Monday blues...

Google

Hari nie aku rasa letih sangat, menyesal tak amik cuti bila dah penat balik dari berjalan-jalan nie. Konon-konon nak tunjuk yang aku nie pekerja cemerlang hihihi... Esok aku update gambar holiday dengan kawan-kawan opis. Sangat memenatkan tapi satu pengalaman yang menyeronokkan. Tapi kalau untuk pergi kali ke dua mungkin tidak kot... :P


p/s : bestnya kalau dapat massage body nie.. 

Ulasan

  1. slmat bertugas wahai pekeja cemerlang!! hihi
    kita br je massage body (treatment skali) sabtu lps..:)

    BalasPadam
  2. Salam K.RH..
    hihi..berdedikasi sungguh.. klu cma, cma amek cuti paling koman sampai selasa..pastu baru start keja..hahaha..

    bestnya! meh cma tolong masagge nak? :p

    BalasPadam
  3. Sy dpt bygkan keletihannya mcm ne.....Klu pegi klinik, sure dpt mc sbb dah terlalu penat. Mmmm...

    BalasPadam
  4. hihihihihihi... kalau saya isnin mmg liat sgt nak g keje.. tp gagahkan diri jugak pergi.

    insyaallah pasti jadi pekerja cemerlang ni :)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kak lynn. best gila holiday! update cepat, nak baca. hehehehehe

    BalasPadam
  6. bangun bangun !

    sambil pegang rotan :p

    BalasPadam
  7. assalam ratu..acik kalau cuti jalan2 memang akan xtra sehari dua untuk menghilang letih baru kerja

    BalasPadam
  8. amboi monday blues ni ka..mood cuti kan!syoknye kalo dapat cuti

    BalasPadam
  9. ramainya yg kena monday blues hari ni

    BalasPadam
  10. huhu..majority monday blues.. sbb cuti lebih sket kan..hehehe

    BalasPadam
  11. wlupun cuti 3 hari.. ajaibnya deqla x monday blues pun hari ni..hihi..

    BalasPadam
  12. Biasalah Isnin kan..mood monday blues..hehe..
    sini keja smpai Rabu je..pastu cuti lg.Harvest Festival..
    takpe penat jalan2, janji seronok..hehe:)

    BalasPadam
  13. lor sampai tersembam bear bear tu..tapi cute lah..hehe..tudia jalan2 ye..tapi memang kena amek cuti pon..penat kan..cianbella

    BalasPadam
  14. kak bella gi manaaa? bestnyaaaaaaaaa:)

    BalasPadam
  15. Kalau dah beruang kutub tu pun cenggitu...mmg tahap exchausted tu haha

    BalasPadam
  16. Kakak tunggu cerita jenjalan itulah...

    BalasPadam
  17. bila badan letih,mata senang terpejam hehe...kalau tak..mengiring kiri,kanan..tak lena2 jugak..

    BalasPadam
  18. monday blues.....msti ada antara kita yg tak hate Monday. kannnnn......

    BalasPadam
  19. mmg blues..asal monday je blues..hikhik..

    BalasPadam
  20. dah rabu dah ni... dah ok belum?

    BalasPadam
  21. cuti? cepat cepat update. hehehhehee

    BalasPadam
  22. Singgah malam sini.... belum balik ke!

    BalasPadam
  23. alhamdulillah:)

    ada masa up entry ye ke mana?

    BalasPadam
  24. Monday lah paling tak suka! hehehe

    BalasPadam
  25. Monday blues nya sampai jumaat yer ☺☺

    BalasPadam
  26. seronok ye bercuti..smpai penat nk kerja..

    BalasPadam
  27. eheheh!!lucu plak tgk gambor tu..sampai trdmpar mcm tu skali :))

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..