. tak elok tak ratah2 milo ni... sebab sedap sangat.. nanti ketagih.... B)

adyna berkata...

Ratah byk nnt susah nak membuang hehe

zaza nizam berkata...

akak mcm adk zaza, suka sgt MILO, siap ratah lagi huhuhu..zaza kurang sikit hehe

Tukang Karut berkata...

pelik ni...

nurbijen berkata...

ada juga kawan yg suka ratah milo... mmg saya pun tgk dia dgn pelik... hihihi

Adhie Sunan Saifuddin berkata...

adoiiyaiii ada jugak kes ratah2 Milo ni

Nora Karim berkata...

dulu masa belum ada anak... rajin gak ratah milo ni..heheh

Masya berkata...

ratah milo masa sekolah pernah lah.. sekarang dah x buat dah.. kang anak meniru .. bahana²...

Kesuma Angsana berkata...

cuma boleh sesekali je bermilo sebab ada diabetes kan hehehe

aTieYusof Family berkata...

hehehe..sy pun suka sgt ratah milo...smpai anak pun dah terjangkit..hehe:)

eyeyou berkata...

suka gakkk..skrang nak buatkan si kecik milo dia, mesti dia nak ratah sikit..:)

Ibu Lala berkata...

Ms kecik kecik dulu suka gk ratah milo. Tp skrg x dah. Alorrr company kite x sediakn milo la. ada teh dgn nescafe jek..

Mimi Azirah berkata...

Sy pun suka ratah milo...

Hatimi Tahirruddin berkata...

mmg layan meratah milo ni....letak ais batu pon cantek gak nanti cepat sikit dia jadi berketul2....

hainom OKje berkata...

Pernah buat masa kecik dulu sebab masa tu nk dpt milo bukan main susah! tgu hamper raya cina baru merasa....la ni dah tak jakun sebab sng dpt kot

Liza Razak berkata...

samalah sis..saya pun suka ratah milo :)

QA's ~ mamapapa berkata...

ouuchhhhh...MILO TABURRRRR!!!

Rosmiza Ali berkata...

Masa kecik2 dulu memang suka ratah milo.. Lepas tu suka bancuh perkat2 , wat aiskrim.. hilkhik! Sekarang ni pun memang hari2 setiap pagi mesti minum milo.. Milo kaw2 tanpa gula or susu.. ^_^

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. zaman muda dulu sheila suka gak milo. skrg ni dah jaga badan. hiehihihie

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam K.RH..
hehe.. kat pantry opis ni pun, cma kejekan milo..asik2 milo tabur.. sampai saket perut.. :p

beta kupu berkata...

eh ada...sy mmg peminat tegar milo! haha

Catat Ulasan