Khamis, 23 Mei 2013

Teduhan Kasih


Setelah 3 hari aku fokuskan pada novel nie akhirnya habis juga novel nie aku baca. Kalau nak suruh aku review pasal novel nie memang aku tak pandai sangat. Apa yang boleh aku katakan novel nie memang best. Perjalanan seorang isteri yang diceraikan suami kerana suami curang dengan kawan baiknya sendiri. Dari situ  hidupnya berubah setelah berkenalan dengan insan yang menolong dia.. Eh pandai plak aku review kata tak pandai..kuikuikui... Sekarang Teduhan Kasih nie sedang ditayangkan di TV3, sebab nak tahu kisah yang selanjutnya aku sanggup beli novel nie hihihi... So kepada peminat novel tu bolehlah beli novel nie jika ianya belum ada dalam koleksi anda. Pesanan ini ditaja oleh aku sendiri...hahahaha......


p/s: Korang doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik ya.. Nanti aku beli ole-ole..hihihi

34 ulasan:

Forskning Beta berkata...

pi mana?

http://betacemerkap.blogspot.com

aTieYusof Family berkata...

dok ikut cerita ni di TV 3.. mmg best..sedih pun ia..

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynnn. ehehhee. nak baca novel gakkk. sheila tak tengok citer yang dah diadaptasi ke drama. macam dah spoil novel pulak. hihi

Just berkata...

nnt bg pinjam novel.. mcm biasa la! hihihi

Ira berkata...

follow jgk citer ni kat tv3. hari2 cam x sabar nk tau apa jd lps tu.. siap ckp.. bila la dia nk jmpa ehsan. hehe..

Sue-Rya Qistina berkata...

tak tengok pun drama ni. dah lama x tgk sbb balik je kerja terus sibukkan diri ke dapur. huhu

wahhh..ke mana tu? semoga selamat pergi dan selamat kembali ye

QueeN TerataI berkata...

mmg sdg ikuti drama ni... nk beli novel.. xtau la ada masa x nk baca.. hihihi

Deqla Manjew berkata...

wahh ni mesti x sabar nk tau kesudahan citer tu..deqla pun sama tau.. smpai terpikir nk beli... tp mls lak nk baca.. hihi.. makanya tgk je la sampai habis drama tu...wahh beli ole2 utk deqla skali tau.. selmt pegi dan plg!

Dee berkata...

selamat berpergian sis..

dee nak tgk je cerita ni..xmoh baca..nti x best kalau dah tau ending..kihkihkih..

Fiza Rahman berkata...

Tgh layan citer ni. Memang best. Nak cari novel juga nnt.

Nak bercuti ke mana? Semoga perjalanan dipermudahkan olehNYA.

Acik Erna berkata...

Insyaallah..ratu ..selamat pergi dn balik..acik tengok juga cerita ni..tapi tu la..waktu maghrib susah sikit..ytengok sekejap je..berenti nak masuk maghrib

Kakzakie berkata...

Kakak nak carilah novel ini.
Ramai pulak teman blogger yg buat N3 tentang drama ini. Biasa kalau novel buat drama memang best walau tak sama 100%.

MulutPayau berkata...

Kalau best akak pun nak cari jugak....
Selamat bercuti ya....

:: Cik Viva :: berkata...

oo..nilah novel teduhan kasih tu ye. Sakit hati tengok cite tu tapi nak tengok jugak..sabor jelah..

wahida berkata...

tgk jugak sikit2 citer ni...suka tgk lakonan Nabila Huda...

take care kakak!!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..
huhu.. sedih betul bila suami curang dgn kawan baik..
dah ditayangkan kt tb ke? adess.. ketinggalan zaman sungguh cma ni.. hehe..

selamat pergi dan pulang ye kak.. iya.. ole2 jgn di lupa.. heheh.. :p

Masya berkata...

baru cadang nak beli novel ni.. kamu dah katam baca yer hihihihihi

boni kacak berkata...

nak kena beli ni..hehehehe

Rasp berkata...

dah tau jalan cerita tak yah beli lah hehehehehhe...

have a safe trip and enjoy!

izan mama mia berkata...

wah menarik gak novel nih

εïзmummyHazaεïз berkata...

Menarik..

Nak pi mane tuuuu... hehehe happy holiday bebeh

Hatimi Tahirruddin berkata...

oooh ada drama jugak ye....

QA's ~ mamapapa berkata...

Wah...msti rh sgt truja layan cerita ni ptg2kn..nk comparekn dgn yg ktbdlm novel...:))

Nora Karim berkata...

nak cari jugalah novel ni...

nak bercuti ke mana? bestnya... happy holiday...

QasehnyaRania berkata...

novel ni sama tajuk dgn citer koi 7 skrg kan?

*akak, meh tgk link ni:)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/island-bbq-steamboat-kampung-melayu.html

QasehnyaRania berkata...

in shaa ALLAH.. sama2 kita doakan :)

intanfirdaus247 berkata...

la intan x pernah tgk pon drama ni...tetiba rasa mcm dah lama x tgk tv3, tv2...jap nak tukar chanel jap...hehe

nadia farahida berkata...

kak bella, sorry lambatttt bw siniiii. ni baru sempatttt :)))

Mimi Azirah berkata...

Ceria nih memang best

hainom OKje berkata...

Novel ke?? emmm... tak minat

Cinta Misteri berkata...

wah nak pegi bercuti yepppp....

masa bujang2 dulu rajinla bernovel, tp bila dah ber2, ber3, ber4 ni...tambah lagi buku2 ilmiah, tak sempat dah. tapi skang byk novel dh masuk tv

::EIDA:: berkata...

ida terlayan pulak citer ni. dah macam ketagih.. hensemnye si adi putra dlm citu tu.. nabila jaat! hihihihihi

Forskning Beta berkata...

I ada nak bagi hadiah kepada pembaca blog I yang bertuah.

Sila datang jangan tak datang ke belog I.

http://betacemerkap.blogspot.com/2013/05/ada-hadiah-untuk-pembaca-istimewa.html

anggun berkata...

dah habis....huhuhu

Catat Ulasan