CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Khamis, 23 Mei 2013

Teduhan Kasih


Setelah 3 hari aku fokuskan pada novel nie akhirnya habis juga novel nie aku baca. Kalau nak suruh aku review pasal novel nie memang aku tak pandai sangat. Apa yang boleh aku katakan novel nie memang best. Perjalanan seorang isteri yang diceraikan suami kerana suami curang dengan kawan baiknya sendiri. Dari situ  hidupnya berubah setelah berkenalan dengan insan yang menolong dia.. Eh pandai plak aku review kata tak pandai..kuikuikui... Sekarang Teduhan Kasih nie sedang ditayangkan di TV3, sebab nak tahu kisah yang selanjutnya aku sanggup beli novel nie hihihi... So kepada peminat novel tu bolehlah beli novel nie jika ianya belum ada dalam koleksi anda. Pesanan ini ditaja oleh aku sendiri...hahahaha......


p/s: Korang doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik ya.. Nanti aku beli ole-ole..hihihi

34 ulasan:

Forskning Beta

pi mana?

http://betacemerkap.blogspot.com

aTieYusof Family

dok ikut cerita ni di TV 3.. mmg best..sedih pun ia..

Sheila Salim

assalamualaikum kak lynnn. ehehhee. nak baca novel gakkk. sheila tak tengok citer yang dah diadaptasi ke drama. macam dah spoil novel pulak. hihi

Just

nnt bg pinjam novel.. mcm biasa la! hihihi

Ira

follow jgk citer ni kat tv3. hari2 cam x sabar nk tau apa jd lps tu.. siap ckp.. bila la dia nk jmpa ehsan. hehe..

Sue-Rya Qistina

tak tengok pun drama ni. dah lama x tgk sbb balik je kerja terus sibukkan diri ke dapur. huhu

wahhh..ke mana tu? semoga selamat pergi dan selamat kembali ye

QueeN TerataI

mmg sdg ikuti drama ni... nk beli novel.. xtau la ada masa x nk baca.. hihihi

Deqla Manjew

wahh ni mesti x sabar nk tau kesudahan citer tu..deqla pun sama tau.. smpai terpikir nk beli... tp mls lak nk baca.. hihi.. makanya tgk je la sampai habis drama tu...wahh beli ole2 utk deqla skali tau.. selmt pegi dan plg!

Dee

selamat berpergian sis..

dee nak tgk je cerita ni..xmoh baca..nti x best kalau dah tau ending..kihkihkih..

Fiza Rahman

Tgh layan citer ni. Memang best. Nak cari novel juga nnt.

Nak bercuti ke mana? Semoga perjalanan dipermudahkan olehNYA.

Acik Erna

Insyaallah..ratu ..selamat pergi dn balik..acik tengok juga cerita ni..tapi tu la..waktu maghrib susah sikit..ytengok sekejap je..berenti nak masuk maghrib

Kakzakie

Kakak nak carilah novel ini.
Ramai pulak teman blogger yg buat N3 tentang drama ini. Biasa kalau novel buat drama memang best walau tak sama 100%.

MulutPayau

Kalau best akak pun nak cari jugak....
Selamat bercuti ya....

:: Cik Viva ::

oo..nilah novel teduhan kasih tu ye. Sakit hati tengok cite tu tapi nak tengok jugak..sabor jelah..

wahida

tgk jugak sikit2 citer ni...suka tgk lakonan Nabila Huda...

take care kakak!!

♥ Cmª shIemª ♥

Salam K.RH..
huhu.. sedih betul bila suami curang dgn kawan baik..
dah ditayangkan kt tb ke? adess.. ketinggalan zaman sungguh cma ni.. hehe..

selamat pergi dan pulang ye kak.. iya.. ole2 jgn di lupa.. heheh.. :p

Masya

baru cadang nak beli novel ni.. kamu dah katam baca yer hihihihihi

boni kacak

nak kena beli ni..hehehehe

Rasp

dah tau jalan cerita tak yah beli lah hehehehehhe...

have a safe trip and enjoy!

izan mama mia

wah menarik gak novel nih

εïзmummyHazaεïз

Menarik..

Nak pi mane tuuuu... hehehe happy holiday bebeh

Hatimi Tahirruddin

oooh ada drama jugak ye....

QA's ~ mamapapa

Wah...msti rh sgt truja layan cerita ni ptg2kn..nk comparekn dgn yg ktbdlm novel...:))

Nora Karim

nak cari jugalah novel ni...

nak bercuti ke mana? bestnya... happy holiday...

QasehnyaRania

novel ni sama tajuk dgn citer koi 7 skrg kan?

*akak, meh tgk link ni:)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/island-bbq-steamboat-kampung-melayu.html

QasehnyaRania

in shaa ALLAH.. sama2 kita doakan :)

intanfirdaus247

la intan x pernah tgk pon drama ni...tetiba rasa mcm dah lama x tgk tv3, tv2...jap nak tukar chanel jap...hehe

nadia farahida

kak bella, sorry lambatttt bw siniiii. ni baru sempatttt :)))

Mimi Azirah

Ceria nih memang best

hainom OKje

Novel ke?? emmm... tak minat

Cinta Misteri

wah nak pegi bercuti yepppp....

masa bujang2 dulu rajinla bernovel, tp bila dah ber2, ber3, ber4 ni...tambah lagi buku2 ilmiah, tak sempat dah. tapi skang byk novel dh masuk tv

::EIDA::

ida terlayan pulak citer ni. dah macam ketagih.. hensemnye si adi putra dlm citu tu.. nabila jaat! hihihihihi

Forskning Beta

I ada nak bagi hadiah kepada pembaca blog I yang bertuah.

Sila datang jangan tak datang ke belog I.

http://betacemerkap.blogspot.com/2013/05/ada-hadiah-untuk-pembaca-istimewa.html

anggun

dah habis....huhuhu

Catat Ulasan