Salah bantal

Orang tua-tua cakap kalau bangun tidur sakit tengkuk tu maknanya salah bantal. Ermm..tu la yang aku rasa sejak seminggu ni sampai skg x baik-baik lagi. Adoi..nak pusing kiri kanan dongak ke atas pun sakit. 

Ikut petua orang tua-tua kalau salah bantal kena ambik bantal yang kita tidur tu pukul kat belakang tengkuk. Itu yang aku buat tapi.....sakitnya masih x hilang... 

Puas da aku letak yoko-yoko tapi x hilang jugak.. ni salah bantal ke apa erk...erm...kalau x hilang jugak mggu ni nak kena jmpa doktor la jawabnya. Takut penyakit lain jerk yang dtg. 


p/s : ermm...masih pikir2 lagi apa nak buat bithday laki aku esk...konon2 nak surprise... hehe

Ulasan

  1. Kakak pernah juga kena konok tepuklah bantal ke tengkuk dan jemur bantal ikut petua last jumpa doktor bagi pil saraf baru baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. O ya ke kak...tu la igt nak jmpa dktr la..

      Padam
  2. Salam kenal. Kalau KA kena jemur bantal2 tu kat panas hehehe. Tq follow KA dan dah follow u back ye 6. Keep blogging!

    BalasPadam
  3. mak aku kata... jemur bantal tu..pastu tepuk 3 kal;i... kalau tak ok jugak..beli bantal baru..hhehheee


    salam perkenalan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq sudi jengah blog saya buat KA dan Norasiah hehe...
      ok2 nnt blh ikut petua ni erk..

      Salam perkenalan juga.. :)

      Padam
  4. Akak rasa bantal tu kena bagi pada orang lain...hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kak sudi mamper.... :)

      Kena bg org lain ke atau sbb bantal da expired hehe...

      Padam
  5. sakit woooo klu tdo salah bantal....
    salam perkenalan dari rai ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg pun.nasib baik da kurang skit..

      Trima kasih rai sudi singgah..Salam kenal juga.. :)

      Padam
  6. rasa nk cabut aje kepala ni... sakit sangat ni...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Wajah baru kakak

Pulau Tioman

My 2nd run..