Rabu, 15 Mei 2013

WW - Ayam


Bila jarang-jarang jumpa dengan ayam, punyalah excited anak aku bila dapat pegang ayam. Tak pulak dia takut, lagi dia belai-belai ayam tu ada... Nie masa aku pergi Chow Kit haritu. 

54 ulasan:

fairus mohamad noor berkata...

beraninye..m3h pun takut nk pegang

aTieYusof Family berkata...

kesian kan budak2..sama lah anak saya..jarang tgk ayam..bila dia tgk punya excited..:)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. heee pandai dia pegang ayam yeeee

Forskning Beta berkata...

bos, WW ni apa? nampak ramai juga blogger yang letak WW?

❤Kamsiah❤ berkata...

anak2 akak pantang nampak anak2 ayam..yg kecik2 klaer kuning tu...comel..

ummiross berkata...

Hhehe, anak2 tinggal kat bandar memang excited dapat tengok ayam kan, anak2 ummi dulu pun bila balik kampung, seronok sangat dapat tengok ayam kat rumah neneknya.

bunga_rose berkata...

siap belai ayam? berani betol tu.. acik yg dah beso ni pun takut2 kalau jumpa ayam, nak2 yang yang ada anak kecik adeiii takut kena kejo

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..
hihi..samedah gayanya ngan si faiz..

ayam pun cute!

Mimi Azirah berkata...

takut takut berani...hehehehe

are_lin@yu berkata...

wahh beraninya...

lizz berkata...

beraninyer dier kalo anak saya tengok dari jauh jer...nak pegang memang tak la...

Deqla Manjew berkata...

ehh belai2 dah mcm kucing.. hihi.. berani eh dia.. deqla takot nk pegang.. x psl2 kena patuk..kohkoh...

wahida berkata...

ish ish mmg berani, saya pun takut nak pegang ayam kak...hahaha...

Kesuma Angsana berkata...

hahaha syoknyer dier main2 dgn ayam yer

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..berani sungguh dia!

Lisa Sheila berkata...

Heee..comel je ank akak ni..lisa pun xbrani sgt nk pgg..xkna gaya tkut kna patuk..hee

sal ya berkata...

jarang jumpa ayam hidup la ni ye.

tenku butang berkata...

sib bek ayam tu baik x patuk.. heee

Mia Kassim berkata...

Ni kes tak pernah nampak ayam yang real punya...hehe

Mila Ahmad berkata...

kalau bapak ayam tu mau di patuknya tu hihihi...

QA's ~ mamapapa berkata...

eheheh!!klau eechaa mesti dh berbatu dia lari,eheeh!!Que blm prnah try :)

yan's cottage berkata...

anak2 yan pun sama....bila balik kg punyalah suka dapat main ngan ayam he heee.....

wantie berkata...

hahaha.. sama la ngan Aleesya, habis anak ayam tu di kejarnya.

adzairdawati makdara berkata...

wah beraninya dia pegang ayam.. kalau mak mmg tak berani kompom jerit sampai kg sebelah dengor wahahahaha

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

berani dia pegang ayam. ada budak-budak tak berani nak pegang.

izan mama mia berkata...

lor....sama ngan mia...buka takut..mak dia yg kalut menjerit kalau anak nak pegang ayam ke kucing ke arnab ker...haru betol

Nazayiena Ayiena berkata...

La beraninya pegang ayam,nasib baik ayam tu jinak je.

Jom join bloglist kak Nurul.

Dee berkata...

wah..mesti dia ni sok dah besar sayangkan haiwan..berani pegang ayam tu haa..

hainom OKje berkata...

OKje pun belum tentu berani nak pegang ayam hehe

Acik Erna berkata...

baik dan berani anak ratu.

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah siap belai2 ye....hehehe

BUNDA a.k.a KN berkata...

ok lah tu...setengah budak takut..

Jemarisuri berkata...

mmg berani...blh plak dia belai2 ayam mcm kucing..hihi

boni kacak berkata...

kena ajak dia balik kampung sekali sekala tu..hehehe

Kakzakie berkata...

Sah adik tak ada kampung ye.. meh sini kampung auntie usah kata ayam, angsa dan itik pun ada tau:)

aizamia3 berkata...

time balik kampung je dapat pegang + kejar ayam itik kambing cenggitu.. ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wahhh rileksnyerrr pegang ayam....

moon agak fobia nak dekat ayam nie... takut ayam tu terbang..huhuhu

Nory Zoulkefle berkata...

bestnya dapat pegang ayam, nory penah lari keliling rumah mertua sebab nak kejar ayam, susah giler nak tangkap...last2 tangkap kucing je senang..hehe

ieda immi berkata...

hhahah akak kat sini berlambak ayamm
budak2 nie dah naik muak lak ekeke
agaknyee kalau anak adik mai umah akak
mauu berpinoor tgk ayam kampung sini ;)

QasehnyaRania berkata...

hihi.. suka dia ye :)

MulutPayau berkata...

Memang berani..sempat pulak belai2 ayam tu...

Baiduri berkata...

boley geng ngn tasneem ni... tasneem pon xtakut aym, balik umah tok dia baru ni eh cbuk nk pegang aym jgk...hehe

Nana Liena berkata...

hehe..saya tahu makan ja..pegang2 ayam takut..hehe

NoEn berkata...

wah bagusnya dia...kalau kt kg lg best

aTieYusof Family berkata...

Salam Jumaat RH :)

Fiza Rahman berkata...

Berani anak bujang ni yer.

pink.plate.liyana berkata...

auntie pon takot nak pegang ayam..hehe

RYS AREESA NASIR berkata...

kalau baby ayam yg warna kuning tu comel, berani juge pegang... hu hu...

Masya berkata...

WAHH.. WAHH BERANINYA DIA... MUKA PUN SELAMBA JER...

Ira berkata...

elok pulak ayam tu tak lari ye.. hehe..
aimy baru pandai sebut ayam. tp pegang ayam x penah lg.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak RH..
Cma dtg berkunjung... sepi je teratak ni..huhu

elly nadyra berkata...

Anak aku first time nampak ayam, dia kata bird! Hahaha

eyeyou berkata...

kadang anak ne kena ajar cara kampung..bdk2 dulu games dorang g mancing, main parit, main lastik, kejo ayam..anak sekarang games dorang 24jam tab/ice/pc/ps!!!

Hidayah berkata...

Anak dayah sampai skrg xmerasa pegang ayam lagi...asyik request Kat ayah dia suruh tangkap kan ayam kalau balik kampung tapi ayahnye dah pencen dah boyot aahahaa dah tak terlalu nak kejar ayam dah...

Catat Ulasan