Tq Eyeyou :)


Aku terima bungkusan tadi bila balik dari lunch. Sekali bukak tengok dari teman blogger Eyeyou. Terima kasih Eyeyou atas hadiah nie, cantik sangat! Aku masuk nie dan terpilih sebagai pengomen bertuah, Alhamdulillah. Untuk anak aku Nabillah pun dapat jugak, mesti Nabillah suka dan banyak soalan yang dia akan tanya aku hihihi.. Semoga ikatan persahabatan yang terjalin berkekalan. Terima kasih sekali lagi buat Eyeyou semoga bertambah murah rezeki.. Amin. :D


p/s : Thanks tu Just jugak bagi udang kering dari Sabah & Lipstik. Murah rezeki ko Just.. Amin :)

Ulasan

  1. Cantik nya...rezeki tu...Tahniah RH :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak lynn. cantiknya. taniah ye. Anak dara tu mesti suka kan :)

    BalasPadam
  3. Wow, seronoknya dapat hadiah kannnn....

    BalasPadam
  4. Cantiknya hadiah tu,siap dpt udang kering lg.

    BalasPadam
  5. Salam Kak...
    Alhamdulillah.. rezeki..comel la...
    :)

    BalasPadam
  6. wahhh...untonglah jadi pengomen bertuahhh...
    tahniahhhh....=)

    BalasPadam
  7. rezekikan. bertuahlerkan...

    BalasPadam
  8. Cantiknya....tahniah dear...

    BalasPadam
  9. Rezeki...ukhwah yg ada moga berpanjangan.

    BalasPadam
  10. Hi RH. Sory if this comment not related to your topic. Ternampk Cik RH berminat dengan spa. Pls feel free to visit Hannah Spa blog at http://hannahspa.blogspot.com Sekarang kami ada special promotion untuk para bloggers. Hope to see u soon :)

    BalasPadam
  11. Bestnye dapat adiah...saya pun dah lama x bagi adiah utk kawan..

    BalasPadam
  12. cantiknya... best dapat hadiah kan kak...heee

    BalasPadam
  13. Bestnya dapat hadiah..tahniah sis =)

    BalasPadam
  14. sama-sama ye..hahaaha.. tak pasal2.. :P

    BalasPadam
  15. wahhh urusan segi baginda


    hahahh..

    ps: tahniah tauuu. tak semua org bertuah

    BalasPadam
  16. maaf yaa..pakai sampul apa yg ada..sbb kebizian melampau..(malu kena tegur..)

    moga ratu hati sudi terima..moga ukhwah berpanjangan..tqvm..

    BalasPadam
  17. amboi, seronoknya! hadiah yg comel...

    BalasPadam
  18. tahniah dear..wah bestnya dapat adiah

    BalasPadam
  19. tahniah.....sukanya dapat hadiah.....

    BalasPadam
  20. Seronokkan bila dpt hadiah kann..

    BalasPadam
  21. wah.. cantiknya..
    tahniah :)

    BalasPadam
  22. oh.... sama dengan blogger sapa yeh...dia pun dapat gak!Cantik!

    BalasPadam
  23. cantiknyaaa!!!!!!!!suka2 :)))))

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah...cantik tu..tahniah

    BalasPadam
  25. amboi.. mcm2 dia dpt tu.. hee.. rezeki..

    BalasPadam
  26. wah... rezeki... rezeki... Alhamdulillah... :D

    BalasPadam
  27. Huihuihui...hadiah....
    Best...
    Tahniah..
    Mmg bertuah..
    :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..