Isnin, 27 Mei 2013

Monday blues...

Google

Hari nie aku rasa letih sangat, menyesal tak amik cuti bila dah penat balik dari berjalan-jalan nie. Konon-konon nak tunjuk yang aku nie pekerja cemerlang hihihi... Esok aku update gambar holiday dengan kawan-kawan opis. Sangat memenatkan tapi satu pengalaman yang menyeronokkan. Tapi kalau untuk pergi kali ke dua mungkin tidak kot... :P


p/s : bestnya kalau dapat massage body nie.. 

34 ulasan:

eyeyou berkata...

slmat bertugas wahai pekeja cemerlang!! hihi
kita br je massage body (treatment skali) sabtu lps..:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

zzzzz...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.RH..
hihi..berdedikasi sungguh.. klu cma, cma amek cuti paling koman sampai selasa..pastu baru start keja..hahaha..

bestnya! meh cma tolong masagge nak? :p

faraherda.razalan berkata...

Sy dpt bygkan keletihannya mcm ne.....Klu pegi klinik, sure dpt mc sbb dah terlalu penat. Mmmm...

IDAZS berkata...

hihihihihihi... kalau saya isnin mmg liat sgt nak g keje.. tp gagahkan diri jugak pergi.

insyaallah pasti jadi pekerja cemerlang ni :)

Sue-Rya Qistina berkata...

ek ehh..sama la kita. hehe

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak lynn. best gila holiday! update cepat, nak baca. hehehehehe

Forskning Beta berkata...

bangun bangun !

sambil pegang rotan :p

Acik Erna berkata...

assalam ratu..acik kalau cuti jalan2 memang akan xtra sehari dua untuk menghilang letih baru kerja

Riedaffya ibrahim berkata...

amboi monday blues ni ka..mood cuti kan!syoknye kalo dapat cuti

Ema Johari berkata...

ramainya yg kena monday blues hari ni

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

huhu..majority monday blues.. sbb cuti lebih sket kan..hehehe

Deqla Manjew berkata...

wlupun cuti 3 hari.. ajaibnya deqla x monday blues pun hari ni..hihi..

aTieYusof Family berkata...

Biasalah Isnin kan..mood monday blues..hehe..
sini keja smpai Rabu je..pastu cuti lg.Harvest Festival..
takpe penat jalan2, janji seronok..hehe:)

elly nadyra berkata...

Cuti emergency kan ada

intanfirdaus247 berkata...

lor sampai tersembam bear bear tu..tapi cute lah..hehe..tudia jalan2 ye..tapi memang kena amek cuti pon..penat kan..cianbella

nadia farahida berkata...

kak bella gi manaaa? bestnyaaaaaaaaa:)

hainom OKje berkata...

Kalau dah beruang kutub tu pun cenggitu...mmg tahap exchausted tu haha

Kakzakie berkata...

Kakak tunggu cerita jenjalan itulah...

❤Kamsiah❤ berkata...

bila badan letih,mata senang terpejam hehe...kalau tak..mengiring kiri,kanan..tak lena2 jugak..

Cinta Misteri berkata...

monday blues.....msti ada antara kita yg tak hate Monday. kannnnn......

Jemarisuri berkata...

mmg blues..asal monday je blues..hikhik..

Tukang Karut berkata...

dah rabu dah ni... dah ok belum?

wahida berkata...

cepat update kak...

aTieYusof Family berkata...

singgah ptg rabu:)

are_lin@yu berkata...

cpt update ya dear /.hehe

::EIDA:: berkata...

cuti? cepat cepat update. hehehhehee

hainom OKje berkata...

Singgah malam sini.... belum balik ke!

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah:)

ada masa up entry ye ke mana?

Cik Nurul Siezuka berkata...

Monday lah paling tak suka! hehehe

Fiza Rahman berkata...

Monday blues nya sampai jumaat yer ☺☺

Sutera Syifa berkata...

seronok ye bercuti..smpai penat nk kerja..

Kesuma Angsana berkata...

hehehe biasalah tu

QA's ~ mamapapa berkata...

eheheh!!lucu plak tgk gambor tu..sampai trdmpar mcm tu skali :))

Catat Ulasan