Selamat Hari Jadi....

Semalam hari jadi hubby aku yang tersayang. Xde plan pun nak pegi mana-mana memandangkan anak sekolah so celebrate dekat rumah jerk. Balik keje semalam aku dengan adik ipar aku terus ke The Mall tapau KFC. Nak buat surprise kat hubby aku so kena cepat2 balik sebelum dia sampai umah. Bukak pintu jerk hubby aku da sampai dulu dari aku, nasib baik MIL aku pandai cover line so cepat-cepat aku suruh adik ipar aku bwk terus ke bilik...hehe... Sementara hubby aku masuk mandi aku pun dengan pantas siapkan semuanya sebelum dia habis mandi. Alhamdullillah dapat meraikannya bersama family tersayang. 





P/s : Esok nak ajak hubby aku dating.. :P 

Ulasan

  1. Tq mama mia... :) salam perkenalan ^^

    BalasPadam
  2. Doa kakak mengiringi moga suami beroleh segala kebaikan. Sesekali buat surprise bagus juga sebab org lelaki kadang birthday dia pun dia pula (hubby kakaklah tu).

    Selamat ulangtahun kelahiran dari kakak:)

    BalasPadam
  3. Amin... trima kasih byk kakak ;)

    BalasPadam
  4. Selamat hari jadi utk suami..
    semoga dimurahkan rezeki dan dipanjang umur inshaAllah ^^

    BalasPadam
  5. selamat hari lahi rbuat en suami :D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pulau Tioman

Wajah baru kakak

My 2nd run..