WW - Ayam


Bila jarang-jarang jumpa dengan ayam, punyalah excited anak aku bila dapat pegang ayam. Tak pulak dia takut, lagi dia belai-belai ayam tu ada... Nie masa aku pergi Chow Kit haritu. 

Ulasan

  1. beraninye..m3h pun takut nk pegang

    BalasPadam
  2. kesian kan budak2..sama lah anak saya..jarang tgk ayam..bila dia tgk punya excited..:)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. heee pandai dia pegang ayam yeeee

    BalasPadam
  4. bos, WW ni apa? nampak ramai juga blogger yang letak WW?

    BalasPadam
  5. anak2 akak pantang nampak anak2 ayam..yg kecik2 klaer kuning tu...comel..

    BalasPadam
  6. Hhehe, anak2 tinggal kat bandar memang excited dapat tengok ayam kan, anak2 ummi dulu pun bila balik kampung, seronok sangat dapat tengok ayam kat rumah neneknya.

    BalasPadam
  7. siap belai ayam? berani betol tu.. acik yg dah beso ni pun takut2 kalau jumpa ayam, nak2 yang yang ada anak kecik adeiii takut kena kejo

    BalasPadam
  8. Salam K.RH..
    hihi..samedah gayanya ngan si faiz..

    ayam pun cute!

    BalasPadam
  9. takut takut berani...hehehehe

    BalasPadam
  10. beraninyer dier kalo anak saya tengok dari jauh jer...nak pegang memang tak la...

    BalasPadam
  11. ehh belai2 dah mcm kucing.. hihi.. berani eh dia.. deqla takot nk pegang.. x psl2 kena patuk..kohkoh...

    BalasPadam
  12. ish ish mmg berani, saya pun takut nak pegang ayam kak...hahaha...

    BalasPadam
  13. hahaha syoknyer dier main2 dgn ayam yer

    BalasPadam
  14. Heee..comel je ank akak ni..lisa pun xbrani sgt nk pgg..xkna gaya tkut kna patuk..hee

    BalasPadam
  15. jarang jumpa ayam hidup la ni ye.

    BalasPadam
  16. sib bek ayam tu baik x patuk.. heee

    BalasPadam
  17. Ni kes tak pernah nampak ayam yang real punya...hehe

    BalasPadam
  18. kalau bapak ayam tu mau di patuknya tu hihihi...

    BalasPadam
  19. eheheh!!klau eechaa mesti dh berbatu dia lari,eheeh!!Que blm prnah try :)

    BalasPadam
  20. anak2 yan pun sama....bila balik kg punyalah suka dapat main ngan ayam he heee.....

    BalasPadam
  21. hahaha.. sama la ngan Aleesya, habis anak ayam tu di kejarnya.

    BalasPadam
  22. wah beraninya dia pegang ayam.. kalau mak mmg tak berani kompom jerit sampai kg sebelah dengor wahahahaha

    BalasPadam
  23. berani dia pegang ayam. ada budak-budak tak berani nak pegang.

    BalasPadam
  24. lor....sama ngan mia...buka takut..mak dia yg kalut menjerit kalau anak nak pegang ayam ke kucing ke arnab ker...haru betol

    BalasPadam
  25. La beraninya pegang ayam,nasib baik ayam tu jinak je.

    Jom join bloglist kak Nurul.

    BalasPadam
  26. wah..mesti dia ni sok dah besar sayangkan haiwan..berani pegang ayam tu haa..

    BalasPadam
  27. OKje pun belum tentu berani nak pegang ayam hehe

    BalasPadam
  28. baik dan berani anak ratu.

    BalasPadam
  29. ok lah tu...setengah budak takut..

    BalasPadam
  30. mmg berani...blh plak dia belai2 ayam mcm kucing..hihi

    BalasPadam
  31. kena ajak dia balik kampung sekali sekala tu..hehehe

    BalasPadam
  32. Sah adik tak ada kampung ye.. meh sini kampung auntie usah kata ayam, angsa dan itik pun ada tau:)

    BalasPadam
  33. time balik kampung je dapat pegang + kejar ayam itik kambing cenggitu.. ;)

    BalasPadam
  34. wahhh rileksnyerrr pegang ayam....

    moon agak fobia nak dekat ayam nie... takut ayam tu terbang..huhuhu

    BalasPadam
  35. bestnya dapat pegang ayam, nory penah lari keliling rumah mertua sebab nak kejar ayam, susah giler nak tangkap...last2 tangkap kucing je senang..hehe

    BalasPadam
  36. hhahah akak kat sini berlambak ayamm
    budak2 nie dah naik muak lak ekeke
    agaknyee kalau anak adik mai umah akak
    mauu berpinoor tgk ayam kampung sini ;)

    BalasPadam
  37. Memang berani..sempat pulak belai2 ayam tu...

    BalasPadam
  38. boley geng ngn tasneem ni... tasneem pon xtakut aym, balik umah tok dia baru ni eh cbuk nk pegang aym jgk...hehe

    BalasPadam
  39. hehe..saya tahu makan ja..pegang2 ayam takut..hehe

    BalasPadam
  40. wah bagusnya dia...kalau kt kg lg best

    BalasPadam
  41. auntie pon takot nak pegang ayam..hehe

    BalasPadam
  42. kalau baby ayam yg warna kuning tu comel, berani juge pegang... hu hu...

    BalasPadam
  43. WAHH.. WAHH BERANINYA DIA... MUKA PUN SELAMBA JER...

    BalasPadam
  44. elok pulak ayam tu tak lari ye.. hehe..
    aimy baru pandai sebut ayam. tp pegang ayam x penah lg.

    BalasPadam
  45. Salam Kak RH..
    Cma dtg berkunjung... sepi je teratak ni..huhu

    BalasPadam
  46. Anak aku first time nampak ayam, dia kata bird! Hahaha

    BalasPadam
  47. kadang anak ne kena ajar cara kampung..bdk2 dulu games dorang g mancing, main parit, main lastik, kejo ayam..anak sekarang games dorang 24jam tab/ice/pc/ps!!!

    BalasPadam
  48. Anak dayah sampai skrg xmerasa pegang ayam lagi...asyik request Kat ayah dia suruh tangkap kan ayam kalau balik kampung tapi ayahnye dah pencen dah boyot aahahaa dah tak terlalu nak kejar ayam dah...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..